diumenge, 16 de febrer del 2014

A pilota aturada

CF Montañesa 1 - FC Vilafranca 0
El degà penedesenc ha caigut per la mínima a Nou Barris en un partit que s'han endut els locals gràcies a una acció a pilota aturada a la primera part. El Vilafranca ha fet un bon partit defensivament però li ha mancat 'punch' a la part atacant. Tot i això, si l'encontre acaba en empat no es podria parlar de resultat injust ja que la Montañesa ha fet lo just per a guanyar i el Vilafranca ha apretat de valent, amb més cor que cap, els darrers minuts.
El partit ha començat amb domini altern i una ocasió per banda. La dels locals, en un xut de Nil Puchades que s'ha estavellat al lateral de la xarxa de Marc Ramírez i la del Vilafranca en una indecisió entre Tato Burgada i Ferran que quasi acaba en autogol d'aquest últim.
Als 31 minuts, un còrner servit des de l'esquerra de l'atac barceloní ha acabat a peus d'Amantini que ha deixat la pilota franca al seu company Borges per a que aquest afusellés l'1-0.
Abans del descans, una rematada de Santi Triguero l'ha aturat Tato amb una gran volada.

Tot i que la perspectiva pugui fer pensar el contrari, la rematada d'Eloi no ha acabat dins la porteria de Tato
(foto: La Prèvia)

Al segon temps, l'equip penedesenc ha sortit en busca de l'empat i Eloi ha gaudit de la millor ocasió, després d'una sèrie de refusos, amb un xut ras que s'ha passejat per davant de la porteria de Tato.
Els locals, amb el marcador a favor, són un equip que sap com jugar aquest tipus d'encontres. És més important assegurar que no et facin cap gol que no pas anar a buscar el segon exposant-te a la part defensiva. Així, han anat passant els minuts sense que el Vilafranca acabés les aproximacions a l'àrea de la 'Monta' i els locals sortint al contraatac amb possibilitas d'ampliar el marcador.
Al final, els tres punts s'han quedat a la ciutat comtal i el Vilafranca torna de buit tot i no fer un mal partit en un camp complicat de puntuar.

Gran Reserva: Enveja sana la que sent un veient l'ambient que hi ha sempre a les graderies de Nou Barris. Allò que l'afició és el jugador número 12 es demostra en el cas de la 'Monta'.

Vi picat: En canvi, l'estat de la gespa és deplorable. Indigne per a un equip que juga a 3a Divisió. Fa anys que està malmesa i no entenc com l'Ajuntament de Barcelona no la canvia...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest equip pinta be.vindran els resultats segur.anims vilafranca

Anònim ha dit...

Evitar la posició 17 i si es pot la 16 pel que pugui passar. Els equips que van per sota ajuden amb els resultats que són igual o pitjor que els del Vf
La Gramanet, Gavà i Rapitenca pels resultats i les baixes de jugadors per falta de money fan que siguin ferms candidats al descens. Les places 17 i 16 sembla que tinguin candidats però aquestes ja són més disputades. El Vilassar sembla però està esgarrapant unts per a evitar-ho.
Cal girar pàgina i tornar a la feina en busca de la victòria a casa del Palamós que per cert juntament amb el Terrassa i Cornellà són els equips que més m'han agradat jugant a futbol.
Aquests equips són molt ofensius i a vegades no se'n recorden que ha d'haver-hi uns defenses al darrera.
A casa han de passar rivals directes Rapitenca, Masnou, Cerdanyola, Santboi, Castelldefels, que seran molt disputats sobretot els 4 últims. Però malgrat tot la permanència s'aconseguirà
Bé ànims i a sumar.

Anònim ha dit...

El Lluis que es un estadista, quants punts ha guanyat el Vila amb aquesta equipacio??

Santi D. ha dit...

L'equip pintarà tot el que bé que vulgueu, però som l'equip que menys punts ha fet fora de casa junt a la Grama (crec), i això en una lliga tant igualada es pot acabar pagant.
Serà a pilota parada, com ahir o a Rubí, serà perquè llencem la primera part com a Sant Feliu, o la segona com al Masnou, però la qüestió és que no es puntua. I és molt perillós refiar-ho tot als partits de casa perquè els equips menys forts són els que ens costen.
Estaria bé mirar això de l'equipació.

La prèvia ha dit...

@Anònim 22:52: Hem jugat 6 partits amb el següent balanç: 1 PG (Castelldefels), 1 PE (Vilassar Mar) i 4 PP (Santboià, Pobla Mafumet, Rubí i Montañesa). Per tant, 4 punts de 18 possibles.

08720 ha dit...

Totalment d'acord amb en Santi D.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Us deixo una peça del TN de TV3 sobre Puchi. Exemple de superació. Ets molt gran, 'míster'.
Puchi entrena gairebé cec

llunya ha dit...

Gracies LLuis, m´ha agradat molt veure a Puchi altra vegada dins del futbol tot i la seva deficiencia de visio, com be s´ha dit es un exemple de treball, esperit de sacrifici i honestedad.
Ja ho vaig escriure l´altre día.
Moltes felicitats i espero que la sort l´acompanyi, s´ho mereix.
Si algun moment el veus li fas una forta abracada.

Anònim ha dit...

No podria tornar Puchi : estem ha temps....