diumenge, 11 de setembre del 2011

Bon cop de cap! Bon cop de peu,...

FC Vilafranca 2 - UE Olot 0
La primera victòria ha arribat! I lluny del que pugui semblar, ha costat i no ha estat gens fàcil. L'Olot, nou a la categoria, ha mostrat una gran imatge en la seva visita a Vilafranca i això dóna més mèrit al triomf del degà penedesenc.
Feia falta aquest triomf. Deiem la setmana passada que no calia caure en el pessimisme ni ser alarmistes però una ensopegada avui hagués estat, sobretot en l'aspecte moral, molt dolent de cara a encarar els dos propers desplaçaments amb una mica més de tranquil·litat.


El gran protagonista de la tarda ha estat el central Dani García (autor dels dos gols vilafranquins). El primer en un remat de cap a la sortida d'un còrner i el segon, engaltant una volea des de la frontal que ha entrat prop de l'escaire de la porteria visitant.
A banda del "doblet" (amb tot el que significa això per a un defensa que no és poc...) ha estat impecable en defensa: segur en el joc aeri, contundent i anticipant-se als davanters rivals en tot moment. És a dir, un partidàs!

Gran Reserva: La pissarra de Puchi està donant els seus fruits. Tres gols a la Lliga, tots tres a pilota parada. Ara falta engranar una mica més els moviments de la gent de dalt per tal que el que hauria de ser un recurs en determinades ocasions (l'estràtegia) no es converteixi en la única fòrmula de fer gols.

Vi picat: Eitan pateix una lesió al genoll que el tindrà apartat dels terrenys de joc un mes i mig aproximadament si segueix el tractament conservador. Si s'operés, diria quasi adèu a la temporada ja que el termini de recuperació seria de 6 a 8 mesos. Ànims capità!

13 comentaris:

sasgas ha dit...

aquets resultat ens ha de donar molta traquilitat..sembla que el retorn a la banqueta del mister i el canvi de la mateixa , ha anat bè

Anònim ha dit...

Felicitats Vilafranca! i molts ànims per l'Eitan!
Aleix

La prèvia ha dit...

@sasgas: És veritat! M'he quedat amb les ganes de preguntar-li el perquè d'ocupar la banqueta del costat esquerre de tribuna.
@anònim 23:39: Gràcies Àleix! Enhorabona també a tu per la victòria del Júpiter a Tortosa (0-3).
I la de l'Igualada de l'Enric (2-1 amb el Martinenc), i la del Tàrrega d'en Palau (2-4 a Almacelles), i la del Valls d'en Saperas (1-2 a Olesa),... Llàstima que el Carmelo d'en Gerard hagi perdut...

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Ah, i el derbi Palamós-Guixols ha estat suspés a poc del final (2-1 i els visitants amb deu) per una picabaralla on afeccionats locals han saltat al camp per a intentar agredir jugadors del Guíxols. Us sóna?

terra ha dit...

Enhorabona equip!!, aquests tres punts convenien i molt.
Penso que em canviat de banqueta per que així els crits del mister quedaran més lluny del linier de la banda de tribuna.
Pot ser?

Javi_Reusenc ha dit...

Bé, bé, felicitats! ja era hora, i tinc entés que el Vilafranca amb Puchi mai a perdut 3 partits seguits, tan de bo continueu així i ja heu sortit del pou, esperem que ja no torneu, ni estar dins ni voltans, ara ja es va desenvolupant i es veu com està cada equip, però queda mol...tiis...si...ma... competiciò.

Els aficionats del Palamós... a Reus van començar en bengales i crec que alguna picabaralla amb un aficionat reusenc

Sherlock ha dit...

Bona nit companys!!
Enhorabona per la primera victòria! No era just que el Vilafranca ocupés l'última posició.
Nosaltres haurem d'esperar una mica però si juguem com diumenge passat no hauria de trigar gaire a arribar... Vam poder veure un partidàs amb cap dels dos equips sense especular i anant a l'atac.

Ara a guanyar a la Muntanyesa valtrus i al Manlleu naltrus i a tirar amunt!!

Salut!!

satèl.lit ha dit...

Merci Eloi.
A Vilanova també utilitzeu les paraules naltros i valtros? em pensava que era una frase nostra.
Vigileu amb el manlleu que aviat s´haurà de despertar.

La prèvia ha dit...

@terra: En Puchi ha explicat aquest vespre a Esports 21 que el motiu del canvi és per a que la banqueta rival estigui controlada de més a prop per l'assistent (de cara a possibles protestes).
@javi_reusenc: Gràcies, però felicitats a vosaltres!!! 12 de 12 i líders en solitari! Me n'alegro molt, company!
@Eloi: On s'han de signar aquestes dues victòries? Ja he dit diverses vegades que pel joc que feu us van millor els equips de la zona alta (que juguen més la pilota) que no pas els altres més "guerrilleros". Manlleu és un camp difícil (tant o més que el de la Montañesa) però l'any passat ja hi vau puntuar (1-1). Sort!
@satèl.lit: Que no saps que l'Eloi ja quasi és de Vilafranca? Jajajaja...

Sherlock ha dit...

Bon dia a tothom!

Lo del naltrus i valtrus tota la vida que ho he dit... De ft, jo pensava que només es deia a Vilanova :)
De fet, val més que continuem conservant les particularitats de la nostra llengua perquè cada vegada serà més necessari vist per on van les coses. No hem de deixar escapar les nostres arrels!!
Permeteu-me aquesta llicència dins del blog de futbol :)

Salut!

La prèvia ha dit...

RECULL DE PREMSA:
* Primer triomf del Vilafranca que li permet agafar aire (2-0) (LA JORNADA)
* Dos tantos del central Dani permiten a un muy buen Vilafranca salir de la cola (MUNDO DEPORTIVO)
* Dos gols de Dani Garcia dónen el primer triomf al Vilafranca (2-0) (ESPORTSPENEDES.CAT)
* L'hora del Futbol Català (COM RÀDIO) (Del minut 48:04 a 49:18)
* L'Informatiu 12/09/11 (RTVVILAFRANCA.COM) (Del minut 23:05 a 24:53)
* Gran partit d’un Vilafranca que mica en mica es va conjuntant (WEB OFICIAL FC VILAFRANCA)
* L’Olot torna a perdre a fora de casa (WEB OFICIAL UE OLOT)
* L´Olot es desperta massa tard a Vilafranca i es manté inèdit a fora (DIARI DE GIRONA)
* El FC Vilafranca s’imposa a l’Olot i aconsegueix sumar els primers punts (EL CARGOL)

Anònim ha dit...

Bona nit, es cert que diumenge tenies un ojeador just darrera teu, aqui seguien?

La prèvia ha dit...

@anònim 00:23: És cert. Representava al Real Madrid i venia a veure a Antolínez (o almenys això em van dir). He de creure que és veritat perquè va saludar a en Rai que estava també allà al camp.