diumenge, 18 de novembre del 2012

Posar fil a l'agulla

UE Rapitenca 3 - FC Vilafranca 1
Tan injust com inexplicable. Podria valer perfectament la crònica de fa quinze dies al camp de La Pobla Mafumet per a entendre el que li ha passat al Vilafranca a Sant Carles de la Ràpita. Novament, bon partit a camp contrari però sense premi degut a la manca d'encert davant porteria i la mala sort.
Malgrat tots aquests condicionants, cinc derrotes seguides comencen a ser símptoma de preocupació i s'hauria de mirar de posar fil a l'agulla per a arranjar el problema.


Després d'un bon inici de partit del degà penedesenc, la Rapitenca s'ha avançat al marcador en una de les primeres arribades a la porteria de Miguel Ramos. Ha estat al minut 27 mitjançant Callarissa.
La reacció vilafranquina no ha trigat gaire i a la mitja hora, Marcos, de fort xut des de la frontal, feia el 1-1 amb el que s'ha arribat al descans.
A la segona part, una vaselina de Valerio que ha sortit, inexplicablement, llepant la fusta i una remata de Domínguez al pal han estat el preludi del 2-1 obra de José Mari resolent una jugada embolicada dins l'àrea.
A manca de 20 minuts, el Vilafranca veia com la pel·lícula es repetia una altra vegada. Amb els homes de Puchi abocats a l'atac, els locals han fet el 3-1 definitiu en una contra culminada per Callarissa. Era l'estocada definitiva.

Gran Reserva: La fe de l'equip tot i les adversitats. Són els primers en creure que tiraran endavant aquesta dinàmica negativa. Jo també hi crec. Confiança infinita.

Vi picat: Els llocs de descens són ja a només 2 punts després de la victòria del Palamós a Vic (1-2). Queda molta Lliga però quan més lluny millor.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

sortireu d'aqui segurr!

08720 ha dit...

Els que anem seguint el Vilafranca confiem amb ell. Ténen molt caràcter.

Anònim ha dit...

Sa de fitxar ja!

Anònim ha dit...

O fer fora algú!!!

Anònim ha dit...

Amb de guanyar diumenge contra el Vilasar,vosaltres
podeu.Anims ibona sort