dissabte, 7 de setembre del 2013

Plou sobre mullat

UE Vilassar Mar 0 - FC Vilafranca 0
Una vegada més, i no és la primera ni la segona, el Vilafranca ha estat incapaç de sumar els 3 punts i segueix sense conèixer la victòria en aquesta Lliga. El resultat, fins i tot, podria ser el de menys si es veiés que l'equip té una idea clara de joc però no es veu. A més, costa moltíssim generar ocasions de gol i, ja no diguem, aprofitar-les. La part positiva és que a la part defensiva s'està guanyant en consistència i que Marc Ramírez continua demostrant que és un dels millors porters de la categoria. Dos punts de nou possibles és poc bagatge si tenim en compte que l'entitat dels rivals, execptuant potser l'Ascó, tampoc no és res de l'altre món.

El marcador i el cel al fons reflecteixen la foscor del partit viscut
(foto: Amics Vilassar Mar)

El partit ha començat sota una intensa pluja i amb clar domini local. Una bona intervenció de Marc Ramírez als 10 minuts de joc ha donat pas a una altra del porter maresmenc Imanol a rematada de Santi Triguero. Aquest ha estat tot el bagatge ofensiu de la primera part.
El segon temps ha estat clarament vilafranquí. L'entrada de Rubén per Valerio i la de Marcos per Antolínez ha oxigenat el mig del camp i ha dotat de més profunditat l'equip. Tot i això, no hem sabut aprofitar la feblesa del rival. La precipitació en alguns casos i la manca d'encert han castigat un Vilafranca que tampoc s'ha cregut que podia acabar guanyant l'encontre.
L'expulsió de Font, a deu minuts per acabar, ha propiciat que el Vilassar hagi intentat endur-se el triomf en el tram final però, de nou, ha aparegut Marc Ramírez per a evitar-ho.

Gran Reserva: No m'equivocaria si dic que hi havia més gent de Vilafranca que no pas de Vilassar avui al Xevi Ramon. La veritat és que la gent està amb l'equip. Ara només falta correspondre'ls amb victòries.

Vi picat: Tot i el que ha arribat a ploure, els encarregats del camp han decidit que s'havia de regar el terreny de joc al descans. Calia? Deuen anar sobrats d'aigua...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguna cosa hi haurà positiva. En tres partits dos gols i un de penal polèmic, s'ha mantingut la porteria a zero en dos i no s'ha passat angúnies. S'intenta jugar la pilota, només cal que es profunditzi més i es crein més ocasions de gol i les poques que hi hagi entrin. Al camp els jugadors lluiten al màxim. Quan es profunditzi i es concretin oportunitats llavors la cosa anirà diferent.
Si volen canviar estil de pilota llarga a treure-la tocant doncs potser que costi una mica. A més en tres partits un penal i dos expulsats, a veure si canvia dinànica. Això no treu que contra Vilassar s'hauria d'haver guanyat. El meu parer és que s'ha de treballar molt però se'n sortiran al final.
Em preocuparia més que l'equip portés 6 o més gols encontra. Malgrat tot han de ser més incisius i xutar a la més mínima. A veure tot sigui per a bé del Vilafranca

08720 ha dit...

Segons veig i segons vaig veure l'any passat, amb el Font l'expulsaran moltes, moltes vegades...