dimecres, 21 de setembre del 2011

Continua l'escalada

CD Masnou 1 - FC Vilafranca 2
Tercer triomf consecutiu del degà penedesenc (el segon a fora). A més, remuntant un 1-0 en contra (de Bacaicoa en pròpia porta) encaixat ben d'hora.
Fa tres jornades (després de perdre a Balaguer) èrem cuers i l'únic equip que no havia sumat cap punt; ara, som 4ts i ocupem lloc de promoció d'ascens. La Lliga dels tres punts per victòria té aquestes coses. Guanyes un parell o tres partits seguits i estàs a dalt. Els perds i tornes a caure unes quantes posicions.


Cal dir que avui, de la mateixa manera que el passat diumenge a Nou Barris, segurament el resultat més just hagués estat un empat. Ara bé, saber treure endavant partits on no estàs del tot brillant és una gran virtut i diu molt a favor d'un equip.
El realment important és que l'actitud dels jugadors és immillorable. Per cert, és la mateixa que en les dues primeres derrotes. Què ha canviat? La confiança que et dóna el fet d'anar guanyar partits.
És la fòrmula de sempre amb Puchi i que tants bons fruits ha donat: treball, sacrifici i bona harmonia dins del vestidor. Sembla senzill, no? Doncs a veure quin equip a la categoria corre igual que aquest?
No vull acabar sense destacar l'estrena golejadora de Josu (que ha acabat lesionat i masegat per totes bandes) i el golàs d'Antolínez. No sé si hi havia càmeres enregistrant el partit, però és d'aquells que l'escullen com el millor gol de la jornada segur!

Gran Reserva: Dues d'estadística (i de les que m'agraden a mi). Victòria número 250 del Vilafranca a 3a Divisió i confirmació que si es guanya a Masnou només es pot fer per un resultat: 1-2 (com en les 4 anteriors ocasions).

Vi picat: El President, en Pere Montserrat, ha estat víctima aquest matí, a l'AP-7, del robatori del seu vehicle pel famós mètode de "Los Peruanos". Per a més inri, dins del cotxe, a banda d'alguns objectes personals, duia l'americana amb una insígnia del FC Vilafranca de les bones... No era un simple pin...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

kin metode es?explica com ha sigut detalladament,y enhorabona al vilafranca per seguir sumant de tres en tres.som-hi

Anònim ha dit...

Jo fa dies que li demano al Pere Montserrat aquella insígnia d'or que no li va donar a l'Ernest Benach l'any 2003. Mirare a veure si localitzo als "peruans" i els hi compro.

la banda de los peruanos ha dit...

Pues mirad es bien papayito chorear un carro. La cosa fue que estabamos manejando el carro por la AP7 cuando vimos un carro chévere de algún tipo pituco, le hicimos señas que llevaba la rueda picá y se detuvo. Se bajó del carro un tipo cocho y bomba con soga y mientras lateaba alrededor del coche, mi chibolo se introdujo en su coche y nos quitamos.
El coche estaba lleno de plata!! Nos cagamos de la risa con la cara que se le quedó al chuzco.

satèl.lit ha dit...

Això que expliques es de molt mal gust, nen, siguis qui siguis.
Vigila que no et passi amb tu un altre dia.

La prèvia ha dit...

@anònim 01:41: És el que explica el "ximplet" aquest tres comentaris més avall...
@anònim 08:53: No fotem conyes..., que si ens passa a un de nosaltres...
@la banda de los peruanos: Si el temps que has perdut en fer el comentari l'empressis en quelcom de bé tot aniria millor.

terra ha dit...

Jo voldria veure les imatges del partit.
Prèvia, no saps d´on treure les repeticions dels gols?

Anònim ha dit...

A més, si la supusada banda escriu aqui, es perque aqui hi ha marro.
Al igual hasta venen al camp,jujuju