dilluns, 25 de juny del 2007

Fracàs!!!

Ara sí ja es pot dir ben alt i clar! Després que ahir tres dels quatre equips catalans assolissin l'ascens a 2a B (Gavà, Sabadell i Girona), amb el que comporta que pugin els 5 primers classificats de 1a Catalana, aquí estem tots estirant-nos els cabells pel fet que només havent guanyat (o empatat inclús en algun cas) un dels tres darrers partits de lliga que es van perdre, a hores d'ara seriem equip de Tercera (honor que tindran Banyoles i Pobla Mafumet).
El cas és que no només s'ha deixat escapar una oportunitat històrica, sinò que hi ha l'afegit que de cara a l'any que ve hi haurà 10 equips catalans a 2a B, amb el qual la derrama de descensos pot ser important i això quasi obligaria a quedar entre els tres primers per pujar a 3a Divisió.
Així doncs, el Vilafranca s'haura de jugar les garrofes amb els següents equips: Prat, Palafrugell, Peralada, Cornellà, Amposta, Vilassar Mar, FE Figueres, Morell, Gramenet B, Poble Sec, Tortosa, Tàrrega, Badalona B, Montañesa, Benavent, San Cristóbal, Guíxols, Roda Barà i segurament Montcada (si es decideix premiar al millor tercer classificat de Preferent en detriment del 18è de 1a Catalana, el Granollers. Està per decidir per la FCF això).
Vist així, i sabent que: si tenim un mal inici de lliga els tècnics especialistes sabran reconduïr l'entrenador pel camí adequat per millorar; si tenim una mala ratxa de lesions el fisioterapeuta els recuperarà el més aviat possible; si arribem al tram final de lliga amb opcions el tècnic de física els posarà a to per no patir una davallada final i que en els tres darrers partits el psicòleg esportiu exercirà com a tal per a que la motivació i la conjura faci que no deixem escapar cap punt, l'ascens està garantit!!!
I jo em pregunto: si sabíem tot això, perquè no ho vam aplicar abans? Haguèssim guanyat un any, no?

Gran Reserva: Tenir la temporada que ve a l'AD Prat entre els nostres rivals. Tot un talismà, ja que dels cinc ascensos a Tercera en tota la història del nostre club en quatre d'ells vam coincidir en el mateix grup (Temporades 61/62, 67/68, 87/88 i 95/96). A més, pels amants de la numerologia, cada vint anys s'assoleix l'ascens a Tercera (1968, 1988 i 2008???).

Vi picat: Com deia un dels bloggers aquesta setmana passada, la informació del FC Vilafranca en els mitjans locals és totalment nul·la un cop acabada la temporada. Jo hi afegeixo la web oficial del club, que si per res ha de servir, el mínim és per informar!!! Quin és el motiu d'aquesta falta d'informació?

29 comentaris:

La prèvia ha dit...

A la composició del grup de 1a Catalana segons la web oficial de la FCF, hi figura el FC Barcelona C (perque des del Barça ningú ha dit oficialment que desapereixerà aquest equip). Per tant, el dubte està en si mantindrà l'equip o en el cas que el retiri seria el Montcada qui ocupés aquesta vacant en detriment del Granollers (que no crec que evitin el seu descens).

Anònim ha dit...

Sí,la veritat és que molt de perdó no té el no haver aprofitat ni el cinquè lloc. En fi,ja és aigua passada i no s'hi pot fer res.
Ja que parleu dels mitjans de comunicació, trobo que és una mica trist que no s'informi una mica en el mitjà escrit com és el 3de8 de la situació del vilafranca:nou entrenador,baixes,... No es pot posar una entrevista per exemple de balanç amb el president? O amb el futur entrenador/s ? Fitxatges(sí és que n'hi han)?
Desde que va acabar la lliga no ha sortit cap notícia i en canvi,amb tots els respectes pels equips de la comarca,surt una pàgina sencera de sopars de fi de temporada d'equips de la comarca(i que consti que a mi m'agrada que surtin aquestes coses dels equips més modestos). Tant costa posar un escrit informant a la gent del FC Vilafranca,l'equip degà?
Per acabar,del tema Mesa se'n sap alguna cosa?

Anònim ha dit...

Hola "passió", has dit sopars de fi de temporada? No toquem el tema de sopars que "la prèvia" està molt sensibilitzada amb això.
Quina cosa, ara que no hi ha futbol no diuen res del Vila, serà que la premsa només ho és per anar a sopars?

La prèvia ha dit...

Hola vil4fr4nqu1, em sembla que estàs confonent el tocino amb la velocitat (com ja has fet en altres ocasions aquí al blog). Jo el que demanava, és que des del club s'informi als mitjans de les novetats existents (altes, baixes,... inclús alguna entrevista amb el president per fer balanç, com bé deia el passió). O si més no, que ho informin a la web oficial del club, perquè els que estem interessats en la informació del Vilafranca no en sabem res. És evident, que els que segueixen la informació del club al llarg de la temporada, un cop aquesta ha acabat, tenen la "necessitat" de desconnectar una mica (les famílies ho deuen agraïr, oi companys?). Sinò, ja serien professionals del periodisme, no? I no és el cas!!! No sé a que ve això d'atacar-los tan directament.

Canviant de tema, es veu que el Castelldefels ha comprat la plaça del MIAPUESTA Figueres a 2a B. Amb el qual, hi ha un merder als fòrums perquè ningú sap com acabara tot aixó. Si la plaça del Castelldefels a 3a la ocuparà el Cornellà (6è classificat), si el Castelldefels mantindrà l'equip i serà filial del de Segona B,... en fi, un caos entre això i lo del Barça C que fa que, a hores d'ara, encara no se sàpiga quins equips jugaran a cada categoria la temporada vinent.

Per acabar, ressenyar la mort, la setmana passada, del que va ser president del club durant la Temporada 63/64, el Sr. Francesc Biosca Jordà. Des d'aquí el condol a tota la família vilafranquina.

Anònim ha dit...

Quins "trepitxeos" que fan aquests del Castelldefels! El Sr. Pere Montserrat, ja podria haver estalviar-se els calers en galàctics i guardar-se'ls per final de temporada comprar la plaça del Figueres, és la única manera que els diners garanteixin l'ascens, perquè ja s'ha vist que la inversió en jugadors ha estat inútil.

Anònim ha dit...

Pel que fa als jugadors de Barcelona dir que Peña es retira, Jarabo i Del Barrio continuaran una any més i el central Murillo semvla que jugarà al Prat l'any que vé.

Anònim ha dit...

Es deia que Murillo havia pactat la renovació, així com del Barrio, encara que es va comentar que tenien ofertes de Prat i Cornellà respectivament, realment son dos dels pocs jugadors que es poden salvar aquesta temporada. Si algun en sap més que ens confirmi l'informació si us plau...

Anònim ha dit...

Jo tambè he escoltat que Murillo marxa, jo no habia sentit res del Cornella, el que m´havien dit es que estava tot amb el Prat.

La prèvia ha dit...

Gràcies per les informacions anònim. Doncs si tenim en compte les baixes definitives i que encara no se sap de cap fitxatge nou, la plantilla que quedaria seria:
MARC RAMÍREZ(?) i SERRANO;
RAFITA, MORAL(?), MURILLO(?) i DEL BARRIO(?);
SYLLA, JARABO, CONDIS i ELOI;
CAPILLA, PALOMO i FOFANA(?)
Tenint en compte, que hi ha diversos jugadors (?) amb la situació no gaire clara de continuar... com no espavilem a l'hora de fitxar gent...

La prèvia ha dit...

Segons Vilafranca TV, retornen a la disciplina del club els joves ANDRÉS GIL i VENTURA (cedits al FB Espirall-Les Clotes). L'esmentat club tindria com a objectius a FOFANA i KOROUMA, mentre que el seu jugador "KODRO" faria la pre-temporada amb el primer equip del Vilafranca.

Anònim ha dit...

Qué dius "la prèvia"? Ara no entenc res, els jugadors que "no ens serveixen" se'n van cap a l'Espirall, els que ens fan falta "es veu que estaven a l'Espirall", sembla que s'arreglen les diferències entre ambdós clubs.
A veure si serà veritat el que deia el 3 de 8, aquest divendres: que el FC Vilafranca havia pagat al FB Espirall-Les Clotes per a que no signessin el pacte de col·laboració amb el Hristo Stoichkov... apa, llencem els calers que aquí sobren!!!

La prèvia ha dit...

Segons publicava ahir Mundo Deportivo, ÁLEX ORTIZ ha fitxat pel Montcada, que finalment ocuparà la vacant del Barça C a 1a Catalana després de la confirmació de la retirada d'aquest darrer per part del FC Barcelona. Per tant, serà rival del Vilafranca la propera temporada.

Anònim ha dit...

En Rafa Moral també es queda.
Per cert, quan comença la pretemporada?

La prèvia ha dit...

De la pre-temporada no se sap res. Dels jugadors que han renovat sí que surt publicat a Mundo Deportivo una llista amb els següents noms: MARC RAMÍREZ, DEL BARRIO, MORAL, RAFA, OSCAR SANCHEZ, SYLLA, JARABO, CONDIS, ELOI, CAPILLA i PALOMO.
I també surt que MURILLO ha fitxat pel Prat, tal com deia un blogger dies enrera.

Anònim ha dit...

I ¨la prèvia¨ , que tal son aquests jugadors que dius que tornen al club prosedents del FB Espirall?


I se sap algo sobre algun altre fitxatge?

La prèvia ha dit...

No, no, de fitxatges no se'n sap res. Respecte al que deies, VENTURA és un jugador que pot actuar davant en punta o per les bandes, més habilidós que ràpid,... (semblant a Joan Torrents per a que ens fem una idea) i ANDRÉS GIL és un jugador de mig camp, esquerrà amb un bon colpeig de pilota,... Dels que han sortit darrerament de la pedrera són potser els més "aprofitables" però són molt joves encara per donar-los un rol important dins un equip que vol aspirar a pujar a Tercera.

Anònim ha dit...

Quants anys tenen?

Anònim ha dit...

serrano no crec q continui, l'any passat ni un sol minut, i tinc entes q l'ha fichat el vilanova B per jugar a primera regional.

Anònim ha dit...

Sí fa poc vam criticar la falta d'informació,avui bull agraïr al company josep sauleda la pàgina dedicada al 3de8. Alemnys aixi estem una mica més informats de les novetats del vilafranca.
Pel que es veu sembla una retallada de pressupost important,menys jugadors de fora però molt més equip professional,excessiu?

Anònim ha dit...

Bones! Veient l'escrit del Sauleda i les preguntes a l'Alex Sans, no creieu que juguem massa amb foc? Em refereixo a que amb 10/12 homes "professionals" arribarem a estar a dalt? Aquests 10 noms que sortien de nanos joves estan preparats per a tenir minuts a un Primera Catalana?
Son casos diferents, però mires el Tàrrega aquest any amb tanta joventut i mira com han acabat...
A mi em fa por, realment. D'altre banda no entenc que es deixi escapar al Serrano. No se'l pot cedir a l'Espirall? Pregunto, vaja...
De moment moltes incògnites, i jo ficaria a un minim de 14 tios que sapiguen de que va el tema, perquè la veterania i la "puteria" son o poden ser més claus que potser jugar més bé o més malament, considero.

Anònim ha dit...

Hola. Algu em podria escriure aqui la pagina que ha escrit en el 3de8 josep sauleda, amb les preguntes a Alex Sans? Es que aquests dies estic fora per temes laborals i no estic mol al dia.

Anònim ha dit...

Ho sento joan, encara no ho he pogut llegir el 3d8.
D'altra banda, anònim, tens molta raó, a mi també em fa por el plantejament aquest, ja vam veure que va passar la última vegada que ho vam voler fer (Descens a Preferent), no dic que els jugadors joves, no ho valguin, però no és el mateix jugar contra juvenils com tu, que contra homes veterans curtits en mil batalles i que se les saben totes.
Esperem que ens equivoquem, i sigui una campanya exitosa.

La prèvia ha dit...

Hola joan, transcriure't tota la entrevista aquí al blog em portaria molta feina!!! Jajajaja. Miraré de resumir les frases més interesants de les respostes a les preguntes del Josep Sauleda:

...va pesar massa la responsabilitat de pujar. L'equip va ser tercer a poques jornades del final, i a Rubí, es va marcar un punt d'inflexió. (...) després d'aquell partit, vaig tenir clar que el Vilafranca no quedaria tercer.

...No, fracàs no, es tracta de veure el vas mig ple o mig buit (...) hem tingut opcions fins al final, per tant, no ha estat una mala temporada.

...El primer gran objectiu del Vilafranca es fer una plantilla majoritàriament amb gent de casa i en un període raonable pujar a Tercera i jugar promocions d'ascens. Insisteixo, amb dos o tres anys,...

Seria molt interessant poder tenir Mesa, però no puc dir res ja que, ara com ara, encara s'està negociant i es un tema que porta directament el president. (...) s'està també negociant la incorporació d'un jugador de nivell, un interior dret amb experiència a Segona B.


Bloggers, vosaltres mateixos podeu extreure'n les conclusions i opinar.

Anònim ha dit...

Gracies per l´ajuda!!

Doncs pel que he vist per aqui, ami no em desagrada l´idea d´apostar per la juventut, sempre i quan sigui de nivell, combinada amb l´experiencia. I sino que ens ho diguin a nosaltres aquest any, que haviem aspotat solsament per l´experiencia i la veterania amb jugadors ja consagrats!

Anònim ha dit...

Avui he pogut llegir els comentaris del Sr. Àlex Sans al 3d8. Posats a tenir un tècnic per a cada disciplona crec que s'hauria de fitxar un tècnic que controli la categoria, ja que segons el Sr. Sans en la nostra categoria hi ha 18 equips!!! Així segur que aspirarem a fer menys punts!!! i a la jornada 34, direm collons que encara segueix la competició, corre que ens agafa el toro!!!
Aiiii, en mans de qui hem deixat l'equip!!!

La prèvia ha dit...

Home vil4fr4nqu1, haurà estat un lapsus això dels 18 equips. Segurament propiciat pel fet que al ser un home de Futbol Base i Regional, en aquestes categories els grups es composen de 18 equips i no 20 com a 1a Catalana i més amunt. Crec que hi ha altres aspectes més importants a destacar que no aquesta lleu equivocació. Demà, coincidint amb el sorteig del calendari de 1a Catalana per a la Temp. 2007/08, analitzaré al blog l'entrevista i l'actualitat del club. (Us avanço que hi ha novetats pel que fa a fitxatges. Demà, més....)

Anònim ha dit...

Ja ha sortit el calendari. 1er partit a casa : Vilafranca - Morell.
S'acaba la lliga a Cornellà.
Qui ho vulgui veure anar a : www.fcf.cat

Anònim ha dit...

Ah, i que m'ho deixava, la última jornada és la 38 i no la 34, com a les lligues de 18 equips. Per allò del lapsus.
Espero el teu comentari "La prèvia".

Anònim ha dit...

Vinga va, una porra, dels últims quatre partits quants punts farem aquest any?

VILAFRANCA - San Cristóbal
Montcada - VILAFRANCA
VILAFRANCA - Peralada
Cornellà - VILAFRANCA

A veur si superem el rècord d'un misserable punt que ens va fer pedre l'ascens!