diumenge, 30 d’octubre del 2011

Amb el cap ben alt

FC Vilafranca 0 - CF Vilanova Geltrú 1
S'ha perdut. És un fet constatable. Una primera part molt fluixa, un arbitratge dolent de solemnitat, mala sort (sobretot als darrers minuts), el rival que ha corregut més avui que en tota la temporada,... Mil coses però s'ha perdut. I sí, no deixen de ser 3 punts però un derbi sempre és especial i agrada guanyar l'etern rival.


Ara bé, veient les cares (de ràbia i impotència) dels jugadors en finalitzar el partit, m'ha quedat clara una cosa: si nosaltres hem marxat emprenyats, ells... Per això, el primer que he fet és mirar el calendari i marcar en vermell el 25 de març de 2012 (data del Vilanova-Vilafranca de la 2a volta). Qui sap com arribarem uns i altres a aquell partit però del que estic segur és que aquests jugadors voldran tornar (i ho faran) de la capital del Garraf amb la victòria sota el braç.
No hi ha més que felicitar el Vilanova pel seu primer triomf a la Lliga i, de retruc, al bo d'en Ferran Alabau per haver fet història amb el seu golet. Poder sortir del camp, després d'haver perdut un derbi, sentint-te orgullós del teu equip i amb la sensació que s'han deixat fins la última gota de suor dins del terreny de joc no té preu. Quan es guanya i també, com avui, quan es perd.

Gran Reserva: Fair-play dins del terreny de joc, a la graderia, entre directives,... Lliçó d'esportivitat per part de tothom.

Vi picat: En canvi, el col·legiat ha estat desastrós. Per tots dos, sí, però per uns més que per altres. Un parell de gols fantasma, faltes i faltetes sempre en contra i un temps d'afegit irrisori (4 minuts) per tot el temps que ha perdut el Vilanova a la segona part (entre l'expulsió de Camacho i un canvi ja n'eren quatre o cinc) han fet desesperar l'afeccionat vilafranquí que ha tingut un comportament exemplar.

10 comentaris:

vil4franqu1 ha dit...

Gran Reserva: La victòria del Vilanova ha salvat el coll al míster vilanoví, amb lo qual ens assegurem que no guanyi un altre partit com a molt aviat fins el 25 de març de 2012, sinó ja será en la primera jornada de la propera temporada a Primera Catalana.

satèl.lit ha dit...

a la segona part ells han tret 2 gols de dins la porteria una amb el peu i l´altre descaradament amb la ma, impresionant que l´arbitre no ho vegi o no ho vulgui pitar, i perque serveiexen els liniers?
Nosaltre poder patirem d´aquí a final de la temporada pero el que tinc molt clar es que el Vilanova baixarà a 1 catalana.

satèl.lit ha dit...

ahhhh, no us perdeu el blog del vilanova!!!, no es poden creure mai el que escriu aquesta persona.
Impresionant.

Anònim ha dit...

molt bon ambient a les graderies , llastima que cada setmana no es igual, tot i l`esportivitat (m`agrada)sempre estan els tipic prepotens , alguns de Vilanova , pensan que era la darrera jornada de la lliga, no amics , restant moltes i esteu en descens, nomes heu guanyat 3 punts , amb el consentimen del arbit , el mateix que l`any pasat va deixar al Amposta amb 7 jugadors i no veu sapiguer guanyar, avui un gol fantasma i un clar penalt per mans , aqui el culpable es el linier , el mateix que l`any pasat no va donar com gol una pilota que avia sobrepasat la porteria en mig metre, felicitar als nostres jugadors i al nostre entrenador , ja que si no s`apuntuat ha estat per mala sort i aquet arbit ,al final 4 minuts d`afegit , nomes amb un canvi , han estat 3minuts , impresentable

Anònim ha dit...

LES BAIXES DEL VILAFRANCA ESPECIALMENT LA DE “ PUCHI” PASSAN FACTURA A UN EQUIP QUE JUGA A TOT MENYS A FUTBOL (cops,empentes,patades,bombeitjos,xuts des de lluny,càrregues a destemps,ajudes amb la mà).PUTXI PARE, L´ENTRENADOR DE L´EQUIP RIVAL,DONA UN CURS,UNA CLASE MAGISTRAL DE L´ANTIFUTBOL MES PUR I DUR.

Eduard Calabria, este es el imbecil de la crònica del Vilanova en el blog que comentaba Sate.lit, pero seras tonto , como te atreves a poner este titular si el Vilafranca os lleva 13 puntos , la segunda parte , dime a que haveis jugado, despues entrevistais al Puchi i no teneis coj... de decirselo a la cara , solo sabeis hacerle la pelota, tonto que eres muy tonto

La prèvia ha dit...

@vil4fr4nqu1: Alcolea no hagués anat al carrer crec. Confien en ell tot i la mala ratxa que duien. Com ja vaig dir, si se'n surten és un gran punt a favor de la Junta Directiva del Vilanova.
@satèl.lit: Sobre les jugades polèmiques, és difícil opinar des d'on jo era. Ara bé, que aquest mateix assistent fos el que la temporada passada ja no va concedir un gol semblant davant el Castelldefels... em fa pensar malament.
Doncs jo no ho tinc tant clar. Repeteixo que el Vilanova no té equip per anar cuer. El que potser hauria de plantejar-se és si cal ser més pràctics i sumar més punts o seguir "jugant bé" i anar deixant escapar punts.
Del blog d'aquest senyor, no opinaré perquè la diria molt grossa. Només una cosa: credibilitat zero!
@anònim 22:06: Subscric el que dius paraula per paraula.
@anònim 22:17: No t'hi escarrassis. Els mateixos que critiquen el nostre joc i a Puchi si el tinguessin com a entrenador l'elevarien als altars celestials. Són així. Sempre ho han estat i sempre ho seran.
Això sí, no faltem al respecte de la gent, si us plau... Per cert, aquest senyor no estava a la roda de premsa. Deuria tenir pressa o poques piles a la gravadora.

terra ha dit...

Crec que us deixeu un clar penal sobre Uri que l´arbitre l´ha tret fora de l´area. no l´heu vist la jugada?,jo estava molt aprop de la jugada i deunidó la gran parada del porter amb xut de falta de Bacaicoa.

Anònim ha dit...

Gran derbi dels que fan afició. M'agradaria que la gent comentés si van veure el gest que fa el "gran" tècnic del Vilanova en temps afegit al seu porter per demanar-li que li ensenyessin targeta per sacar un sac de porta o una falta. Entenc la necessitat de punts del Vilanova i la pressió que ha de suportar el tècnic però per aquestes coses el any passat ja van sancionar als jugadors del Madrid i al "gran" Mourinho.

Felicito al bon plantejament defensiu del Vilanova, i ojala que el camp del Vilafranca estigés sempre així, feia goig.

La prèvia ha dit...

@terra: Jo diria, o almenys això em va semblar, que Uri cau dins l'àrea però la falta és fora. Crec que a 2/4 d'una repeteixen el partit per Penedès TV. Ho veurem amb més detall.
@anònim 20:41: Com va dir Puchi a la roda de premsa, perdre temps quan vas guanyant és totalment lícit i ho fem tothom. Ara bé, per això hi ha un àrbitre que ha d'impartir justícia afegint tot aquest temps perdut. Ahir no ho va fer.

terra ha dit...

Prèvia, finalment era penal o no sobre Uri?
El proper dissabte a les 4 de la tarda juguem contra la Pobla de Mafumet, ara si toca guanyar.