dissabte, 28 de desembre del 2013

Les campanades de Cap d'Any per Penedès TV

Gran notícia! El company Joan Sòria i un servidor tindrem el plaer de ser els encarregats de presentar les campanades de Cap d'Any de Penedès TV, que enguany es retransmetran des del nou Vinseum, l'antic edifici del Palau Reial, a Vilafranca. Ambdós estarem a la Plaça de Santa Maria, on l'Ajuntament de la nostra vila ha organitzat una festa de celebració que donarà la benvinguda al nou any. Aquesta iniciativa ja es va fer l'any 2006, llavors a la Plaça de la Vila.
Tot i que la competència amb les altres televisions d'àmbit nacional serà dura (TV3 amb Quim Masferrer i Ana Boadas, Telecinco amb els personatges d'Aída, Antena 3 amb Paula Vázquez i Anna Simón o TVE amb la incombustible Anne Igartiburu) des de Penedès TV s'espera tenir una bona quota de 'share' a la comarca amb la tria d'aquest habitual tàndem futbolístic.

La Plaça de Santa Maria serà l'escenari de les campanades de Cap d'Any
(foto: Vinseum.cat)

La festa, que començarà a partir de les 23h i s'allargarà fins a altes hores de la matinada, consistirà en un seguit d'actuacions musicals en directe, a l'escenari muntat al Palau Baltà, i un espectacular castell de focs (gentil·lesa de Pirotècnia Igual). En la festa de celebració també hi participaran les tres colles castelleres de la vila, Castellers de Vilafranca, Xicots i Colla Jove, que per primera vegada a la història faran una construcció conjunta (es parla d'un possible intent de l'inèdit 4 de 10 amb folre i manilles). Per a evitar malentesos, els tres caps de colla van acordar actuar amb una camisa quatribarrada, a semblança de la samarreta del degà penedesenc, especial per a l'ocasió.
La retransmissió es podrà seguir per Penedès TV i Ràdio Vilafranca (també per internet).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina inocentada!

incredul ha dit...

M'esperava una innocentada més surrealista, com que fumien fora el Delfí Farreres!

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Evidentment, era una innocentada...

llunya ha dit...

LLuis tens molta imaginacio pero no cola, que tingueu tots una bona entrada de 2014 i a veure si aquest vilafranca arranca amb un xic mes de forca de la que ha acaba l´any, molts encerts al nou mister, caldra estar com es diu ¨al loro¨, dede aquestes ratlles sort a Delfi Farreres.