diumenge, 9 d’octubre del 2011

Prop del cim

FC Vilafranca 2 - UD Vic 1
S'acaben els adjectius per a explicar el què està fent aquest Vilafranca. Sublim? Increíble? Únic? Excels? Ara bé, el triomf d'avui, tot sigui dit, ha vingut acompanyat de la deesa fortuna, però jo em faig la següent reflexió: perquè marca Márquez al minut 93? El més normal, venint d'on venim (amb la ratxa de victòries seguides) i després d'anar perdent i empatar un partit poc vistós (per no dir fluixet) és donar per bo el punt i plantejar els darrer quart d'hora a nedar i guardar la roba. En canvi, Puchi (i no és el primer cop que ho fa) se l'ha jugat posant 4 davanters jugant-s'ho a tot o res.


Mirar la classificació i veure't quasi dalt de tot empatat amb el líder (Espanyol B) no té preu. Són moments per a disfrutar-los al màxim. Sabem que l'objectiu no és arribar a fer el cim sinò que la nostra meta és arribar al camp base i un cop allà plantejar-nos si volem seguir pujant o no. Lluny que l'expedició acabi amb èxit, s'ha de reconèixer el mèrit de tot això. Crec que la gent, poc a poc, ho va fent. I és que aquest equip t'enganxa. Te'l fas teu. El sents teu. Sou molt grans, nois!

Gran Reserva: Des de l'arribada de Puchi que ens estem acostumant a trencar estadístiques i rècords. La temporada de l'ascens en van ser uns quants i aquesta ja hem batut la millor ratxa de victòries seguides (de moment 6) a 3a Divisió de la història del club i s'ha signat el millor inici en aquesta categoria. El repte més difícil, igualar el 4t lloc de la Temporada 1980/81.

Vi picat: Segons m'han explicat, en el partit d'aquest matí del Femení de la FE At. Vilafranca s'han viscut moments de molta angoixa quan una jugadora ha patit una forta topada que l'ha deixat inconscient. Després d'avisar l'ambulància i rebre l'assistència mèdica pertinent tot ha quedat en un (gran) ensurt però caldria reflexionar i pensar en dotar els nostres camps de més mitjans per a evitar situacions com aquestes...

13 comentaris:

sasgas ha dit...

Be Previa be, cada setmana et superas ,..... tot i les moltes caras noves k tenim a l`equip aquesta temporada ,ia una cosa que no canvia ,tot continua igual , aquets vestidor es gran pinya ,una gran familia , al menys eixo es lo k es detecta desde fora , es una de las clau dels exits..i lo mes important i que sempre en destacat desde l`arribada de Puchi a Vilafranca,i k a nosaltres ens omple , k son persones normals , d`aquelles que quant pasan pel costat s`aturen a parlar , que mai tenen un no , seguiu axins , nosaltres considerem que la nostra tasca esta molt valorada, per aquets petits i a la vegada grans detalls

Anònim ha dit...

desde vilanova enhorabona i que segueixi la racha de victories fins que ens enfrontem!

Anònim ha dit...

tintin marquez! grandeeee!!!!

La prèvia ha dit...

@sasgas: Quanta raó... I com ho agraïm!
@anònim 23:36: Gràcies home! Bon punt del Vilanova en un camp difícil com l'Olímpic de Terrassa. Dimecres, davant el Balaguer, teniu una bona oportunitat de guanyar (que ja us toca).
@anònim 23:46: Jajaja... Feia dies que buscava el gol i ja se'l mereixia!

Anònim ha dit...

arribat abbans el pizzero pel dinar del cuidador de les instalacions que no lambulancia per la pobre portera.

deunidor que entrajats els arbits de tercera divisio, com sels gasten

La prèvia ha dit...

@anònim 00:26: Deu n'hi do!!! Sort que no ha estat res greu finalment, oi?
@BLOGGERS: Des del blog, voldria donar el condol al jugador de la FE At. Vilafranca, en Toni Serrano, i tanmateix al seu pare per la mort de l'avi. Una abraçada companys!

satèl.lit ha dit...

On era avui el mister a la tertulia de la radio?
i després també m´agradaria saber a quines hores fan el partit en diferit del vila per penedès televisió?

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: No el tenim cada dilluns. Avui tocava el President.
Ara a les 00:30 h. el tornen a emetre. I demà al matí a les 12:30 h.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Dos enllaços interessants:

* Programa 10/10/11 (FUTBOLCAT) (Del minut 15:09 a 15:31)
* Reportatge a Santi Triguero (Esports en Xarxa / XTVL)

terra ha dit...

Jo crec que els pròxims partits són complicats per no pas un tourmalet tal com heu dit, ja que per a mi són molt més difícils quan vinguin els Gavà, Pobla de Mafumet i Espanyol B, que per cert es el mateix dia de les eleccions. ( 20 Nov.)

Rai ha dit...

la previa el partit de diumenge és a casa no? a les 5?

terra ha dit...

Si i contra el Castelldefels.

La prèvia ha dit...

@terra: Home, Prat i Cornellà són dos camps dificilíssims i el Castelldefels és un equip consolidat a Tercera. Després vindrà el derbi amb el Vilanova i ja sabem que en aquests partits mai compta com estiguin els equips sinò que pot passar de tot.