diumenge, 8 de gener del 2012

En estat de "Gràcia"

CE Europa 0 - FC Vilafranca 1
13 de setembre de 1987, el Vilafranca assolia, fins la d'avui, la darrera victòria al camp de l'Europa en imposar-se, també, per 0-1 amb gol, llavors, de Juanito al minut 15. Repassant la crònica d'aquell dia de Mundo Deportivo, llegeixo entre d'altres coses que "los visitantes fueron superiores y su mejor situación en el campo permitió llevar siempre la iniciativa" o que "el Europa era incapaz de penetrar en el área visitante y sus tímidos ataques solo llegaban hasta la frontal del área. Allí, la defensa del Vilafranca muy ordenada se imponía con suma facilidad".
Doncs més o menys calcat al que ha passat aquest matí al Nou Sardenya. Un Vilafranca solvent, seriós, sabent jugar les seves cartes, sortint amb perill a la contra i davant, un Europa nerviós, pressionat per la seva situació a la taula i que, a sobre, ha vist com se li lesionava el seu millor home i es quedava amb 10 jugadors tot just abans del descans.


Acabada la 1a volta, la trajectòria d'aquest equip és de chapeau! Els 34 punts assolits és el segon millor registre a Tercera només superat pel Vilafranca de la Temporada 80/81 (la millor de la història) que en va sumar 26 però amb el sistema de puntuació actual serien 36 (10 PG - 6 PE - 3 PP). Això sí, les 11 victòries actuals són rècord absolut a la història del club.
I per començar la 2a volta, partit contra el líder i de nou a fora. El Vilafranca es desplaçarà a l'Olímpic de Terrassa amb la idea de tornar-li la moneda al conjunt egarenc de la derrota (1-3) en el partit inaugural del Campionat. Serà difícil, molt difícil... però no impossible.

Gran Reserva: Els resultats dels equips de la part alta han permés al degà penedesenc situar-se a tan sols 1 punt dels llocs de promoció d'ascens. Que bonic és somniar però que intel·ligent és ser realistes també.

Vi picat: La lesió de Cebri, jugador de l'Europa. Ha hagut de deixar el camp en llitera per problemes al seu genoll. Després del gran ensurt, sembla ser que podria quedar només en això i que la gravetat no seria tanta com es preveia. Cal recordar que el passat mes d'abril es va fracturar tíbia i peroné al camp del Prat. Ànims!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

SEMBLA PENAL CLAR D'ANTOLINEZ..

satèl.lit ha dit...

Poder sí, pero al igual que el de l´Espanyol-Barça, si Turienzo no pita es que no ho es.
Visca el Vilafranca i la seva magnífica posició.
Quants equips i han guanyat aquesta temporada a Terrassa?

terra ha dit...

Molt bé jugadors; i moltes felicitats.
Quan tindrem a Ana Zardaín?

La prèvia ha dit...

@anònim 21:03: Sembla i per a mi ho és. Però igual que el que li van fer a Valerio al camp de La Pobla o la jugada dubtosa del final de partit contra el Vilanova... Ja tocava que un dia s'equivoquessin a favor nostre. Nosaltres, almenys, ho reconeixem.
@satèl.lit: Deixa't de Barça's i Espanyol's.
A Terrassa només hi ha guanyat el Gavà (1-2, J14).
@terra: Només la FCF ho sap.