diumenge, 1 de setembre del 2013

De Festa, poca

FC Vilafranca 0 - UE Rubí 0
El degà penedesenc segueix oferint pobres sensacions. Avui, davant un rival més preocupat de no encaixar cap gol per a ampliar el rècord d'imbatibilitat que no pas d'atacar, no ha passat de l'empat a zero. Si bé els darrers 25 minuts s'ha jugat amb un home menys (per expulsió de Boira), he trobat a faltar ambició i ganes de voler guanyar el partit. I no em refereixo a l'actitud de l'equip sinò a determinats canvis i al plantejament proposat.

Valerio, tot voluntariós, no ha estat encertat de cara a gol
(foto: EsportsPenedès.cat)

Un xut al pal de Lora, després de recollir una pilota morta dins l'àrea, i una rematada de cap de Valerio a un metre de la porteria que inexplicablement no ha acabat en gol és el trist bagatge ofensiu d'un equip al qual li costa moltíssim generar ocasions.
Defensivament s'ha millorat respecte a partits anteriors però, com ja he dit abans, el Rubí no ha inquietat gaire les immediacions de l'àrea vilafranquina.
Plantilla n'hi ha però falta acabar de trobar la manera de treure-li més i millor rendiment.

Gran Reserva: El club ha volgut homenatjar, abans del partit, als 4 socis més antics de l'entitat: Lluís Pallerola (absent aquest), Joan Morera, Carles Casanellas i Josep Junyent. Com ja vaig dir fa uns dies, la vessant social s'està treballant força bé.

Vi picat: El fet que el partit estiguès dins el programa d'actes de la Festa Major haurà estat un dels motius per a no canviar l'horari. Jugar en aquestes èpoques de l'any al migdia i a ple sol és un crim.

3 comentaris:

Jaume Ruiz ha dit...

Vaig escoltar Radio Vilafranca el següent comentari a la mitja hora de partit aprox.: el Vilafranca no m'agrada, almenys el Rubi sap al que juga, el Vilafranca no sap al que juga.
Tinc 44 anys i em vaig adonar que no tinc ni idea de "Futbol", a partir d'ara seguiré al Rubi ja que almenys saben al que jugan.
Ah!, RESPECTE, molt de RESPECTE, al entrenador i al segon entrenedor i als jugadors per el seu treball i dedicació defensant els colors del nostre estimat equip.
-VISCA EL VILAFRANCA!!!!!-

Anònim ha dit...

La temporada passada es va patir fins gairebé l'últim moment, aquesta a mesura que passin els partits es millorarà, però s'ha de currar molt i anant sumant. I això portarà millors resultats. Ahir el punt d'inici no es va perdre i van sumar, ara toca anar corregint i no restar. El Rubí parteix d'un joc defensiu i a la contra fer mal. Es veu que a la Copa es van creure que podien i de l'inici van voler agafar les rendes però és un equip de perfil defensiu i esperar l'errada del contrari. A més físicament, baixen i és quan tiren atràs. Amb l'expulsió van voler avançar línies però res de res. El Vilafranca doncs ben situat intentant presionar al davant i si és possible portar control partit. Després amb un home menys era més probable restar que sumar, el que estar clar és que el punt d'inici no es va perdre. És evident que s'han de crear més ocasions de gol i les poques que es crein que es concretin, les més clares i alguna no se sap perquè no va entrar van ser del Vilafranca. Al camp de l'Ascó el Vilafranca podia haver sortit amb un empat, amb un candidat a estar adalt de la classificació d'acord al que diuen experts, però és clar tenen el que tenen. Possiblement és qüestió de sort, o bé del que diuen altres. Aquí dic el que vec i gràcies per deixar-me expressar. Actitud jugadors excel.lent.

08720 ha dit...

Crec que es podia haver guanyat a un equip que no ens va crear ocasions de gol, cert que estava ben posicionat damunt del camp però partits tant "tranquils" que de ben segur el Vilafranca en tindrà pocs. Clau va ser l'expulsió de boira.