divendres, 27 de desembre del 2013

Delfí Ferreres cessat i arriba Manel Delgado

Aquesta tarda es coneixia la destitució de Delfí Ferreres de les seves funcions d'entrenador del primer equip del FC Vilafranca. Els mals resultats de les darreres jornades (4 derrotes consecutives i 3 punts dels darrers 21 possibles) han portat a la Junta Directiva, presidida per Joan Soler 'Giró', ha prendre aquesta decisió en busca de solucions.
El tècnic que ocuparà a partir d'ara la banqueta vilafranquina és Manel Delgado Cañada que actualment formava part de l'staff tècnic de la UE Sant Andreu fent funcions d'scouting. La temporada passada exercí el mateix càrrec al Huracán València també a 2a B.

Manel Delgado té per endavant un repte molt important

Nascut a Granada (18/01/1964) però olesà d'adopció ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria al Futbol Base de clubs com Unió Jabac Terrassa, San Cristóbal, Martinenc, Mercantil, Sant Cugat Esport o Terrassa. La seva experiència com a entrenador d'equips amateurs es redueix al Sant Cugat Esport (2003/04 a Regional Preferent) i CF Olesa Montserrat (2011/12 a 1a Catalana).
Des del blog, agraïr a Delfí Ferreres els serveis prestats i desitjar-li al nou 'míster' molta sort.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé sol o amb jugadors del Sant Andreu també.

La prèvia ha dit...

@anònim 22:49: Pel que he pogut saber, s'estan buscant reforços i perquè no algun jugador del Sant Andreu que disposi de pocs minuts...

Anònim ha dit...

Els que portem anys amb el futbol sabem que hi ha entrenadors que per a fitxar van amb un pack i més al Fc Vilafranca actual. Possible que vagi errat però no en serà un ja que va al segur. A més de 2B.
Que tot sigui per a millorar.
Llàstima que no hagin arribat abans els jugadors. S'estiria disputant altres posicions.
A veure si els joves de la comarca segueixen jugant .

Anònim ha dit...

Cadascú pot veure'l com vulgui: però el meu titular seria:
Fitxatge d'uns quants jugadors del Sant Andreu o altres equips però cal fitxar a l'entrenador que els porta

Anònim ha dit...

i que passa ara amb l'atzerà?

Anònim ha dit...

Si ve amb jugadors de 2b,tambe voldran sous de 2b i mes si venen de barcelona o rodalies

Anònim ha dit...

Em queda el dubte que la culpa sigui de Delfi Ferreres
o d'una delantera que en els últims sis partits tan sols
ha fet dos gols

Anònim ha dit...

estaras content despres de la campaña anti delfi que has fet, et felicito

La prèvia ha dit...

@anònim 08:54: Siguem clars. Jugadors n'hi ha i hi havia. El que passa és que no s'han sabut utilitzar de manera adequada i alguns, fins i tot, es van deixar marxar o es va forçar la seva sortida.
@anònim 09:17: No crec que sigui condició indispensable per a fitxar el nou entrenador que vingui acompanyat de jugadors. Això sí, aprofitant l'avinentesa i contactes que deu tenir, es mirarà de reforçar una plantilla debilitada després de les darreres baixes i lesions.
@anònim 14:48: No ho sé. El club no ha dit res. Al ser un "home de la casa" és molt fàcil que es quedi per tal d'ajudar al nou míster...
@anònim 20:02: Evidentment, de franc no vindran. Suposo que la partida presssupostària s'incrementarà en aquest aspecte.
@anònim 01:41: Et refereixes a que jugadors com Lora, Eloi o Rubén encara no s'han estrenat en Lliga?
anònim 01:42: Content? Campanya? Res del que puguis pensar. Et recordo que qui l'ha fet fora ha estat la Junta Directiva i, precisament, la meva opinió mai ha estat massa ben considerada per aquesta...

Anònim ha dit...

Primer de tot que el Valerio va millorant i això és el més important que va millorant.
L'altre que és futbol i és el que passa això no vol dir que el que ha marxat no ho hagi fet bé. Per a mi té moltes maneres i intenta fer un futbol que agrada, i difícil de fer amb el que hi havia, ja que venien molts de jugar a pilota llarga. L'altra que s'atreveix a posar joves i de la zona intentant fent futbol, sense fitxatges estelars i amb una base ja feta per l'anterior ha mantingut l'equip fora de la zona de descens i això ho haguessin aconseguit pocs entrenadors, amb la plantilla actual. Si en la posició 7 o 8 dèiem que tres partits et poden situar més a baix i ara tres partits poden tornar-te més a dalt, pels partits com s'han disputat vol dir que falten jugadors al davant i possiblement en altra posició per estar fora d'aquesta acordió.
És evident que s'han buscat solucions i per sobre de tot el Fc Vf,. Busquen jugadors però es veu que ha de venir amb un entrenador. A més els fitxatges no són com els d'abans se'n van a 2b i això té un preu, abans eren primmirats ara cal fer el que sigui.
Però tot sigui pel bé del Fc Vf.
Només una cosa ja que l'equip no està en descens pels partits jugats hauria estat un detall fer els fitxatges dels jugadors i que els hagués disfrutat el que ha marxat al menys dos partits. A lo millor s'haguessin estalviat el sou de l'entrenador, e inclús fitxar-ne més. I si hi ha altres coses aquí no dic res que no sé.
Segur com he dit sempre el Fc Vf romandrà a 3a i el que marxa pot estar content que més d'un equip a prés nota del seu treball
Amunt Vf

08720 ha dit...

Jo no trobo bé que hagin fet fora al Delfí Ferreres, més que res per la manca de confiança que li han tingut, a la primera al carrer, els números crec que són lleugerament superiors a les mateixes dates de l'any passat però l'any passat hi havia confiança amb l'entrenador (per part de la directiva) i aquest any s'ha demostrat que no, en cap jornada s'ha estat en zones de descens i aquest any he vist partits al municipal que m'han fet disfrutar (Cornellà, Terrassa, Palamós.. (equipassos)), crec que amb la plantilla que hi ha s'ha fet una bona feina. Aquesta última mala ratxa suposo que ha fet que hi haguéssin els primers nervis i a la primera de canvi han fet el més fàcil, carregar-se l'entrenador demostrant la poca confiança que li han tingut, en tot cas ha perdut amb equips com l'Europa (lider), Manlleu , Pobla de Mafumet...que tampoc es raro perdre amb aquests equips. Esperar que tot lo nou que vingui (entrenador, jugadors..)els hi vagi tot molt bé i que puguem veure un any més el Vilafranca a tercera i que almenys, vagi bé o malament, els hi doni marge de treball per almenys acabar la temporada.

Anònim ha dit...

S'ha d'anar cap endavant i el que fa bé recull bé. El fitxatge quan alguns es van assabentar els va molestar moltíssim i malgrat que l'han tirat fora no poden dir que l'equip està en descens, cosa que al menys ho podien justificar. Males ratxes per plantilla doncs : Cornellà, Terrassa amb equips fets per pujar mireu on són i altres quines ratxes han fet.
La vida no ens tracta a tots igual i sempre aprens alguna cosa .
A seguir treballant i a superar-se.

Anònim ha dit...

delfin delfin,ya te dije que llegaba tu fin,cada delfin tiene su sant Benito.supongo que te acompañara todo tu cuadro técnico y el o los directivos que vieron en ti el guardiola del penedes.o no?por cierto, yo me apunto a la fiesta.ya me diréis el lugar,jajaja.feliz 2014