diumenge, 22 de desembre del 2013

Ens ha cagat Carbó

CF Pobla Mafumet 1 - FC Vilafranca 0
Hi ha camps o rivals que, per una circumstància o altra, històricament no se'ns donen bé. El de La Pobla és un d'ells i quasi sempre amb el mateix desenllaç: gols als minuts finals i actuació arbitral d'allò més discutida.
Lo d'ahir però va ser una còpia del que va passar fa dues temporades (2-0) també amb el col·legiat Llopart Carbó com a gran protagonista. Si llavors va obviar una pena màxima a Valerio amb 1-0, ahir va passar per alt una falta sobre Font en la jugada que origina el gol local al minut 89 i en temps d'afegit no va voler veure un clar penal sobre Boira. Casualitat?

No va ser possible dedicar-li la victòria al bo d'en Valerio
(foto: La Prèvia)

El cas és que el més just era un empat. Perquè el Vilafranca mèrits per a guanyar en va fer pocs però per a perdre també. La manca d'importants efectius en atac com Valerio o Santi Triguero van deixar molt mermat l'equip ofensivament però la feina de contenció davant una Pobla menys perillosa que altres temporades estava donant el seu fruit fins que va passar el que va passar.
L'equip acaba l'any amb quatre derrotes consecutives i rondant la zona perillosa de la taula classificatòria. El 2014, que esperem millori aquest final de 2013, començarà amb 2 partits seguits a casa (Figueres i Ascó). Començar sumant (i de tres en tres) seria de vital importància per a remuntar el vol.

Gran Reserva: La plantilla al complert va sortir al camp amb una samarreta amb lema Ànims Valerio, convalescent encara a l'Hospital de Bellvitge (demà rebi l'alta segurament). A més, Domínguez va tenir el detall de jugar amb el 9 a l'esquena en honor al seu gran amic.

Vi picat: La darrera vegada que la grossa de Nadal va acabar en 6, com enguany (62246),  fou l'any 1998. Aquella temporada, la 1998/99, es va acabar baixant de 3a Divisió a 1a Catalana.
És només una dada d'un malalt de les estadístiques però...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Caramba!!! Entonces yo me equivoqué de campo y vi otro partido...

Anònim ha dit...

Encima le pones dos goles a la pobla como si uno no fuese bastante....
Si no te acuerdas mira la crónica de tu compañero Pepe. Bon Nadal

Anònim ha dit...

Hay defin delfin que poquito queda para tu fin.bon nadal

La prèvia ha dit...

@anònim 16:19: Explica'ns quin partit vas veure tu.
@anònim 16:31: Corregit. Gràcies! Igualment.

Anònim ha dit...

la defensa que tal?

Anònim ha dit...

Bon Nadal i bé per a tothom.
Esperem la pronto recuperació del Valerio.
Dels moments difícils s'aprén molt.

Anònim ha dit...

Si abans deia que amb tres partits perduts la posició en la classificació pot canviar, per la diferència entre la 7a/8a- 16a posició ara continuem dient el mateix.
Amb tres partits guanyats un altre cop canvia. Estem com sempre.
"No es fracasa si no es deixa d'intentar-ho".