diumenge, 15 de juny del 2014

Fins aviat

Abans que res, aclarir que no és un adéu sinó un fins aviat. O això espero...
I és que després de 8 anys d'existència del blog, em veig 'obligat' (després entendreu perquè ho poso entre cometes) a fer un petit parèntesi. Sembla que fos ahir però ja queda lluny aquell juliol del 2006 quan vaig publicar el meu primer article sense pensar, tot sigui dit, que gaudiria de la continuitat que ha tingut i que rondaríem les 200.000 visites.

El motiu d'aquesta interrupció no és un altre que la possibilitat que m'han ofert els responsables del portal GolCat.com de formar part del seu projecte com a Cap de secció de 3a Divisió.
Sens dubte, és un repte apassionant, alhora que de gran responsabilitat, el qual necessita dedicació màxima. Que quedi clar que en cap moment l'acceptació del càrrec anava lligat a la prohibició de continuar amb el blog (tot el contrari), però és evident que per a dur a terme una tasca, al meu entendre, tan complexa s'ha d'estar amb els cinc sentits posats (amb l'afegit que la persona encarregada fins ara de fer aquesta feina, el mestre Roger Sánchez, ha deixat el llistó molt alt).

#futbolcat (24 hores al dia, 7 dies a la setmana)

Us enganyaria si nego que em dol deixar d'escriure exclusivament sobre el Vilafranca setmana rera setmana, però també crec que m'anirà bé fer aquest canvi. Us seré sincer: darrerament em generava més disgustos (no sé si és aquesta la paraula a emprar exactament) que satisfaccions el fet de dedicar unes hores a informar del que més m'agrada. El cert és que no ha estat una temporada fàcil i veure que la teva feina no és prou valorada o que sempre et busquen el costat negatiu de les coses no és agradable.
En això, amic Joan Sória, estarem força d'acord, oi?

En fi, gràcies per 'aguantar-me' tot aquest temps. De debó, moltes gràcies. La meva intenció sempre ha estat informar i opinar de la millor manera que sé. De fet, ho seguiré fent però en un altre àmbit i en un altre mitjà. És un tòpic, però sense els que llegiu el blog cada setmana res haguès estat possible.
Recordeu que estem a punt d'afrontar la 5a temporada seguida en la màxima categoria assolida pel club i que moltes ciutats voldrien tenir un equip a 3a Divisió i, malhauradament per ells, no poden. Per tant, valorem el que tenim que després pot ser massa tard.
Fins aviat. Visca el Vilafranca!

25 comentaris:

JoanSòria ha dit...

Sé que t'ha costat molt prendre aquesta decisió, per una banda hi havia el teu bloc, que és la teva vida i en el qual has posat tant afany aquests anys, donant tantíssima informació i posant-nos a tots , al corrent del dia a dia del nostre estimat Vilafranca, però per l'altre, la gran oportunitat que t'ha ofert el futbol.cat, que de bona font se que t'apassiona aquet (meravellós) mon de la 3DIV5, el bon amic Roger Sanches ha deixat el pavelló molt alt, com tu bé apuntes, però estic segur,tot i que alguns puguin dubtar de la teva professionalitat, que estaràs a l'alçada de les circumstàncies.
Els esdeveniments dels últims mesos ta han ajudat a prendre aquesta decisió, tot i que tu no ho vulguis reconèixer obertament, estic segur que si no haguessis quedat tan cremat i portat tantes decepcions, alguna solució s’hagués trobat perquè aquest gran bloc del FC Vilafranca segueixi en actiu.
No tinc cap dubte que el dia dia del nostre Club, queda tocat, desitjo que no enfonsat, ja que no hi ha ningú imprescindible, però el bloc ha estat de molta ajuda i serà molt difícil substituir-lo, alhora que necessari per a qualsevol institució, li dóna vida i molt important que parlin de un, tan en positiu con negatiu , és una llàstima que algunes persones no u entenguin axins .
Lluis , AMIC , tens tot el meu recolzament , per la decisió pressa ,i que tinguis tota la sort del mon , VISCA EL F.C. VILAFRANCA

Anònim ha dit...

El Vilafranca podria tener al mejor jefe de prensa de 3ª div. y no lo sabe ver. Mucha suerte Luis, gracias por todo.

Anònim ha dit...

Encara que hi siguis a Golcat, aquí et trobarem molt a faltar, el Vilafranca et necessita!

terra ha dit...

Moltes gràcies per tants anys de dedicatòria al F.C.Vilafranca; crec que cap setmana m´habia deixat de llegir el teu blog.
Molta Sort en el teu Nou Càrrec!!!.

La prèvia ha dit...

@JoanSòria: Gràcies amic! :_)
@Anònim 20:10: No ho crec... Hi ha caps de premsa molt bons, eh. Però gràcies per les teves paraules.
@Anònim 22:54: Ningú és imprescindible. Jo també ho trobaré a faltar. Tot i que a twitter (@lapreviafcv) seguiré informant del Vilafranca en major o menor mesura.
@terra: Ho sé. Per això deia que els que realment doneu vida a un blog així sou els que el llegiu i opineu cada setmana. Gràcies!

llunyadiumenges ha dit...

LLuis, llegeixo amb sorpresa aquesta noticia, en primer lloc moltes felicitats per aquest nou repte que comences, no dubto que aconseguiras els teus propossits les persones treballadores, honestes, gaudeixen de bones oportunitats, tindras exits, molts anims.
Penso que els qui seguim el blog, jo soc un d´aquests milers, trobarem a faltar els teus comentaris, especialment els qui estem lluny del Penedes i seguim al Vila.
Molta sort.

LLunya ha dit...

LLuis, se m´ha colat aixo de diumenges. volia dir en el comentari que els qui llegim el blog els diumenges.......

Anònim ha dit...

Pues nada mas os faltaba eso , al final os vais a quedar mas solos que la una , señores de la junta poneros las pilas , ahora ya teneis un poco mas de experiencia , el orgullo os corroe , a , y a ver si pagamos las deudas

GiCa ha dit...

Un gran que fa un gran salt. T'ho mereixes i així tanques boques d'aquells que sense saber van parlar.

Els que hem gaudit i treballat amb tu ens fa enveja no poder-te tenir amb nosaltres però et sentirem a prop. Sabem que et podrem trucar i demanar-te consell perquè seguiràs sent la Bíblia oberta del degà penedesenc.

Encara que no et farà falta, sort! T'anirem llegint!

08720 ha dit...

Moltes felicitats i molta sort en aquest nou projecte!
Evidentment que trobarem a faltar el blog, jo també el segueixo cada setmana i es farà extrany no veure'l actualitzar constantment. En fi, ara es començarà a veure quan la trobem a faltar, tota la feinada que feies.

La prèvia ha dit...

@Llunyà: Moltes gràcies per les teves paraules. Si em sap greu deixar el blog és per gent com tu. Espero que sàpigues perdonar-m'ho, jajaja. Una abraçada molt forta!
@GiCa: Gràcies, company. Sempre estaré per al que necessiteu. Un plaer haver treballat amb vosaltres. Benvinguts, benvinguts una setmana més... Jajajajaja.
@08720: Molt agraït pels el·logis.

LLunya ha dit...

LLuis, no t´ho perdono, pero altra vegada felicitats, espero ens veurem per Vila.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Lluis nunca dejará de informar del vilafranca lo lleva dentro es su vida,,,,
Enhorabuena en golcat se llevan un crak.

Anònim ha dit...

Si algú sap on es podran fer comentaris per a donar altres punts de vista del que ha passat al camp o d'altres aspectes futbolístics I sempre argumentats.
El Vf una temporada més a 3a I pels passos que s'estan donant la temporada vinent també.
Sort per a tothom I a veure si ens diuen lloc per a comentar al Vf.
Esporspenedès és un, però un que sigui fàcil de comentar.

Anònim ha dit...

et trobem en falta previa

Anònim ha dit...

Com esta la situacio a vilafranca algu sap algo...

Anònim ha dit...

MUERTA ESTA MUERTA , AQUI NADIE DA INFORMACION DE ESTE CLUB , QUE LASTIMA

Anònim ha dit...

Qué no llegiu la pàgina del club?
La qüestió és tocar ...

Anònim ha dit...

DESPUES DE SEGUIR TU CONSEJO ANONIMO 18:45 , SIGO PENSANDO QUE NADIE DA INFORMACION , YA QUE TAMBIEN ESTA MUERTA.

Anònim ha dit...

Be, be, molt Be, grans fitxaxes (JUGADORS DE 2B).

Pero aquest jugadors saben que la plantilla de l'any passat encara no ha cobrat les dues últimes mensualitats.

Quan fan la reunió amb els nous fitxaxes, la junta, expliquen que encara no han cobrat. El presi els hi diu que li dona llargues, e inlcos que ho treuria de la seva butxaca (suposo que per fer callar).
Jugadors que durant l'any ho han donat tot per a que l'equip estigui un any mes a TERCERA DIVISIÓ (inclus han estat apunt de jugar-se la vida).
Senyor presi, faci el favor de pagar lo que se li deu als jugadors, i deixi de vendre fum.

Anònim ha dit...

Presiiii, pagui ja les mensualitats! Que no es digui que el Vilafranca deu diners als seus jugadors o equip tècnic que van permetre seguir un any mes a tercera divisió Nacional. Espavil i a pagar els deutes! Amunt Vilafranca!

Anònim ha dit...

El degà penedesenc, el FC Vilafranca, ja està gairebé apunt I si la temporada passada vaig dir que el conservarien la categoria I això que va ser una mica convulsa en aquesta I d'acord a la renovació gairebé radical de l'equip també crec que la conservaran, possiblement no es patirà tant.
D'acord a les renovacions que es van fer per Nadal I les d'ara penso que la primera volta va ser un éxit posant I sent protagonistes joves I de la comarca.
Malgrat tot el Vilafranca continuarà a 3a Nacional I Amunt.

llunya ha dit...

Molts fitxatges em sembla que s´estan fent, amb jugadors que no son de Vilafranca ni comarca, potser valdria la pena veure les posibilitats amb jugadors de casa que sentin els colors, personalment penso que quants mes jugadors de casa millor.
no se si es deuen mensualitats de la temporada pasada, pero caldria ser seriosos en aquest tema, no es pot demanar esforc i compromis sense atendre els compromisos.
Esperem que la propera temporada no sigui tan moguda com la pasada.
Amunt Vila

Anònim ha dit...

El fet que no hi hagi tants jugadors de Vilafranca i comarca t

Anònim ha dit...

Que no hi hagi tants jugadors de Vilafranca i comarca també és cinseqüència que no han sabut valorar el que es feia en algun moment, sobretot en aquest blog. Com s'ha vist la gran majoria fan el seu equip, malgrat tot hi ha excepcions.