diumenge, 25 de novembre del 2012

Puchi salva la papereta

FC Vilafranca 2 - UE Vilassar Mar 1
Dos gols de Puchi han servit per a donar la victòria al degà penedesenc i trencar així la ratxa de 5 derrotes consecutives. El Vilafranca ha realitzat un gran partit sobreposant-se a les adversitats en forma de lesions ja que abans del descans Isma (amb una luxació a l'espatlla) i Valerio (amb un possible trencament muscular) han hagut de ser substituïts.
El Vilassar, un dels equips revelació de la categoria, ho ha intentat de totes les formes possibles però quan no topava amb l'ordenada defensa vilafranquina es trobava amb les bones intervencions del porter Miguel Ramos.


Puchi ha inaugurat el marcador al minut 13 de joc culminant una jugada per banda dreta de Valerio i batent per baix al porter visitant Imanol. El Vilassar ha intentat empatar abans de la mitja part però dues aturades de mèrit de Miguel Ramos han fet que s'arribés al descans amb avantatge vilafranquina.
A la represa, dues rematades de Nacarino podrien haver ampliat el marcador però en un ràpid contraatac Álex, als 69 minuts, aprofitava una pilota morta dins l'àrea per a empatar el matx.
El partit ha entrat en una fase d'atacs constants a una i altra porteria on qui estigués més encertat s'enduria la victòria. I així ha estat quan, a poc menys d'un quart d'hora pel final, Puchi, en una gran jugada individual, es desfeia de dos defensors dins l'àrea per a batre de nou a Imanol i deixar els 3 punts a casa.
La victòria, a banda del que significa com a tal, vindrà bé per a reforçar la moral d'un grup que, tot i estar al màxim nivell cada setmana, veia com el seu treball no tenia els seus fruits. Ja era hora!

Gran Reserva: L'àrbitre gallec García Villaverde ha tingut una bona actuació. A més, en l'entrevista que li ha fet després el company Joan Sória per a Penedès TV s'ha mostrat molt content pel tracte rebut a terres catalanes i, concretament, a Vilafranca.

Vi picat: Les lesions. No parem, tu! Avui Isma i Valerio. A la que recuperem algun efectiu en perdem un parell. La mala sort ens persegueix. I és que estem a la Jornada 13, ocupem el lloc 13 a la classificacíó i el 1-0 de Puchi ha estat al minut 13! Ai, ai, ai....

2 comentaris:

08720 ha dit...

Molt bé el Vilafranca el Diumenge, tot i les adversitats, dos canvis per lesió a la primera part i veure com empataven el partit es va sapiguer sobreposar a les adversitats i va aconseguir guanyar. Vaig veure molt bé el Bacaicoa al davant, no em pensava que se'l veiés tant còmode en aquesta posició. Crec que era un partit vital psicològicament i que s'havia de guanyar sí o sí. Per mí en Puchi i el Bacaicoa van fer un gran partit.

La prèvia ha dit...

@08720: Totalment d'acord amb tot el que dius.