diumenge, 23 d’octubre del 2011

Uh! Oh! No tinc por!

UD Cornellà 3 - FC Vilafranca 1
La derrota a la Via Fèrria, per com s'ha produït i els danys colaterals que ha deixat, és d'aquelles que fa mal. A l'acabar el partit, la cara de tots els que ens hem desplaçat a Cornellà així ho reflexava. No només són els 3 punts que hi havia en joc i no has guanyat, sinó també que perds a dos jugadors importants de cara al derbi de la setmana vinent davant el VilanovaPuchi, que s'ha autoexpulsat repelint una agressió d'un rival en una acció totalment infantil i Kiki, que ha hagut de retirar-se per problemes a l'abductor de la seva cama dreta.


Tot i aquests condicionants, que diumenge hi hagi derbi no és tan mala notícia. Primer, perquè l'envejable situació a la taula evita qualsevol indici de dramatisme i després, perquè habitualment després d'una derrota, els nois de Puchi ens acostumen a obsequiar amb una victòria immediata per a demostrar-nos la capacitat de reacció i l'orgull que tenen aquests jugadors.
És per això que no hem de tenir por (respecte al rival sempre). Hem comentat que enguany potser hi ha més plantilla (o fons d'armari) envers la passada temporada. Doncs s'ha de demostrar que és així. A més, hi ha un precedent. En l'únic partit de Lliga que s'ha perdut Puchi des de que va arribar a Vilafranca es va guanyar a tot un equip com la Pobla Mafumet (3-1) i després de quedar-nos amb dos homes menys. Per tant, cal anar a per totes. Som-hi nois!!! Diumenge heu de ser Supers!

Gran Reserva: Els 7 minuts que hem estat líders de Tercera (des de que Reyes ha marcat el 0-1 als 14 minuts fins que Cristian Alfonso ha fet el primer per l'Espanyol B als 21). Com se sol dir, ha durat poc l'alegria a casa del pobre...

Vi picat: La maledicció dels "ex". Així podríem anomenar-la. Dani Delgado no ha pogut jugar avui a Cornellà per la lesió que es va fer la passada jornada i a Kiki li pot passar tres quarts del mateix a no ser d'una recuperació miraculosa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

la situacio que tenim a vilanova us ha de fer estar optimistes per al derbi pero ja se sap en aquests partits s'iguala tot, sort per al partit!

joan ha dit...

Crec que vindreu amb entrenador nou els de Vilanova?

vull dir també es coincidencia o no pero quan juguem amb Uri de titular el Vilafranca mai ha guanyat, oi que no vaig errat?
i amb això no li vull fotre totes les culpes, eh.

Anònim ha dit...

no vindra entrenador nou pero un mal resultat a vilafranca el faria fora

La prèvia ha dit...

@anònim 00:39: Sí. En aquest tipus d'enfrontaments de màxima rivalitat com arribin els equips té poca importància ja que la motivació de guanyar l'etern rival és molt gran.
@joan: Res més lluny de la realitat. La Junta Directiva del Vilanova va ratificar l'entrenador (una vegada més) i segueix confiant en el projecte esportiu. Sens dubte, és un cas estrany ja que pocs presidents hi ha que tinguin tanta paciència. Si li surt bé, serà per a tenir-ho en compte...
I estàs equivocat. Per exemple, al camp de la Montañesa es va guanyar (1-2) i Uri va ser titular.
@anònim 11:48: Tampoc. Han deixat ben clar que continuarà tota la temporada a la banqueta.