diumenge, 8 de juliol del 2012

Copa Catalunya 2012/13

Aquest proper dijous 12 de juliol a les 12 hores i a la seu de la FCF, es farà el sorteig de la 2a Fase de la Copa Catalunya 2012/13. En aquest, hi prendran part: UE Vila-Roja, C At. Roda Barà, CF Base Roses, Equipo Ja CF, CD La Guàrdia, CD Cervera, EC Granollers i CE Vilassar Dalt (classificats de la 3a Eliminatòria de la 1a Fase), UE Rapitenca i UE Figueres (com a campions, respectivament, dels grups 1 i 2 de 1a Catalana) i els equips inscrits de 2a Divisió B i 3a Divisió (entre els quals hi figura el FC Vilafranca).


La composició de les eliminatòries (a partit únic) s'efectuarà, sempre que sigui possible, seguint criteris de proximitat geogràfica i entre clubs de diferents categories (disputant-se en el camp del conjunt de rang inferior). En el cas de que siguin equips de la mateixa categoria, el camp s'escollirà per sorteig.
La 1a Eliminatòria, a disputar-se el 12 d'agost, la jugaran els equips classificats de de la 3a Eliminatòria de la 1a Fase, els campions dels 2 grups de 1a Catalana i els equips inscrits de Tercera.
La 2a Eliminatòria, ja amb la participació dels clubs inscrits de Segona B, es disputarà el 19 d'agost. En el cas que el Campionat de Lliga de 2a B s'iniciés aquell dia, els partits amb equips implicats de l'esmentada categoria es celebrarien en una data intersetmanal.

Gran Reserva: El partit benèfic contra el càncer jugat aquest matí al Mpal. de Vilafranca entre dos equips capitanejats per Josep M. Marquès (President de la PB Vilafranca) i pel polític Josep Maldonado (actual Senador de CiU). Hem vist exjugadors del degà penedesenc com Cano, Ripoll o Rafa Moral; periodistes com Pitu Abril (BTV), Ricard Rafecas (El 3 de Vuit) o David Balaguer (Hattrick Espanyol) i exfutbolistes amb passat barcelonista com Zuviría o Jose Mari Bakero. El resultat, tot i que és el de menys, 3-8 per al combinat de Maldonado.

Vi picat: La compra de places, fusions i etcètera que cada any per aquests vols surten a escena. Per una banda, s'especula que l'Espanyol B comprarà (per uns 190.000 €) una de les 5 vacants (per descensos per impagaments) que hi ha a 2a B. Això comportaria l'ascens a Tercera del Palamós.
Per altra, i de forma sorprenent, un equip que enguany a jugat a 4a Catalana, el Tecnofutbol, ha comprat la plaça de la Gimnàstica Iberiana a 1a Catalana.
Estem perdent l'esència del futbol i de l'esport...

1 comentari:

joel7bochi ha dit...

otro fichaje mas:
michael que viene procedente de la u.e sants