diumenge, 11 de novembre del 2012

No ens ha fet gens de Gràcia

FC Vilafranca 0 - CE Europa 2
Una vegada més, i ja en van 7 de consecutives, l'Europa s'ha endut la victòria de Vilafranca. No li ha calgut gaire per a fer-ho. Li ha estat suficient aguantar el 0-0 fins que al minut 38 ha esdevingut la jugada clau que ha marcat el partit. El col·legiat Páez Brines ha decretat penal favorable als graciencs per unes suposades mans de Javi González dins l'àrea petita que, a més, ha comportat l'expulsió del defensa vilafranquí. Javi Lara l'ha transformat fent el primer per l'Europa. Un parell de minuts abans, Valerio havia gaudit de l'ocasió més clara amb un cara a cara amb Rafa Leva que el porter visitant ha enviat a còrner.
I abans del descans, en una jugada col·lectiva dels escapulats, Roberto Camacho feia el segon en posició dubtosa de fora de joc. Podeu treure'n les vostres conclusions en el següent vídeo:


(Imatges de BTV Esports)

La segona part ha estat totalment vilafranquina i l'Europa s'ha dedicat a "pasturar" per la verda gespa del Municipal. Amb un home menys, els jugadors del degà penedesenc han ensenyat (novament) que a orgull i ganes no els guanya ningú. Ni l'agressió sense pilota pel mig de Rovira a Font només començar el segon temps ni les discutides decisions del nefast àrbitre tortosí han descentrat als homes de Puchi que han creat ocasions per a marcar almenys un gol i, qui sap, empatar en aquells finals de partit boig plens de rauxa.
Al final no ha pogut ser i el Vilafranca suma la quarta derrota seguida i segueix sense acabar de veure porteria. No seria descabellat que hi haguès novetats en matèria de fitxatges aquesta propera setmana...

Gran Reserva: El partidàs dels tres homes del mig del camp. Oriol Molins, Antolínez i Marcos s'han fet un fart de fer quilòmetres. Bé, com tots. I és que malgrat la mala ratxa de resultats, a l'equip no se li pot recriminar res.

Vi picat: Els precedents amb aquest col·legiat mai han estat exempts de polèmica. La temporada passada, va expulsar a Puchi a Cornellà i no sancionà una agressió anterior i en el partit a casa davant el mateix rival no assenyalà un penal claríssim.

3 comentaris:

Josep ha dit...

Està clar, aquest arbitre es un cabronàs.

08720 ha dit...

La jugada clau esta clar què és el penal i l'expulsió, fins llavors el Vila ho havia fet bastant bé. Els primers minuts han sigut per mi de domini del Vila però poc a poc l'Europa s'ha anat fent l'amo del partit. El Vilafranca no crea ocasions clares de gol, que quedi clar que vull dir clares, l'unica avui ha sigut la de Valerio que vés a saber que hagués passat si hagués marcat, crec que s'ha de concretar més en el parell d'ocasions que hi ha hagut. A la segona part cert que l'Europa no ha fet gran cosa però el Vilafranca tampoc l'ha apretat massa i el resultat no els hi ha perillat en cap moment i menys estant en 10.

Anònim ha dit...

Orgull i molta voluntat no ens faltan, si això sumes
punts perfecta. Peró la realitat es que per sumar has
de guanyar i per guanyar has de fer gols cosa que no fem aixi dons els numeros canten 11 partits 4 gols.
Esperem que diumenge amb la Rapitenca i es pugui
treure un bon resultat.Ben segur que per vosaltres no quedara.Bona sort