diumenge, 29 de gener del 2012

Sota zero

UE Olot 0 - FC Vilafranca 0
Fred, molt fred hem passat aquesta tarda a Olot. Segurament més del que feia realment ja que anàvem hiperconscienciats per l'alerta de la baixada general de temperatures anunciada a tot el país.
El partit, tot i no haver-se vist cap gol, ha estat d'allò més entretingut. Arribades amb perill per ambdues bandes (alguna més pel Vilafranca potser), intensitat màxima damunt del camp i emoció fins el final amb dos equips que han anat a buscar la victòria. Ara bé, tenint en compte que els locals inauguraven marcador (gentil·lesa d'una pastisseria d'Olot), on els números representen un tortell típic d'allà, el resultat no podia ser altre que el 0-0.

(foto: www.ueolot.com)

De totes maneres, si Josu (a la primera part) i/o Valerio (a la segona) haguessin materialitzat les dues ocasions més clares del partit, a hores d'ara estaríem parlant d'una victòria importantíssima i que el Vilafranca s'hagués enfilat fins al tercer lloc de la classificació.
Sumar a fora sempre és positiu i si és en un camp complicat, encara més. Ara ,l'empat s'hauria de fer bo guanyant diumenge vinent a casa davant la Montañesa. Serà difícil perquè en els darrers anys, l'equip de Nou Barris sempre ens ha creat problemes pel seu estil de joc (semblant al nostre) i perquè el seu míster (Miki Carrillo) coneix massa bé a Puchi...

Gran Reserva: El tracte rebut per part del club olotí ha estat exquisit. Des de la Junta Directiva fins al Departament de Premsa, tot han estat atencions. Anar pels camps i treballar així dóna gust!

Vi picat: Que per tercera setmana consecutiva, jugant per la tarda, no haguem pogut aprofitar les ensopegades dels equips que tenim per davant per a colar-nos en places de promoció d'ascens. No crec que sigui pressió perquè no en tenim cap. A més, els tres empats crec que han estat justos. Per tant, podríem parlar de pura casualitat.

4 comentaris:

satèl.lit ha dit...

Xavi Comas que ha debutat avui?
Tampoc entenc que Reyes avui hagi jugat tan pocs minuts sortint al terreny de joc al min.77.

satèl.lit ha dit...

Ni Joan Roig ni Ruben Gimenez podran jugar diumenge a Vilafranca ja que el primer ha estat expulsat en vermella directa i el segon per acumulació de grogues.
així que la Montanyesa vindrà sense dos elements importants.

La prèvia ha dit...

@satèl.lit: Sí, ha entrat a manca de 7 minuts substituïnt a Rubén Ortiz i fins i tot li ha donat temps de veure una targeta groga en temps d'afegit.
Doncs perquè Valerio estava fent un autèntic partidàs i en aquest equip no hi ha ningú imprescindible.
Sabia la baixa de Joan (molt bon futbolista) però no l'altra. Nosaltres no tindrem cap sancionat.

terra ha dit...

Aquest diumenge tindrem a la sra. arbitre.
Partit dur.