diumenge, 16 d’octubre del 2011

A l'esprint!

FC Vilafranca 2 - UD Castelldefels 0
El company de la XTVL Roger Sánchez al seu blog #3div5 (del tot recomanable per a estar ben informat de tot el que envolta la 3a Divisió) fa servir un símil comparant l'haver arribat a la Jornada 10 del Campionat amb una meta volant d'una etapa ciclista. M'ha agradat la idea i he volgut anar més enllà encara.
Podríem dir que quan es va donar la sortida neutralitzada, el Vilafranca encara estava al control de firmes. Tot i quedar despenjats del gran pilot, un demarratge en tota regla dels homes de Puchi els van portar fins a les posicions capdavanteres del grup rodant per un terreny, segons els experts, pla i poc exigent però amb alguns trams trencacames.


Arribats a la meta volant en una situació envejable, la gent espera amb ganes que arribi la temuda muntanya (Espanyol B, Pobla, Europa, Manlleu,...) per a calibrar les aspiracions de l'equip. Tornem a estar en lo de sempre. L'objectiu no és guanyar el Tour ni pujar al podi. És arribar a la línia d'arribada i guanyar-se la possibilitat de participar en l'edició de l'any vinent. Com a molt, endur-te el maillot blanc de millor jove (que per cert, ja el vam estrenar al camp de la Montañesa... jejeje).

Gran Reserva: Dani Delgado ha tingut un detall que potser ha passat desapercebut (perquè ja anàvem 2-0) però que és digne de comentar. En una passada en profunditat s'ha endut la pilota i en la topada ha quedat el porter a terra. Amb tot al seu favor per anar cap a la porteria (buida i només coberta per un defensor) ha optat per a enviar la pilota fora en tot un gest de fair-play.

Vi picat: Poc després, el mateix Dani Delgado ha notat unes molèsties musculars que l'han obligat a ser substituït i fan que sigui més que dubtosa la seva participació diumenge vinent contra el Cornellà (el seu exequip). Amb les ganes que tenia i lo bé que ens hagués anat el seu joc aeri...

6 comentaris:

terra ha dit...

Pero prèvia , el vilafranca que es el cap de files o el gregari aquesta temporada?
Estem a la jornada 10 i hem de saber ja el que volem i no em val dir pas a pas i fer els punts per salvar la temporada.

Moja Lider ha dit...

Senzillament genial prèvia!

La prèvia ha dit...

@terra: Dins de la categoria, un gregari. Sense cap mena de dubte.
El que volem? Hem d'anar pas a pas.
@Moja Lider: Gràcies! Celebro que t'agradi. Enhorabona al Moja pel seu liderat a 2a Catalana. Uns altres que, fins el moment, estan fent una temporada de "chapeau".

terra ha dit...

et vaig comentar que el pas a pas no em val com a resposta, previa.

No entenc com en Marc ramirez va poder encaixar 5 gols del castelldefels el dimecres passat.

terra ha dit...

Veig que mes avall et preguntesn coses prèvia.

La prèvia ha dit...

@terra: Pas a pas... Jajajaja
Jo vaig veure el resum del Castelldefels-Montañesa i la defensa dels de Nou Barris va deixar molt que desitjar. A rel del segon gol, es van enfonsar anímiacament i els locals entraven com i quan volien.