diumenge, 12 de febrer del 2012

"Festa" grossa

FC Vilafranca 4 - CD Masnou 3
Lamentable el desenllaç final que ha protagonitzat l'entrenador del Masnou, en Claudio Festa, quan, a manca d'un minut per a que es complís el temps d'afegit i amb una falta a la zona ampla favorable al Vilafranca, ha ordenat als seus jugadors (porter inclós) que anessin fins a la la línia del mig del camp negant-se a jugar el que quedava de partit. Davant d’aquesta sorprenent situació, Puchi ha manat llançar la falta directament a fora de banda per no “fer més sang” i el col·legiat, encertadament, ha xiulat el final veient que els masnovins no tenien intenció alguna de reemprendre el joc.


En canvi, la festa vilafranquina ens ha deixat molts motius per a celebrar. Els 43 punts que suposen la permanència virtual un any més a 3a Divisió (ara només queda somniar), els 100 partits en Lliga de Puchi a la banqueta vilafranquina (amb 50 victòries) i les 9 jornades consecutives sense perdre (igualant el rècord a la història del club a Tercera).
Que ens queda ara? Doncs disfrutar al màxim de les 14 jornades que queden sent conscients que el que s'està fent té visos de ser històric però sabent també que si al final s'acaba la Lliga en 7è lloc, la fita serà igual de gran. I si per aquelles coses de la vida, s'acabés entre els 4 primers... Ai, llavors... Llavors sí que la muntaríem una festa grossa!!!

Gran Reserva: Que Puchi (jugador) hagi trencat la mala ratxa golejadora que ha quedat en 1077 minuts sense marcar. A més, ho ha fet per partida doble (igual que Valerio) i en moments claus del partit. No és el golejador d'altres temporades però quan està al seu nivell és tan important per a l'equip...

Vi picat: La targeta groga que ha vist Pepe Fos (com a delegat del Vilafranca) perquè una vegada demanat el canvi, i donat que Antolínez havia caigut lesionat, es volia esperar a substiutïr Valerio no fos cas que ens quedèssim amb 10 homes damunt del camp. Esbrinarem si el reglament en parla d'això...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

no hi faltare al municipal vilafranqui per veure els partits de promocio!

Rai ha dit...

gran vilafranca!

Pd. La Prèvia podries explicar més bé el que ha passat amb això del Masnou i el possible motiu? l'arbitratge o què?

satèl.lit ha dit...

anònim a part del partits de promoció també seria molt bó que baixessiu al municipal totes aquetes jornardes que manquen per finalitzar la lliga i així aconseguirem més coses tots plegats.
Aquest vilafranca pot lluitar per anar més amunt?
Amposta el proper rival es un camp dificil pel nostre equip?

terra ha dit...

Felicitar a tot l´equip per la nova victòria aconseguida.

hem de vigilar el noi que va fer els dos gols del masnou, em va agaradar força i podria ser un fitxatge bó de cara a l´any vinent.
Hamza també va jugar força bé.

La prèvia ha dit...

@anònim 00:36: Tant de bo però no correm tant... Jajaja
@Rai: Aquí et deixo la crònica de LaJornada.cat
@satèl.lit: Més amunt? Liderat vols dir? No home, no. Fer el playoff ja seria un èxit sense precedents!!!
I Amposta és un camp molt complicat. Històricament (2 victòries en 20 partits) i darrerament (allà han perdut Terrassa i Espanyol B). Per cert, serà a les 18 hores.
@terra: Estic d'acord amb tu. Em va agradar molt Willy. Seria un jugador interessant i a seguir de cara al futur. Hamza ja el coneixem: és molt bo (una cama esquerra deliciosa) però molt anàrquic també.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: El davanter Josu haurà de ser operat de l'escafoide del canell dret. No se sap el temps estimat de recuperació tot i que s'especula que podria ser entre 6 i 8 setmanes. Ànims!!

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Entrevista a Jose Luis Reyes, actual pitxitxi del Vilafranca amb 6 gols, al programa FanZone d'Ona FM: FanZoneOnaFm (Jose Luis Reyes) (De 40:52 a 47:50)