diumenge, 2 d’octubre del 2011

Aquest equip és una joia

UE Rubí 0 - FC Vilafranca 1
Cinquena victòria consecutiva del degà penedesenc. I avui, al contrari del passat diumenge, amb exhibició de poder i futbol (tot i el que he pogut llegir ja en algun mitjà). És igual. Jo, que era a Rubí, us puc assegurar que ha estat un dels millors partits de l'era Puchi a camp contrari (recordo un 0-3 a Banyoles la primera temporada): arribades constants a l'àrea, gol anul·lat per possible fora de joc, un parell de pals, poques angoixes en defensa, control del tempo del partit,... Què més s'ha de fer per a merèixer guanyar? Fins i tot, es podria considerar curt el resultat.
Ara bé, el futbol són gols. I si a cinc minuts pel final entra la pilota que ha anat al travesser (en la única clara ocasió dels locals), acabes empatant un partit immerescudament.


En acabar el partit, la imatge de la plantilla damunt la gespa de Can Rosés celebrant amb èmfasi els tres punts assolits no era més que el reflexe de la importància d'haver guanyat en un camp difícil, d'un grup humà compromés amb el club al qual pertanyen, de gent jove amb ganes de fer coses importants en el món del futbol i d'algun altre més veterà que està vivint una segona joventut.
Tots van a una. El sacrifici i l'ajudar al company per damunt de qualsevol altra cosa. És la clau de l'èxit dels equips de Puchi. Que la Lliga ens acabarà posant on toca? Evidentment! Però això ja no ens ho treu ningú. I tampoc que, es guanyi o es perdi, sempre et pots sentir orgullòs d'aquest jugadors.

Gran Reserva: Que després del partit vulguis destacar un jugador com el millor d'avui i no paris d'enumerar un per un a tots els que han jugat. És el símptoma evident que tot l'equip ha completat un gran encontre.

Vi picat: Avui ha caigut ja el primer entrenador de Tercera. Paco Clos ha estat cessat del seu càrrec, i l'exjugador del Vilafranca a finals dels 80, Miguel López, ocuparà la banqueta del Santboià en la seva segona etapa al club vermell. Les urgències en un equip recent descendit han pogut amb ell.

11 comentaris:

terra ha dit...

Fantastica victòria del vilafranca al camp d´un inbatut Rubí (fins avui a casa seva).
Això ens catapulta quasi a dalt de tot de la classificació.
Ara a seguir la ratxa i a guanyar el Vic.
Desgraciada jugada de David Fonatanils al casmp de l´espanyol B, al marcar-se un gol en pròpia porta.
Nomès li faltava això amb aquest nano.

Anònim ha dit...

Prèvia en l ápartat de DUES BAIXES MES. veig que no respons a cap dels comentaris fets.

Et veig molt ocupat aquest any.

La prèvia ha dit...

@anònim 18:10: Ara les contesto. La veritat és que potser sí que toco masses tecles...
@BLOGGERS: Us deixo l'enllaç amb el resum del partit d'ahir de la Televisió de Rubí: La UE Rubí s'estavella contra la defensa del Vilafranca (RUBITV.CAT)

satèl.lit ha dit...

Vosaltres parleu del millor partit del vilafranca amb molt de temps.
I tots els altres mitjans que he llegit o vist em parlen del mateix, poc futbol i molt bona defensa.
ara si que no entenc res.
Tanta ràbia els hi fa que els guanyi el Vilafranca?

Anònim ha dit...

A la del rubi oficial si que diuen la veritat
http://www.uerubi.cat/Noticias/cronica/nodo,Primer_Equip/

terra ha dit...

Que es això, de que l´Eloi a fitxat per la Muntanyesa?
No tenia tanta feina i no podia jugar?

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Ràbia? No. El que passa és que quasi tots els corresponsals escombren cap a casa. Lògic? Lícit? Això ja no ho sé...
@anònim 15:12: Aquesta crònica ja és més acurada amb el que va passar.
@terra: Així surt publicat a Mundo Deportivo. Té tot el dret a fitxar per qui vulgui. Que tingui sort!!!
@BLOGGERS: Ah, per cert, en el vídeo de la TV de Rubí es veu clarament com el gol anul·lat a Dani Delgado era legal. No estava en fora de joc. Molt bé per al company Joan Sória que en directe ja va dir que li semblava que estava en posició correcte. Bona vista!!!

vicenç ha dit...

avui s´ha mort el pare d´un ex jugador del Vilafranca : el Sr. Josep Besolí .
Que descansi en pau, amic.

La prèvia ha dit...

@vicenç: Doncs des d'aquí em sumo al condol per a tota la família Besolí i especialment a en Xavi (gran futbolista i millor persona). Una abraçada!

La prèvia ha dit...

@terra: Aquí tens la notícia de BTV: El Muntanyesa fitxa l'extrem Eloi Jiménez

Anònim ha dit...

Aquest fitxatge d'eloi reflecteix clarament, i com ja imaginavem, que quan marxen els jugadors no són pels motius que comenten, que si treball, estudis,...