diumenge, 15 de setembre del 2013

Relaxing victory in Santa Coloma

UD At. Gramenet 1 - FC Vilafranca 3
Victòria plàcida del degà penedesenc en el seu desplaçament al camp de la 'Grama'. Els homes de Delfí Ferreres han estrenat el caseller dels triomfs aquesta temporada davant un fluix rival que ha demostrat el perquè de la seva posició a la taula.
La notícia avui abans del partit era la no convocatòria de Puchi per decisió tècnica però les coses s'han posat de cara per als interessos vilafranquins ben aviat. Al minut 13, Boira ha fet el 0-1 aprofitant un refús del porter Juanmi a rematada de Santi Triguero. Poc després, el mateix Santi Triguero ha anotat el 0-2 en una jugada similar al primer gol. Abans del descans, Antolínez podria haver marcat també però la seva doble rematada s'ha topat amb Juanmi.

Delfí Ferreres ja sap que és guanyar com a tècnic del Vilafranca
(foto: EsportsPenedès.cat)

A la represa, els locals ho han provat amb més cor que cap i amb xuts llunyans i sense perill.
Als 62 minuts ha arribat el 0-3 obra de Santi Triguero culminant una cavalcada en solitari de Marcos. El davanter vilanoví, el millor avui damunt el camp, hauria pogut completar el seu 'hat-trick' per dues ocasions però no ha encertat amb la rematada final.
El tram final de partit s'ha acabat complicant pel gol en pròpia porta de Javi González i per les expulsions (per doble groga) de Bacaicoa Font que no podran jugar diumenge vinent davant el sorprenent líder en solitari, la Montañesa.

Gran Reserva: Evidentment, no té l'ímpetu d'aquell noi de 18 anys que arribà al Vilafranca l'any 1995 però Santi Triguero continua tenint allò que tenen tan pocs jugadors: gol. Com a dada, el seu darrer gol amb la samarreta vilafranquina va ser el 26 de maig de 1996, a Calafell, en un partit que també va acabar 1-3.

Vi picat: El Vilafranca ha sofert 5 expulsions en els 5 partits de Lliga que s'han disputat. La temporada passada va ser l'equip de Tercera menys amonestat (78 TG - 9 TV). Alguna cosa no s'està fent bé en aquest aspecte...

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Lluis estas capficat amb l'era Puchy fes borron i conta noba l'equip nesecita el soport de totom al final et quederas mes sol que l'una visca el vilafranca i felicitats per la victoria a tots els jugadors i cos tecnic

La prèvia ha dit...

@Anònim 20:46: Perquè ho dius? Ah, i podries identificar-te? Gràcies.

Anònim ha dit...

Sr. Lluis els jugadors que l' altre dia no mereixien vestir la samarreta, com ho han fet avui? Si és que ho han fet bé avui, també ho pots dir

La prèvia ha dit...

@Anònim 21:46: Mira, per començar no cal que em posis el Sr. davant el nom. Al cap i a la fi, no soc ningú, ni m'estimo el Vilafranca, etc...
Reconec que les paraules van ser molt dures i potser no les hauria d'haver dit (ep, això no vol dir que ho pensés). Tu no has dit mai res que després penses que podries haver callat? Però tinc aquest "defecte", vaig de cara i el que penso ho dic sense amagar-me darrere anònims. Et penses que realment no sé qui sou els que escriviu? Ho puc deduïr ja que, malhauradament, no tenim una massa social àmplia ni participativa com per a saber que els que participen al blog són gent que acompanya l'equip. Sincerament, se me'n refot. Tinc la consciència molt tranquil·la. El que no veig bé és que per no compartir un mateix punt de vista s'hagi de deixar de dirigir la paraula a una persona. Jo seguiré al Vilafranca com he fet i faré sempre. Vosaltres, d'aquí un temps, no ho sé. Aquí està la diferència.
Avui l'equip ha estat força bé. Molt bé? Doncs, no. Hi ha coses a polir encara. (Serà que soc molt exigent). Això sí, després del partit he felicitat als jugadors que m'he anat trobant, al cos tècnic i al President. S'ho ben mereixien. Uns per l'esforç que han fet i en Joan perquè sé que no ho ha passat bé darrerament i necessitava (com tots) que arribés la primera victòria.

Anònim ha dit...

SR. Montaner si no ets del Vilafranca no cal que tots els partits parlis en contra!

Anònim ha dit...

Senyors, que no se'ns vagi l'olla, que estem perdent els papers. Es pot estar d'acord o es pot discrepar amb els comentaris de l'autor d'aquest blog, però ningú pot dubtar de la seva fidelitat al Vilafranca durant molts anys. Jo no sé si s'ha captat o no la ironia del seu comentari, potser no. Però ja que l'autor permet escriure sota anonimat caldria més respecte. I això que no estic gens d'acord amb algunes de les seves apreciacionss.

Vic ha dit...

voleu dir que no es millor que deixeu de parlar tots dos de bestiesses.
Força Vilafranca, i a partir d´ara a guanyar més partits.

ànims.

Anònim ha dit...

Els mitjans de comunicacio han de dir el que pensen, i punt. Les juntes directives han de treballar i punt,

J. Sòria ha dit...

En sembla que tots plegats estem treien las coses de mare , si una persona s`estime al Vilafranca es el Lluis , primer perquè es soci despres perquè ha estat directiu d`aquest club i gracies al seu blog la marca "FC VILAFRANCA" es coneguda a reu de Catalunya ,els seus comentaris, a vegades mes encertats que d`altres ,(com la de tots els comunica-dors) pero queda fora de dubte quins son els seus colors , us puc assegurar que quant no surten les coses o no acompanyen el resultats , es el primer que surt emprenyat dels camps ,parlant s`entenc la gent , si algu te cap problema , (Vilafranca no es molt gran i tots ens coneixem) ,el que necessiti alguna explicació , estic segur que ell li donaria molt gustosament #respecte

La prèvia ha dit...

@Anònim 23:03: Gràcies. Tens el blog per a discrepar tan com vulguis. Seria molt avorrit si tots pensessim el mateix. Que cadascú opini el que faci falta però sempre des del respecte. I si algú s'equivoca (com vaig poder fer jo l'altre dia) no passa res per demanar disculpes. Soc i seré el primer en fer-ho.
@Vic: Doncs si. Força Vila!
@Anònim 23:28: Exactament. I aquesta junta en molts aspectes ho està fent.
@J. Sòria: Gràcies amic i company.

Anònim ha dit...

La meva aposta entre FC Vilafranca - Montanyesa és que sumaran y si he de concretar més em decanto per la victòria. Pel treball que es fa, per la seriositat i pel que vec al camp.
Aquesta victòria és la primera d'altres que vindran.
Sempre he dit que si es treballa bé al final aconsegueixes el que has sembrat. No he dubtat mai que al final l'objectiu s'aconseguirà.
Una victòria merescuda. Endavant sou els millors!

Anònim ha dit...

Em deixava una cosa, sempre he pensat que com aficionat la meva funció és animar a l'equip, empenyer-lo cap endavant, marcar a l'arbitre si no actua amb el mateix criteri cap el dos equips. L'afició ha de ser el jugador número 12.
Sembla que no però influeix.
Empenyem, amb respecte, cap endavant.

Uff ha dit...

Hola companys, em dóna la sensació de que es demanen masses explicacions al Blogger quan en realitat la seva dilatada experiència diu, molt a les clares, que els seus escrits, les seves reflexions, les seves afirmacions (mai gratuïtes), avalen, sens dubte, la tasca que ha fet, fa i farà amb un sol objectiu i una sola fixació en benefici d’el Degà Penedesenc.
El fet de que agradi o no els seus escrits, en cap cas, és motiu de canvi en el seu dia a dia, ni de bon tros!..., crec i entenc que tenir dret a una opinió divergent, fins i tot, antagònica a la que es llegeix en aquest espia, -que no hem d’oblidar que és d’opinió-.
Ara bé, que no falti mai una dosis extraordinària de RESPECTE, sense ell tot se’n va a n’oris.
Ànims i endavant sense “dorar” la píndola a ningú!!!
Llum, molta llum i vagi bé!
Joan Sayol

La prèvia ha dit...

@Uff: Gràcies per les teves paraules. Venint de qui venen encara les valoro més.