dimarts, 31 de desembre del 2013

Èric Martínez i Mario Villaescusa primers reforços

Tal com va anunciar ahir el nou tècnic del FC Vilafranca, Manel Delgado, en l'entrevista que les càmeres de Penedès TV li van fer just abans del seu primer entrenament, les gestions per a mirar de reforçar la plantilla han portat a la contractació del defensa Èric Martínez (Gramenet) i del davanter Mario Villaescusa (Tecnofutbol).
Èric és un central de 27 anys que destaca per la seva alçada i envergadura. Com a nota curiosa, cal destacar que va participar al certamen de Míster España 2010.
Per la seva banda, Mario és un davanter de 21 anys que fins ara jugava a 1a Catalana.
Aquests podrien no ser els últims fitxatges del degà penedesenc. Cal recordar que el termini per a incorporar jugadors en aquest 'mercat d'hivern' conclou el 31 de gener
Més informació sobre els nous fitxatges:

ÈRIC MARTÍNEZ Ibáñez (19/08/86, Sabadell)

Demarcació: Defensa
Alçada: 1,90 m Pes: 83 kg
Trajectòria: UD At. Gramenet (13/14) -foto-, CF Mollet UE (13/14), CE Tecnofutbol (12/13), CFU Can Rull Rómulo Tronchoni (08/12), EC Granollers (06/08), FE Figueres (05/06) i Cat. Inferiors CE Sabadell, CE Mercantil
Estadístiques 2013/14: 16 PJ (16 Titular) / 4 TG - 0 TV / 0 Gols


MARIO Sebastián Villaescusa Mirmi (08/03/92, Barcelona)

Demarcació: Davanter
Alçada: 1,83 m Pes: 82 kg
Trajectòria: CE Tecnofutbol (12/14) -foto-, UE Sants (11/12), CE Premià (11/12) i Cat. Inferiors CE Europa, UE Cornellà, CF Damm, FC Sant Martí-Condal, FC Barcelona
Estadístiques 2013/14: 9 PJ (2 Titular) / 3 TG - 0 TV / 0 Gols

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues empezamos bien , si en 9 partidos no ha marcado ningun gol en primera catalana , ya veremos en tercera division , las prisas son malas consejeras

La prèvia ha dit...

@anònim 19:10: Vist així... He mirat les estadístiques de la temporada passada i va marcar 8 gols en 26 PJ (19 Titular).

Anònim ha dit...

Jo conozco a este jugador , y es un jugador muy interesante con gran proyección ,la temporada pasada salvo a su equipo el sólo,seguro que será muy buen refuerzo!

Anònim ha dit...

El solo?supongo que eres amigo
O familiar suyo,algo harían sus compañeros,digo yo.

Anònim ha dit...

Fichais a un central que su equipo va ultimo y hechais a bakita con mucha experiencia en el equipo y la categoría.al directivo responsable supongo que le estaréis buscando sitio con defil.

Anònim ha dit...

Ya han salido los agoreros de las estadísticas ,seguro k no los habéis visto ni jugar y ya se juzga ,vamos a darles partidos y veremos si son válidos o no para nuestro club,yo personalmente tengo muy buenas referencias de los dos (( ya veurem ))

Anònim ha dit...

Quants falten per fitxar, no en ve cap del Sant Andreu? Amb el preu de l'entrenador haguessin pogut fitxar un o dos més, si el problema és de jugadors. Abans res i ara de cop tot i més. De moment 3 fixatges.
Què faran els que no juguin? Tots no es conformen en seure a la banqueta.
Amb tot aquest enrenou el Vf sortirà d'aquesta bola d'equips i s'enfilarà, millorarà la millor ratxa del Vf.

Anònim ha dit...

Amb tot el que s'està fent ho tenen ideal per a la Gran remuntada:
- El Vf segueix amb una pilota d'equips que amb una bona ratxa, fàcil ara amb reforços, es posa adalt com abans. Si no s'ha entrat en zona de descens, amb lesionats i plantilla que s'anava quedan cueta, ara segur que no passarà.
- La segona volta, en teoria, és més assequible. La majoria d'equips directes venen com a visitants. Si la majoria dels més forts es van guanyar o empatar a casa. Ara victòria segura.
Bé que han deixat al Vf per a que altres es puguin lluir i altres seguir dient el que sempre han dit.