dimecres, 11 de setembre del 2013

Via a Catalana

FC Vilafranca 1 - Santfeliuenc FC 2
El degà penedesenc no aixeca cap. Amb independència del marcador, el més preocupant és que l'equip ha tornat a pecar del que el caracteritzava en les darreres temporades: caràcter i ambició per a guanyar els partits. El que havia de ser un partit per a reivindicar-te davant la teva afició s'ha convertit en una desfeta de greus conseqüències pel que fa a la moral de l'equip.
És dur dir aquestes paraules però hi ha jugadors que no saben el que és ni el que representa vestir la samarreta del nostre club. O això, o que el que volen amb la seva actitud és deixar en evidència l'entrenador, que és qui els posa i qui hauria de solucionar aquests comportaments (tal com ha reconegut el mateix tècnic a roda de premsa).


La primera part ha estat de clar domini vilafranquí però la millor ocasió ha estat un xut del visitant Eric que s'ha estavellat al travesser.
Ja al segon temps, Bacaicoa ha inaugurat el marcador en rematar de cap una centrada de Puchi després d'un còrner servit en curt. Els homes de Delfi Ferreres no han sabut gestionar el marcador a favor i poc després Edgar ha aprofitat una badada col·lectiva de la defensa vilafranquina per a empatar el partit.
El gol ha esperonat al Santfeliuenc que ha estat l'únic equip que ha buscat la victòria posant setge a la porteria de Marc Ramírez (de nou dels millors). La seva insistència ha tingut premi quan Arcos, al minut 87, feia de cap el gol del triomf deixant al Vilafranca i al seu tècnic sense capacitat de reacció.

Gran Reserva: Amb la il·lusió per bandera, el Santfeliuenc (un equip nou ascendit i amb un pressupost baix) ens ha donat una lliçó en tota regla. No cal tenir el millor equip de la categoria, val amb voler ser-ho i lluitar per un objectiu comú.

Vi picat: Una cosa és tenir calma i l'altra deixar que tot segueixi igual. És hora d'actuar. No sé qui però algú haurà de mirar de solucionar el tema, no? No cal que siguin solucions dràstiques si no es vol però si valentes.

6 comentaris:

TENIM PLANTILLA ha dit...

Felicitats per la capçalera, i totalment d`acord amb la teva crònica , alguns jugadors en recordant la "senda del elefants " aquell jugadors que estan a las acaballes de la seva vida esportiva i venen a passejar.se ,, una historia que no fa pas masses anys que la en viscut a Vilafranca ,no crec que sigui aquets el cas , ja que son molt joves per arrossegar.se pels camps de futbol , o ens posem tots las pilas , o el titular sera una realitat , avui fins el 1-0 ha estat els millor minuts de la temporada , tot i que despres del regal del primer gol , l`equip ha desaparegut del partit, evidentment que en de tindre paciència , pro si continuem amb aquesta dinàmica , ens costarà molt surtin-ne ....

08720 ha dit...

Crec que a la primera part i fins el gol de Bacaicoa la veritat es que a mi el Vilafranca m'ha agradat, s'ha jugat bé i el Santfeliuenc estava desaparegut, només en una jugada aillada han estat a punt de marcar, però no sé que carai ha passat després del gol d'ells que ha sigut el Vilafranca que ha desparegut i si algun equip ha buscat la victòria ha sigut el Santfeliuenc, així que crec que victòria merescuda d'ells. Llàstima ja que amb la plantilla que tenim crec que els dos partits que em jugat a casa els podiem haver guanyat.

Anònim ha dit...

Per mi, el vi picat se l'emporta alex dominguez... I sino arriba a ser per Marc Ramírez o el seu germà algún gol ens hagués costat més

La prèvia ha dit...

@TENIM PLANTILLA: Estic d'acord.
@08720: Ni Rubí ni Santfeliuenc són superiors a nosaltres. Per això fan més mal aquests resultats.
@anònim 21:17: Perdona? Jo crec que va complir i amb escreix per ser el seu debut amb el Vilafranca i a 3a Divisió. Perque fos expulsat i no estigués encertat en la jugada de l'empat no se l'ha de "crucificar". Almenys ho va donar tot damunt del camp... Fallar pot fallar tothom. Passejar pel camp, això sí és censurable.

Anònim ha dit...

Lleguint el teu comentari ,em dono conte que no tens ni ideia de futbol, els gols van ser un cumuls de errors y no va ser per culpa d'un jugador nomes...

Anònim ha dit...

Sóc un aficionat al futbol i m'agrada fer comentaris però per sobre de tot estan les persones.En els moments difícils cal fer pinya i donar ànims, quan no surten les coses com tu vols ha de servir per a superar-se. S'està al començament de la temporada i temps per a canviar la tendència. Tranquils i ànims i com deien els de Sant Feliu "Si es pot". S'ha de seguir treballant i fer-ho el millor possible si no surt bé pitjor és no intentar-ho. Tot ha de servir d'experiència. Teniu tot el suport.