diumenge, 23 de febrer del 2014

Efemèride amb regust amarg

Palamós CF 3 - FC Vilafranca 2
Pepe Fos no ha pogut celebrar els 1000 partits com a Delegat del Vilafranca amb victòria. De manera similar al que va passar diumenge passat a Nou Barris, l'equip no ha merescut perdre i el resultat més just haguès estat un empat. Dues accions desafortunades, en el primer i el tercer gol, han condemnat al degà penedesenc a tornar de buit de Palamós i, el que és pitjor, tocat moralment després d'encaixar el 3-2 al darrer minut.
Malgrat ser millors que el Palamós a la primera part, el Vilafranca ha marxat al descans per sota el marcador degut al gol d'Arimany al minut 21 quan ha aprofitat una badada de Marc Ramírez al qui li ha pispat la pilota, venint per darrera, per a marcar a porta buida.

Pepe Fos amb l'onze titular en una instantània per a la prosperitat
(foto: La Prèvia)

A poc d'iniciar-se el segon temps, Owono ha caçat a la frontal una pilotada llarga i ha batut de precisa vaselina Martí en el que era el gol de l'empat. El Palamós ha reaccionat i ha fet intervindre de forma esplèndida Marc Ramírez, a rematada de cap de Revert, quan tothom ja cantava el gol. Aquest ha arribat poc després. Dani Fernández ha guanyat l'esquena als centrals vilafranquins i, per dalt, ha superat Marc Ramírez.
El Vilafranca no ha decaigut en l'afany de buscar igualar de nou el marcador i, a manca de dos minuts pel final, un refús després d'un còrner l'ha engaltat Adri Ruiz des d'uns 30-35 metres per a sobrepassar un avançat Martí i fer justícia al que s'havia vist al llarg de l'encontre. L'alegria però ha durat un minut ja que una centrada des de l'esquerra de l'atac palamosí ha acabat a peus de Revert després d'una sèrie d'errors en cadena (relliscada inclosa) i el 'killer' local no ha fallat establint el resultat final.
Per a més inri, en la darrera jugada del matx Boira, tot sol, s'ha lesionat. Pel que es comentava podria tenir un dit de la mà trencat...

Gran Reserva: En PEPE FOS. Així, amb majúscules. No cal dir res més.

Vi picat: Els crits de 'Vilafranca, fills de p...' obra de quatre brètols enrecordant-se tres anys després encara d'aquell partit que suposà el descens del Palamós a 1a Catalana. Per sort, el tracte de la gent del club, companys de premsa i resta d'afeccionats ha estat exquisit.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Una jornada més, els resultats que s'han produït han fet que les zones de promoció d'ascens siguin més disputades d'igual manera que els que volen evitar el descens.
Si els que estan festejant les zones calentes necessiten aconseguir el màxim de punts possibles el Vilafranca en el proper partit contra la Rapitenca han de guanyar sí o sí, és un rival directe i en aquesta 2a volta porta una tendència molt negativa i deixar que se'n portin algun punt els pot fer revifar encanvi al nostre equip un efecte contrari.
El Palamós un equip, com vaig dir, que encaixa molts gols, els Penedesencs en dos partits els han fet sis, però el contraresta amb els gols que marca se'n el màxim realitzador de la categoria.
No ha pogut ser, com diu l'article el Vilafranca no es mereixia perdre.

Amunt Vilafranca i a seguir endavant. En aquests moments que no surten les coses com volem només puc fer una cosa anar al camp i animar.

Santi D. ha dit...

Una jornada més es repeteix la història: bon joc general però per una raó o altra, s'ha tornat a perdre, i van ... Fora de casa sóm l'equip que menys punts ha tret, i això significa que a casa no es pot fallar. Per assegurar la classificació enguany caldria quedar el 14è o 15è, per si de cas, i ahir van guanyar quasi tots els rivals.
Per a mi falta gol, i quan no juga en Santi Triguero es nota. Ahir van marcar dos dels fitxatges però va ser una anècdota.
No es pot fallar a casa perquè hem d'anar a Terrassa, Cornellà, Figueres, ...
Amunt Vilafranca¡

llunya ha dit...

La meva opinio sobre el joc d´aquest darrers partits es que no es porta be el fet de que es pugui empatar o guanyar un partit, sembla com si en moments que es veu un resultat positiu, es perd la concentracio, els técnics hauríen de saber controlar millor aquestes circunstancias, que ja han passat en mes d´un partit, s´ha de mantenir la tenssio i concentracio fins el xiulet de fi de partit, no val a badar la clasificacio en zona baixa esta molt ajustada i qualsevol equip ens pot donar un disgut.
Anar en compta i no es bo el resultat fins la fi del partit no pensar que ja esta tot fet.
Un toc d´atencio
Amunt Vila i ull.

Anònim ha dit...

Porto anys seguin el blog y al equip,y alguna vegada donc la meva opinio,entreno un equip de nois y per al horari ara puc veure tots al partits del meu equip al vilafranca,yo penso que amb un equip tenen que juga al millors,aixo no pasa amb al equip,jugadors que jugan,despres banqueta,despres grada,etc.
Aixo ha pasat amb alguns jugadors ,penso que als millors al camp y si se ha de cambiar per lesio,tarjetas,o altra motiu que no sigui al estrictament de rendiment o calitat,al millors al camp,fora rotacions canvis de tactica per con juga al altra equip,res al jugadors fan guanyar o perdre partits

Anònim ha dit...

Bones que li passava a Santi Triguero? Perque no va jugar? En el blog no possa res

La prèvia ha dit...

@Anònim 16:56: Estava lesionat. Segons va explicar el fisio, Carlos Hitos, ahir a Ràdio Vilafranca, és probable que estigui recuperat per al proper diumenge vs Rapitenca.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Us deixo l'article a GolCat sobre els 1000 partits d'en Pepe Fos.
'Les 10 vides de la Tercera'

Anònim ha dit...

Que pasa amb marcos y vargas que no jugen..ya no.compta amb aquest jugadors? solament jugen els que a portat em sembla que aquest entrenador li queda molt poc aqui a vilafranca..

Anònim ha dit...

M'gradat els articles de Golcat, sobretot el de Pepe Fos fent una tasca amb molta professionalitat.
El partit contra la Rapitenca es guanyarà, no té el potencial de principi temporada. Ara bé, de no fer-ho pot determinar el futur sobretot si els altres resultats d'altres equips no afavoreixen.
Santboiå, Cerdanyola estan apretant, Figueres I Castelldefels estan adalt del grup I no volen perdre la posició.. Masnou. I Rapitenca els hi costa més però depenent dels resultats poden revifar, un exemple és el Gavà que ha agafat oxigen aquesta jornada.
Partit que pot determinar el futur Sobretot si no es guanya.. És una opinió

Santi D. ha dit...

El problema no crec que sigui si juguen els millors o no, sinó quin nivell tenen els millors. Em sembla que el nivell de la plantilla de principi de temporada era bastant millor que l'actual. Per exemple, Medina, Eric, Ivan, Adri, Alberto i Mario són millors que Dominguez, Bacaicoa, Molins, Kako, Alabau i Puchi o Ruben. Jo crec que no, i que si la plantilla actual hagués començat la temporada tindria molts problemes per a mantenir la categoria.
Es normal que l'entrenador faci jugar als jugadors que ell ha portat, el problema per a mi és que la Junta ha de marcar els criteris esportius generals, i si s'aposta per gent de la comarca quan es fitxa algú se li ha de dir, i si no està d'acord es busca un altre. Per això és normal que jugadors com Vargas, Marcos, Creixell, Eric Roca, quasi no comptin.

Anònim ha dit...

Con la derrota en Palamos , ya se ha demostrado que no puedes pedirle Peras al Olmo , con todos los respetos , creo que el culpable de la derrota es del banquillo , con lo que costo empatar no se puede dejar que te marquen en la siguiente jugada , no se supo transmitir la intensidad o concentración necesaria a los jugadores , la experiencia es un grado , y por desgracia el entrenador no la tiene , la categoría le viene grande muy grande.

Anònim ha dit...

Esperemos a hacer balance al final,el nuevo entrenador tampoco se encontro un equipo en zona de promocion,demosle tiempo quedan 12 partidos y el mister nuevo lleva 7,en casa estamos fuertes falta la asignatura de fuera,y respecto a los jugadores que estaban y estan,en el cambio de cromos en algun caso perdemos y en otros ganamos.
Todos somos entrenadores y tenemos nuestra opinion pero se ficho al entrenador para salvar la categoria,veremos si lo consigue,me consta que es un buen profesional y entregado veremos si le vale,el domingo todos al campo a animar.

Santi D. ha dit...

Ara el que toca és anar tots a la una, que l'equip es faci fort a casa, tregui algun puntet a fora i es pugui salvar la categoria. Si es manté la projecció de punts que porta l'equip s'arribaria a uns 40, i no sé si pot ser suficient o no.
I quan estem salvats, s'haurà de fer una reflexió profunda de tot el que ha passat aquesta temporada perquè no es torni a repetir, decidint el model de club que es vol.

Anònim ha dit...

El nou míster porta 8 partits: 4 jugats a casa (tres victòries i 1 empat) i quatre a fora (4 derrotes).
Per tant porta 10 punts.
L'anterior míster va fer 19 punts en 18 partits.
Si fa o no fa.

Anònim ha dit...

Respecta al anterior comentari,amb un equip nou,a la segona volta que als equips apretan molt mes per cada objetiu que tenen ,y quedan 11 partits crec que la gestion es de aprobat,veurem y ojala sigui aixi poguem posar un be o un notable al final de temporada,amunt VF !!!

Anònim ha dit...

Creieu que un equip que no ha estat mai en zona de descens , si no mirem les dos primeres jornades , que a les primeres de canvi de tendėncia es prenen mesures dràstiques sense mirar que l'equip estava mermat per baixes, lesions I expulsions. Quan amb dos fitxatges ben fets s' hagués arreglat I ara tindrien męs minuts el Vargas, Marcos G, Marcos, els germans Dominguez, Molins.
Va haver-hi un moment que amb la lesió de Valerio no hi havia ni davanters I jugant amb jugadors dels voltants I de casa.
L' Entrenador d'ara el van tantejar en el moment que Puchi va fer baixar, ells sabran perquė no ho va fer. Recordem que Puchi comença a fer fitxatges I la base està feta.
L'Entrenador d'ara estava clar que venia però amb fitxatges fets per ell per:
- Perquè creu que poden aportar el que li falta al Vilafranca.
- Una de principal és que confiaran amb ell, són cinc no dos. Hi ha entrenadors que necessiten estar envoltats d'homes de confiança.
- si els fitxa és per a jugar I altres hauran de seure, tal com vaig dir en el seu moment, o bé marxar com han fet alguns.
Si aquest entrenador ha vingut a salvar a un equip que no ha estat en descens també hagiés pogut fitxar dos jugadors que es el que faltava I seguir amb la plantilla que hi havia així jugarien aquests que ara no van ni convocats.
Sí s' han fitxat tants és perquè faltaven efectius I no es van proporcionar però dos no cinc I l'entrenador sis. I repeteixo jugant amb els de casa.Antolínez ara és referent al mig del camp perquè algů va prendre decisions que no han agradat. Vargas és recordat pel partit del Cornellà perquè algú té confiança amb els joves I a més de lateral no d'extrem., et pot sortir malament I diríem quin fracàs on va a posar a un jove que no és la seva posiciø I a sobre contra un equip fet per a pujar com el Cornellà..
És la meva opinió em de girar pàgina,, som humans I em de mirar endavant I animar al Vilafranca al camp.
Si la Rapitenca tingués els mateixos efectius que a principi la victòria seria més disputada ara penso que serà més assequible però aldrà còrrer I seny.

Anònim ha dit...

Si aquest no es guanya tremola perquè Santboià, Castelldefels I Cerdanyola ja estan pel davant I un d'ells amb un partit menys.
Masnou sap que al Camp del Vilafranca, els altres veure que passa. A més queda el gol average

Anònim ha dit...

No culpeis tanto al entrenador que si es un paquete y mirad hacia el palco que ahi estan los culpables de lo que esta pasando esta temporada con una gestion deportiva nefasta ya que manel delgado no echo a bacaicoa a puchi y compañia sino que fue el lumbreras de delfi junto con un presidente que se esta arruinando poniendo pasta para que el año que viene el equipo este en catalana y ahi os pudrireis

||*|| ha dit...

Aquest entrenador es un carallot

Santi D. ha dit...

A anònim 26/2/14 22:48

Aquest comentari té tota la pinta d'ex-jugador resentit o similar.
El FC VIlafranca pot baixar a 1a, a 2a o a 3a catalana, però no ens podrirem mai perquè som un club amb més de 100 d'història i sempre se'n sortirà i estarà on li correspon.

La prèvia ha dit...

@Santi D.: Correcte. Per fi una veu entenimentada. I, si us plau, comenteu procurant no faltar al respecte.

Anònim ha dit...

Teniu raó, tant el Santi com La Prèvia, respecte sobretot, però l'entrenador també se li pot demanar respecte a uns jugadors que són molt vàlids per aquesta categoria i ni juguen ni van convocats, estic d'acord que juguin els seus, però considero que tots són de la plantilla, amb la qual cosa han de jugar els que estiguin en millor forma, jo vull continuar en tercera ,ANONIM 22:48 el comentario de ; (ahi os pudrireis) , SOBRA, si estas resentido no debes poner todo el mundo en el mismo saco.



a.

Anònim ha dit...

Es demana respecte però ha de ser mútuo. No s'ha tingut i com aquell que no diu res s'ha maxacat quan es feia bona feina i donant oportunitats als de casa, no fitxant, malgrat que a mesura que avançava la temporada començava a faltar efectius.
Abans també s'havia de demanar estar amb l'equip i demanar serenor en canvi es deia: no es mereixia aquest tracte, la forma de fer no és la correcta, s'havia d'haver guanyat, . . . .
Ara es diu: el Vf no es mereixia perdre, hem d'estar amb l'equip, s'està fent bon treball, . . . .
Bé l'aficionat no és tonto i sap quan hi ha bona feina i amb el que li donen i no com amb altres que ha de ser amb el que ells volen.
En algún comentari també s'ha faltat al respecte en canvi no es va demanar que s'han de tenir cura de les formes
Com humans cometem errors però amb dos fitxatges de nivell i continuant amb els mateixos jugadors i entrenador l'equip ara seria més creïble.
Ara no podem tirar enrera, ni més enrera com volen altres toca animar i esperar que poguem conservar la categoria i anar al camp.
El partit de diumenge pot marcar el futur i serà disputat.
Respecte sí però per a tots, no només és dir paraules grolleres, és la manera de dir les coses com qüestionar constantment o dubtar. , .

llunya ha dit...

Personalment em sembla que tants comentaris sobre les baixes i altes de jugadors, no ens porta enlloc en aquests moments, ja que a partir del 31 de gener es tancan les posibilitats de mes moviments en plantilla, i hem d´acceptar les decisions presses, cadascú sota la seva responsabilitat, penso que tots podem ser critics, personalment penso com Santi D, amb respecte a les persones i l´institucio FC. Vilafranca .
Malgrat a la majoria ens sembla que forem el millor tecnic, deixem treballar, critiquem el que no ens agrada i donem suport a l´equip que a la fi es qui ha de fer callar veus com aquesta que diu que ens pudrirem en categories inferiors, suport al Vila per sortir d´aquesta situacio, en quan estigui salvada la categoria será moment de poder expressar cadascú quina opinio li ha merescut la temporada. AMUNT VILA