diumenge, 2 de febrer del 2014

Fugir del foc i caure a Les Grases

Santfeliuenc FC 2 - FC Vilafranca 1
El Vilafranca, que venia d'un mal resultat a casa davant el Vilassar, va perdre en el seu desplaçament a Sant Feliu de Llobregat. Una primera part nefasta, la pitjor segurament de tota la temporada, va condemnar un degà penedesenc que va millorar a la segona però no va poder treure quelcom positiu de la seva visita a Les Grases. A destacar el debut (discret) del migcampista Iván Álvarez i la sorprenent absència, per decisió tècnica, de Santi Triguero.
Ben aviat es va veure que el Vilafranca no tenia la seva millor tarda. El Santfeliuenc, més endollat, tenia el control del partit i s'enduia totes les pilotes dividides. Abans del quart d'hora, un xut llunyà de Faura va sorprendre Marc Ramírez pujant l'1-0 al marcador. Dues tímides arribades de Boira i Èric Martínez van ser les úniques ocasions vilafranquines al primer temps. Els locals, per la seva part, seguien apretant i van gaudir de diferents arribades per a ampliar l'avantatge. Una rematada al pal de Tena va ser el preludi del 2-0 abans del descans obra de Gerard en una manca de concentració defensiva.

El tècnic vilafranquí considerà justa la derrota i va admetre que a l'equip li mancà intensitat
(foto: La Prèvia)

Un parell de retocs a la mitja part li van canviar la cara al Vilafranca (si bé és cert que pitjor no es podia jugar). Una passada en profunditat de Boira la va aporofitar Lora per a fer, de vaselina, el 2-1. El menut davanter va fer probablement el seu millor partit amb la samarreta del Vilafranca (just el dia que igualava al seu pare en partits disputats amb el Vilafranca).
Els homes de Manel Delgado van tancar el rival al seu camp i, amb més cor que cap, van intentar empatar el partit fins al darrer minut gaudint de diferents oportunitats per a fer-ho. La manca d'encert, les bones actuacions del porter local Santi i un arbitratge un pél casolà en el tram final del partit ho van evitar.

Gran Reserva: El tracte rebut pels companys de Ràdio Sant Feliu amb qui vaig tenir el plaer de compartir dinar i xerrar de futbol. Tant de bo puguem coincidir a Tercera l'any vinent i repetir.

Vi picat: Durant l'encontre Marc Ramírez va ser apuntat, diverses vegades, per un punter làser. Actituds com aquesta són censurables i els clubs haurien de prendre mesures per a que no tornin a passar.

11 comentaris:

llunya ha dit...

Per aquesta cronica escrita i comentaris radiofonics, sembla que aquest Vilafranca amb tants canvis no esta donant el resultat desitjat, ja vaig escriure fa setmanes que no em semblava encertada aquesta moguda de jugadors que s´habia fet fora i que estaven ben vinculats al club i amb bon rendiment, segurament els nouvinguts tenen molta qualitat, pero no la vinculacio al club ni els suficients partits per adaptarse, aixo pot costat molts punts i en aquestes alcades tal com esta la clasificacio no es pot permertre perdre cap punt, s´han de mesurar les decisions abans de fer segons quins canvis.
Espero una reaccio positiva per be del Club, amunt Vila.

Santi D. ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari anterior. Els nous fitxatges no milloren res als que han marxat. A sobre ens permetem el luxe de deixar fora a Santi Triguero, el nostre màxim golejador. A més a més, tots els nous juguen (com és lògic si els ha portat el nou entrenador). MArcos, el central, ja porta dos partits a la banqueta. Vargas, dos que no va ni convocat. L'altre Marcos sempre el primer en ser canviat. Per portar jugadors que no han jugat mai a tercera, més valdria donar oportunitats a gent del planter.
Qué farem si punxem en els propers partits? Tornem a canviar d'entrenador?
Amunt Vila¡

08720 ha dit...

Diumenge s'ha de guanyar, és igual la mala sort, si hi ha baixes o si fa molt de vent, aniria bé també per tornar a agafar confiança, i crec que no serà fàcil...

Anònim ha dit...

Juguen contra l'últim i el proper a casa jugaran amb un altre que té molts números per al descens per la marxa de jugadors importants, per tant haurien de ser sis punts. Entre mig dos desplaçaments Montanyesa i Palamós.
En aquest moment difícil desitjo que vagi tot bé, malgrat tot els comentaris que s'han fet m'estic d'acord

Anònim ha dit...

Es molt fácil parla despres de veure pasar al toro, els dos primers partist tot era de color rosa,ara ens fiquem amb els jugadors nous, el entrenador,etc.
Tindriam que anar tots a una, omplir el camp y animar al que surtín a jugar, siguen amics, no amics, vinguin de aquí o de allí, ¡Tots surten amb la samarreta del nostre club!
No ? Pues endavan i ayúdem desde fora y no busquem tres peus al gat.

Anònim ha dit...

Molt be , estic de acord amb el últim comentari, anem tots a una i confiem amb l'equip, penso que al Santi te que jugar sempre si está en condicions,i aquí tenim bons jugadors ,el javi,el antolinez,boira,pero tambe hem fichat a bons jugadors el mario al Eric ,al Medina ,tots junts tenen que tirar aixo endavant, visca al Vila !!!

Anònim ha dit...

No ens tirem pedres sobre la nostra teulada, ara ja toca pensar en el partit contra la Grama; hem de posar-hi els 5 sentits i sortir a mossegar des del minut 1 perquè no ens ho posaran fácil. Tot i que tenen moltíssims números per acabar baixant, són un equip jove amb jugadors que tenen projecció i donaran la cara fins al final. Per a aquests nois cada partit serà un aparador en vistes a ls temporada que ve també, no ho oblidem això. Salut i sort!

Anònim ha dit...

El bo és que el Vf depèn d'ell mateix, també que la Gramanet i Rapitenca quedaran pel darrera. El Vilassar i Masnou haurien de quedar també però el futbol és diferent i pot passar qualsevol cosa.
El Vf amb equips que estan per sobre els ha guanyat a casa en canvi pateix amb els rivals directes.
Vec al Vf a 3a una temporada més ara bé el fet de confiar amb l'equip s'hagués tingut que demanar des del principi.

Santi D. ha dit...

Estem d'acord amb tot això de donar suport a l'equip, d'anar tots a una, de salvar la categoria, etc. Per això no significa dir AMEN a tot el que es fa, ni haver d'acord. Suposo que es pot opinar, o no? això si, amb respecte. I dit això:

1. Insisteixo que l'actual plantilla és inferior a la que va començar la temporada, us agradi o no.
2. Que el joc és similar al d'abans, irregular. També vam guanyar al Palamós, al Terrassa i al Cornellà, si no m'equivoco. No veig que s'hagi millorat.
3. Que no es confia amb el planter, contràriament amb el que ens va vendre aquesta Junta. I amb els recents fitxages es veu.
4. Que espero i desitjo que el FCV salvi la categoria, i es recapaciti sobre tot el que ha passat. No pot haver-hi tants canvis de criteri, de jugadors, de tècnics al llarg d'una temporada.


llunya ha dit...

Tots volem el millor per el Vilafranca i com mes amunt millor, per aixo expressem la nostra opinio i si a algu no li agrada que doni una ullada al que ha pasat, estavem acostumats a un estil de joc i de sobte ha canviat per un joc de mes toc de pilota, sembla que no es molt encertat per els resultats, anar tots a una i veure d´acabar la temporada el millor posible i analitzar el que ha passat aquest any per fer una bona planificacio que sia consistent per la propera.
Amunt Vila

Anònim ha dit...

No vaig a repetir el que ja he dit més d'uns vegada. M'agrada dir les coses tal com les vec i dir el què passarà. Ara toca confiar en l'equip, que per cert dels jugadors no puc dir res de la seva entrega al camp per a mi molt professionals. Animem i el Vf segur que estirà una temporada més a 3a.
La Gramanet crec que es tancarà i cal treballar molt l'un contra un, passes ràpids en curt i quan es pugui xutar, sobretot les estratègies a pilota parada. Si s'obren és un altra cosa. Vigilar la contra de la Grama. Cal fer un joc elèctric. El difícil és que surti però Amunt
Segur que el Vf guanya. Amunt