diumenge, 1 de desembre del 2013

La 'Llei Verd'

Cerdanyola Vallès FC 3 - FC Vilafranca 0
El Vilafranca ha caigut derrotat clarament a Cerdanyola en un partit marcat per dues parts molt diferenciades. A la primera el degà penedesenc ha estat superior al seu rival, ha jugat molt còmode i ha gaudit de dues grans ocasions (a peus de Santi Triguero) que el porter local Coca ha desbaratat. En canvi, la segona ha estat clarament verda, el Cerdanyola ha imposat el seu ritme i a rel del primer gol (obra de Puchi en transformar un penal més que dubtós) ha estat l'amo i senyor del partit imposant la seva llei sense donar cap opció al Vilafranca.
Cal dir que la col·legiada Zardaín López, que ja va tenir un arbitratge bastant favorable al Cerdanyola enguany al camp de l'Europa..., ha posat de la seva part ja que totes les decisions compromeses han caigut favorables del bàndol local.

Puchi, autor del primer gol, s'ha pres la seva particular revenja
(foto: GolCat)

Una falta de Santi Triguero on ha semblat que la pilota entrava abans que la salvés damunt la línia Coca i una volea del mateix Triguero que el porter local ha refusat espectacularment podrien haver propiciat que el Vilafranca marxés al descans per davant al marcador.
En canvi, només començar la 2a part, una caiguda de Hassen a peus de Roberto, on el davanter ha buscat el contacte de forma clara, ha acabat en penal i en l'1-0.
El 2-0 de Quim Solano poc després (segons els jugadors vilafranquins amb la ) han sentenciat al degà penedesenc que s'ha vist impotent per a reaccionar tant dins al camp com a la banqueta on no s'han trobat les solucions adequades (si és que n'hi havia).
El tercer gol, obra de Velillas, ha arribat a les acaballes del partit i producte d'una acció desafortunada de Roberto que avui debutava en Lliga degut a la baixa de darrera hora de Marc Ramírez per malaltia.

Gran Reserva: El futbol no té fronteres. Marxes una setmana de vacances a l'estranger i te n'assebentes de més coses del teu club que no pas estant aquí. Després volen que informem bé. Si és que no ens informen! És igual, ja s'ho faran...

Vi picat: Havent perdut aquesta setmana, l'aturada de la 3a Divisió per quinze dies degut a la disputa de la Copa de les Regions UEFA farà que es facin més llargs del que ja es faran...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bien puchito bieeeeen

Anònim ha dit...

Em consta que també n'hi ha membres de la Junta que tampoc estaven informats, sobre el que es diu al "vi picat".

No pot ser bo ni per al Club ni per a l'equip tants moviments, creen inestabilitat.

Anònim ha dit...

És un moment de recolçar a l'equip i treballar més fort que mai.Amunt Vilafranca.

Anònim ha dit...

Partido para reflexionar, ahora ya se sabe lo que va bien y lo que NO...!

Anònim ha dit...

ya se veia venir.