diumenge, 18 de setembre del 2011

Tato Monta, Monta Tato

CF Montañesa 1 - FC Vilafranca 2
Gran triomf del Vilafranca a Nou Barris. En un dels camps difícils de la categoria i poc propici històricament (fins avui una única victòria), el degà penedesenc s'ha endut els tres punts gràcies a un gol de Reyes a les acaballes del partit (el primer l'ha fet Valerio).
El protagonista però, i un dels principals artífexs d'haver guanyat al camp de la "Monta", no ha estat altre que "Tato" Burgada. El porter vilafranquí, amb numeroses intervencions de mèrit, ha mantingut amb vida al Vilafranca ja que els locals aprofitant les reduïdes dimensions del seu terreny de joc han "bombardejat" la porteria contrària des de qualsevol lloc del camp. A destacar una falta treta per l'especialista San José que Tato ha tret quan la pilota ja entrava prop l'escaire. S'ho fessin com s'ho fessin, era impossible foradar la porteria vilafranquina.
En la única ocasió on no ha pogut fer res ha estat en el golàs dels locals (que suposava l'empat momentàni). Ara bé, allò era imparable per a qualsevol que estigués en aquells moments sota els pals.


En una setmana on s'han d'afrontar tres partits, guanyar el primer era d'allò més important. Primer, perquè (sempre en teoria i sobre el paper...) era el més complicat de tots tres. Segon, perquè la temporada passada no se'ns va donar gaire bé aquesta bateria de partits seguits i teníem la mosca darrera l'orella. I finalment, perquè confirma els signes de recuperació mostrats diumenge passat davant l'Olot després de dues derrotes seguides.
Dimecres serà torn del Masnou. També a fora. A les 8 de la tarda. Sumar seria boníssim. Guanyar... ni us ho dic, oi?

Gran Reserva: Lluny d'altres vegades que havíem anat a Nou Barris, avui no hi havia rastre de banderes feixistes darrere les porteries. En canvi, a tribuna, l'habitual ja Penya "Al Hueco" no ha deixat d'animar de manera incansable al seu equip.

Vi picat: El Vilafranca ha estrenat la nova tercera equipació (foto). Deixant de banda els gustos de cadascú sobre el color blanc, l'anècdota ha estat què del número 20 en endavant les samarretes no han arribat al camp fins només mitja hora abans de l'inici del partit per un problema de logística. Sort! Perquè Reyes duia el 23...!!!

8 comentaris:

satèl.lit ha dit...

Primer de tot jo no trobo tan lletja la 3 equipació, després que hagi portat tan bona sort.

Us heu fixat que aquesta jornada a tercera tot han estat victòries locals menys la nostra, cap empat i totes les victories han estat per la mínima.
Impresionants aquests 3 punts d´avui,i de ben segur que tornarem amb 3 punts mes del Masnou.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Estic amb tu. A mi també m'agrada! El què passa és que hi ha gent molt "susceptible" que li deu fer alèrgia el blanc. A més, des de la fundació del club es va vestir de blanc fins que el 8 de febrer de 1914 es va aprovar canviar a les quatre barres.

satèl.lit ha dit...

També vull dir que si voleu veure les jugades i els gols del partit d´avui es poden veure al portal de 3div5.

Anònim ha dit...

Varies coses :
1- El blog de Vilanova ha desaparegut, algú sap algo?
2- David Funtanils no juga amb el Manlleu, podria tornar?
3- Com es que el Atletic Vilafranca no ha comensat bé la lliga de 2ª Catalana, ha tingut moltes baixes?

La prèvia ha dit...

@anònim 14:29: A veure, intentaré respondre't:
1) Veig que sí. No sé el motiu.
2) En David no ha participat gaire en els primers partits però acabarà sent un jugador important. Pensa que el Manlleu ha mantingut gran part del bloc de l'any passat i és difícil fer-se amb un lloc a l'onze titular.
3) Alguna n'ha tingut però tampoc ha variat gaire respecte la passada temporada. Ha empatat dos partits però davant rivals d'entitat (Ribes i La Granada).

terra ha dit...

Així mateix va començar la fundació la primera volta de l´any passat i després va plorar per aquests punts perduts i no va poder aconseguir l´ascens.

Si guanyem dimecres al masnou ens colocarem dels 5 primers.

Anònim ha dit...

He vingut des de la web Esportspenedes.cat que deia que es podia consultar la prèvia i no hi és.

La prèvia ha dit...

@anònim 17:28: Aquest vespre la penjo.