diumenge, 17 de novembre del 2013

Fora malediccions!

UE Castelldefels 0 - FC Vilafranca 1
Un gol de Valerio als 36 minuts, de fort xut llunyà, ha permès al degà penedesenc emportar-se la victòria de Castelldefels i trencar així la ratxa sense guanyar en Lliga al Baix Llobregat que datava del 15 de març de 2009. De pas, el davanter vilafranquí també ha acabat amb la seva particular sequera golejadora pel que fa a aquesta temporada.
El partit ha començat precisament amb una clara oportunitat de Valerio que el porter visitant August ha desbaratat en l'un contra un. Posteriorment ha estat Marcos Gudies qui ha pogut inaugurar el marcador però la seva rematada de cap, a centrada de Font, ha sortit desviada. Lora, després de rebre una passada en profunditat de Santi Triguero, també ha pogut batre August però aquest, molt ràpid, ha sortit bé als seus peus.
En aquest cas, a la quarta ha anat la vençuda i el Vilafranca ha marxat als vestidors per davant del marcador gràcies al gol del 'mag de Vila-Seca'.

Celebració vilafranquina després del gol de Valerio
(foto: Álex Gallardo)

El segon temps no ha tingut res a veure amb el primer. Els locals, sobretot degut a l'entrada de Cervantes, han portat la iniciativa del joc en tot moment mentre que el degà penedesenc s'ha dedicat a defensar-se amb ordre i mirar d'aprofitar l'arma del contraatac però sense gaire profunditat ni encert en la darrera passada. Tot i que el Castelldefels ha rondat sovint l'àrea vilafranquina, el porter Marc Ramírez no ha hagut d'intervenir en cap moment i el Vilafranca, sense gaires patiments, s'ha endut tres valuosos punts (sobretot després de les dues darreres derrotes).

Gran Reserva: La d'avui ha estat la primera victòria del Vilafranca a 'Els Canyars'. El darrer triomf (0-3 la Temporada 2000/01) fou a l'antic camp de la 'Via Fèrria'.

Vi picat: Rubén ha deixat el camp (lesionat) al minut 18 producte d'una dura topada amb Aitor Lario. Pel que semblava, podria ser una luxació a la clavícula. Per un motiu o un altre sempre marxem de Castelldefels amb algun 'ferit de guerra'.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anar sumant. Si no era ara podia ser més tard, però ha estat avui que s'han trencat ratxes negatives i tot el que és positiu és ben rebut. També és veritat que tal com s'està treballant i que els jugadors al camp donen bones sensacions quan estan al camp es mereixen la posició actual, però com he dit vàries vegades de la posició 7 a la 17 la cosa pot canviar en tres partits.
A seguir i la propera jornada amb un Vf-Europa que serà interessant on els visitants porten cinc de cinc guanyats dels últims partits a veure si també trenquen aquesta ratxa tant impresionant dels graciencs. Serà difícil i qualsevol resultat es pot donar.
Si la temporada passada va ser un patir fins a l'últim moment en aquesta no deixar de ser emocionant. La veritat que enganxa el Vf.
Amunt sou els millors.