diumenge, 29 de setembre del 2013

Sant-trick Triguero

FC Vilafranca 4 - Palamós CF 3
Santiago Triguero Blanch. Divendres que ve complirà 37 anys. Més de 600 partits oficials, prop de 250 gols,... No cal que segueixi, oi? Un dels mites del #futbolcat ha decidit la victòria del degà penedesenc davant del degà del futbol català en un partit trepidant on els visitants, millors a la primera part, han vist com el Vilafranca els remuntava un marcador advers per dues vegades i s'enduia un important triomf (el primer de la temporada a casa).
Al primer temps el Palamós ha pogut avançar-se en diverses ocasions. La més clara, i preludi del gol, quan Domínguez primer i Marc Ramírez després han evitat sota pals una rematada de Javi Revert. El gol ha arribat poc després amb un fort xut, ras i col·locat, d'Arimany.
La sort per al Vilafranca ha estat que el cop ha durat tan sols dos minuts, els que ha necessitat Santi Triguero per a igualar el partit aprofitant una pilota morta dins l'àrea petita després d'una mala sortida del porter Bartrina.

Santi Triguero (5) està a 1 gol del pitxitxi de Tercera
(foto: EsportsPenedès.cat)

A la represa, festival de gols. De nou, ha estat Arimany qui ha posat per davant als palamosins culminant una gran jugada colectiva. Com al primer temps, sense temps d'acusar la sotragada, Santi Triguero igualava el partit amb un golàs per l'escaire amb la cama esquerra. I poc després, 'Triguerinho' feia el seu tercer gol rematant, de forma similar al segon gol, una bona centrada de Kako per banda dreta.
La remuntada era un fet però la tranquilitat no ha arribat fins que, al minut 84, Antolínez, en una altra obra d'art, ha marcat de xilena a la sortida d'un còrner.
El gol de Pugui, en temps d'afegit, ha servit de poc ja que el col·legiat Calle Martínez (excel·lent arbitratge, per cert) ha xiulat, només treure de centre, el final del partit.

Gran Reserva: Sabia que el Vilafranca està en bones mans però aquesta setmana ho he comprovat personalment. Un petit problema a l'esquena... i solucionat amb una visita a l'Oriol Vilaplana. Gràcies crack! Grans professionals a MIO:STAF.

Vi picat: Que aquest cap de setmana el FC Vilafranca organitzi un torneig de Futbol Base i no assebentar-nos fins avui mateix. No costava res enviar un comunicat de premsa crec jo. Si volieu difusió...

1 comentari:

Vic ha dit...

Al dijous ja hi habien cartells anunciant el partit davant el Palamós i tb els diferens torneigs de benjamí i alevi.