dimarts, 25 de setembre del 2012

Domínguez amb la Selecció Catalana Amateur

El defensa central Antonio Domínguez ha estat convocat amb la Selecció Catalana Amateur per a disputar aquest dijous 27 un amistós contra Irlanda a l'Estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell (21:15 hores, Esport 3).
Domínguez arribà al FC Vilafranca aquest estiu procedent de l'Amposta i s'ha convertit en un dels fitxatges que més bon rendiment està donant i en peça imprescindible per a Puchi en el seu esquema. Es caracteritza per la seva anticipació i contundència a l'hora de marcar els davanters rivals.

Domínguez en una acció amb Óscar Muñoz
(foto: Álex Gallardo)

El seleccionador Toni Almendros va donar la setmana passada una primera llista amb 30 jugadors (on també hi figurava el migcampista del degà penedesenc Oriol Molins) de cara a preparar la Fase Final de la Copa Regions UEFA que es celebrarà a Kiev (Ucraïna) del 8 al 14 d'octubre.
Per a aquest encontre, han estat convocats 21 jugadors de 3a Divisió sent el Cornellà l'equip que més futbolistes aporta amb 5. El segueixen Figueres (4), Europa (3), Manlleu i Olot (2) i Gavà, Palamós, Santboià, Terrassa i Vilafranca (1).
Domínguez però no serà el primer jugador en la història del FC Vilafranca que defensarà la samarreta de Catalunya. El porter Luis Ramon Cano ja ho va fer el 19 de maig del 2000 quan la Selecció Catalana, a Burjassot, es va enfrontar a les Illes Balears (1-1) en la 1a Fase d'aquesta competició.