diumenge, 10 de maig del 2009

D'Ávila a Salamanca

FC Vilafranca 0 - UE Llagostera 1
La setmana ha estat d'allò més mogudeta que mai: "rajada" del míster a la ràdio, altes i baixes, moviments de cara a la cursa electoral per a la FCF, rumors sobre canvis a la banqueta,... i, com no, una nova derrota del degà penedesenc. En aquest cas cruel, perquè es produeix en el temps d'afegit, de penal i amb Palote sota pals per l'expulsió de Ródenas.

Després d'escoltar les dures paraules d'Isaac Fernández, s'intuïa que hi hauria algun damnificat dins la plantilla vilafranquina. Li va tocar a Rafita que, tot i que el seu rendiment no era el més òptim, sembla ser que mai havia tingut gaire bon "feeling" amb el míster (similar al cas de Gaitán).
Al mateix temps, gestions a corre-cuita per tal d'incorporar jugadors que solucionin el problema de gol d'aquest equip. Els escollits: David Ávila i Saddik, dos jugadors que ja han acabat la temporada amb els seus respectius clubs i sense gaire èxit, valgui dir-ho.
En el transfons, les eleccions a la Federació i Pere Montserrat de nou amb el "cuc" de presentar-s'hi. En quin bàndol? No se sap, però que els presidents del Vilanova i la Damm siguin directius de l'actual Junta de la FCF pot ser indicatiu de les bones relacions amb el sector continuista.
I per si no n'hi havia prou, es filtra la notícia que el Vilafranca està sondejant el mercat en busca d'entrenador per l'any vinent i que un dels noms que sonen amb més força (sinó ja està fet...) és el de "Puchi" (íntim amic d'Ayala de Mundo Deportivo, "diari oficial" del club). Segons el president, tot són rumors. I candidats amb els que s'ha parlat n'hi ha molts. Un d'ells, potser, Quique Salamanca, present avui al Municipal i que algú ja va deixar caure entre setmana al blog.
En definitiva, que "Ancha es Castilla"!!!

Gran Reserva: La derrota del Manresa (2-4) ens permet continuar a 6 punts del descens a manca de només tres jornades. Amb una mica de sort, si cau la setmana vinent a Montcada la permanència estaria assegurada independentment del nostre resultat al camp del Guíxols.

Vi picat: L'enèsima vegada que s'ha ignorat als mitjans vilafranquins (i als que seguim el dia a dia del FC Vilafranca) per part del club a l'hora d'informar sobre possibles moviments a la plantilla. No és el primer cop que succeeix i, per desgràcia, crec que tampoc no serà l'últim. Vergonyós!

El futbol és així: "En mi primera etapa en el Real Madrid me criticaban por no lavar la ropa sucia dentro del vestuario, pero es que llevaba tres meses lavándola y no se secaba nunca" (John B. Toshack, 1949, ex-futbolista i entrenador gal·lès).
A tothom ens van semblar contundents les declaracions del míster vilafranquí dilluns passat a Ràdio Vilafranca. Sens dubte, no és la millor "terapia de grup" per afrontar el tram final de Lliga.

45 comentaris:

Anònim ha dit...

el projecte de juantxo sembla que arribat al seu final, es deia que no es ficharia i a falta de 4 jornades es tornen a perdre els papers un any mes i es llençan diners amb jugadors que en els seus respectius equips no han donat la talla. I aqui vilafranca ens estem acostuman arregalar els calers que l'any que be ens faran mes falta, perque aquet david avila no crec que cobri meñs de 2 mil euros. Pero bueno aixi ens va, es normal que alguns jugadors es tiguin descontens. I parlan del joc d l'equip crec que som la VERGONYA de primera catalana, feia tems que no veia juga tan malamen a un equip, encara sort dalguns jugadors que encara corren. Penso que aquest vilafranca l'any que ve hauria de fe neteja, començan desde dalt directiva, entrenadors, jugadors, que ells no tenen cap culpa pro si no tenen el nivell per aquesta categoria u sentim molt, pero el vilafrnca tenia un prestigi que mica en mica va perden. Avui ma fet VERGONYA escoltar alguns comentaris a la grada dels seguidors del llagostera. Ànims al vilafranca, encara que a qui ens han de donar ànims son als aficionats...

josep sauleda ha dit...

Si al camp del Morell i del Montcada s'hagués jugat com avui davant el Llagostera, de ben segur que el resultat final no hauria estat derrota. Avui ha vingut d'un minut, ha estat llàstima el penal final en un partit que s'ha treballat bé per assolir l'empat, davant un bon equip, al menys hores d'ara és del que pugen a Tercera.
Sembla ser que els fitxatges son per potenciar l'equip, ja que alguns jugadors que a la vegada son del juvenil i del primer equip junt amb Pere Roca que ha estat tot l'any al primer equip, van jugar amb la Fundació per a donar-els-hi un cop de ma i sumar punts per evitar el descens de segona regional a tercera regional.
Ja ho veieu tant el primer equip com el filial estan lluitant per sumar algun punt mes de cara evitar problemes de descens al final de lliga.

laura ha dit...

Hola, soc una seguidora del Llagostera, us felicito per la web que teniu, está molt be, pero el vostre equip es mereixiria baixar de categoria, ahir veu fr un partit pessim, i veu perdre temps des del minut 1, aixi us va. Sóu el pitjor equip que he vist aquest any.

terra ha dit...

Laura et contestaré dient que en aquests moments estem passant per una mala etapa i de ben segur volem que s´acabi la lliga quan mes aviat millor. Et recordaré que quan vam venir a Llagostera els tres punts teniem que volar cap a Vilafranca ja que us vam donar un bany de joc, et recordo 3 pals en els darrers 5 minuts del partit; va finalitzar amb un empat a 1.
També vull afegir que ara precisament no esteu vosaltres per tirar coets i us veig un final de temporada molt complicat per assolir aquest desitjat ascens que a hores d´ara discutiria si us el mereixeu, en teniu sort d´una primera volta espectacular.
Tot i així bona sort i felicitats per una notable temporada a la primera catalana.
Endevant Laura i enhorabona per una seguidora en el món del futbol.

Unknown ha dit...

Hem reafirmo amb el que ha dit terra, el Llagostera no esta com per tirar coets, de fe en les dues ultimes jornades, va salavar un punt amb el benavent en el 89 i pel que vec ahir en va guanyar 3 al descompte, cosa que no parla massa be de l'equip gironí, en el que vaig vere molts nervis la setmana passada a Llagostera.

La cosa esta molt apretada companys, espero que el Benavent pugui guanyar aquest diumenge i el últim desplaçament que ens queda a casa vostra sigui tranquilet. Veient que us heu reforçat no ens ho poareu gens fàcil precisament!

Salut!!!

Sherlock ha dit...

Que tal va jugar David Avila?

La prèvia ha dit...

Hola eloi, ja t'avanço que no va fer absolutament res. La seva actuació va ser d'allò més discreta. Al vespre et deixaré un resum detallat de la seva aportació ahir a l'equip.
De moment, aquí teniu les dades tècniques per a qui en vulgui fer ús d'elles:

FC Vilafranca: Ródenas, Bello, Pere Costa, Raventós, Moral (Sylla), Talla, David Ávila (Corbi), Folch, Palote, Àlvar (Saddik) i Condis.
UE Llagostera: Buendía, Pau, Reyes, Giró, Nené, Plaja, Cristian Mora (Pérez), Taianán, Casagran (Sile), Vicho (Acín) i Almendros.
Gols: 0-1 Acín (p) (min. 95).
Àrbitre: Serrano Hernández (Lleida).
TG: Ródenas (2), Bello, Pere Costa, Raventós, Moral, Talla, Àlvar, Condis i Isaac Fernández (entrenador); Giró, Plaja, Sile i Acín.
TV: Ródenas.

Us recordo que aquest vespre a Esports 21 es tractaran els diferents i interessants temes d'actualitat que envolten el degà penedesenc.

Anònim ha dit...

quin tros de jugador akell del almendros!petit pero amb una tecninca impressionant!

per qui no u sapiga dorsal num 11
k jugava x banda eskerra el morenet petitet!
vicho tmbe bon jugador!

javindreu ha dit...

Doncs vosaltres els de Llagostera no estaveu per tirar massa coets, 0-1 al minut 94 i de penal contra un Vilafranca penós, de lo pitjor en anys però de llarg. Laura, la setmana que ve us jugueu mitja lliga a casa i només us val guanyar, si jugueu com ahir no crec que guanyeu pas. Per cert, el davanter aquell tan alt,Casagran es deia, sort en tenim que es va lesionar,bon jugador,el trobareu a faltar.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Dona, "Laura" el Llagostera no es pot dir que faci un futbol molt vistós, al menys pel que es va veure ahir.
Per a mi, l'equip que li he vist fer millor futbol, potser per ser el que hem vist més recenment, diria que és el Marianao Poblet, tant de bo pugi perquè és un club simpàtic. L'Olesa també em va agradar força, però era el primer partit de lliga i es va beneficiar que l'equip no estava conjuntat, la mostra és que quan vem anar allà els vam guanyar i em sembla que últimament tampoc no està molt fi.
Jo no sé si no m'explico, però qui marca el descens ara per ara, és l'Igualada que el tenim a dos punts. El Terrassa ha de fer promoció de permanència i si perd baixaria un més, no comptem amb els ascensos que la sort no ens acompanya en aquest sentit.
I sobre la fi del projecte del Juantxo... la novetat seria que un projecte durés més d'un any. Quan després de tants projectes, veus que sempre es produeix el mateix error potser algú s'hauria de donar compte que qui falla no són els altres sinó ell, però no hi ha manera.
MONTSERRAT DIMISSIÓ, D'UNA P... VEGADA!

Anònim ha dit...

El descens el marca el Manresa. El Terrassa no baixarà, i si baixes, cap dels 4 equips catalans no pujaria? Prèvia quants anys fa que no puja cap equip català a 2b!? Si hi ha anys que han arribat a pujar 3 o 4! Fa un parell d' anys si no mequivoco. A set punts, i falten 9! Cada cop queda menys.

isaac traidor ha dit...

Isaac te advertí que pagarías muy cara tu rajada, de momento el año que viene ya no sigues, y este ya veremos si lo terminas. Y con este curriculum ningún equipo te querrá.

Anònim ha dit...

madre mia creo que tampoco hay que ser tan cruel no?

La prèvia ha dit...

A veure, temes a tractar:
* És més que evident que els fitxatges de David Ávila i Saddik són obra i gràcia d'en Pere Montserrat. Per tant, en Juantxo San Miguel i l'Isaac Fernández han vist com les seves funcions eren subestimades pel president (a l'igual que passa any rera any). En aquest sentit, la Junta va deixar ben clar que no permetrien aquesta situació una altra vegada i que, de ser així, dimitirien en bloc. Per tant, veurem si actuen en conseqüència.
* laura, estic d'acord amb el pèsim partit que vam fer ahir, però tan dolents com dius no som, eh. I molt menys per baixar! És el teu punt de vista (potser portada per l'eufòria de lo d'ahir). Però recorda, si us arriben a expulsar a Sile (com tocava) un equip que lluita per pujar "només" hagués empatat amb un que lluita per no baixar.
* eloi, donar-te la ráo. En David Ávila té tota la pinta de ser un fiasco més com els Ibrahim, Pipa, Juanje i companyia.
Els seus números en el partit d'ahir són: 89 minuts jugats, 2 faltes comeses, 1 xut a porta i 4 centrades a l'àrea.
* anònim, responent a la teva pregunta, dir-te que la Temporada 2000/01 no va ascendir cap dels 4 equips catalans que van fer el Play-Off (Europa, Gavà, Balaguer i Palamós). Ves quina mala sort, que aquell any el Vilafranca acabà 4t a 1a Catalana i no es va poder beneficiar de cap ascens compensat.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Guíxols-Vilafranca)
1) Un col·legiat que dóna gust!

Permeteu-me la conya, però després dels lamentables arbitratges que hem rebut al llarg de la temporada, que ens toqui un amb el qual hem guanyat tots tres partits que ens ha dirigit és per a celebrar-ho. Es tracta de Martín Varas (Barcelona), i ja va xiular precisament el Vilafranca-Guíxols de la primera volta que acabà amb victòria del degà penedesenc (5-2).

satèlit ha dit...

Martín Varas es aquell arbitre baixet i força enrollat que deixa parlar i dialogar bastant amb els jugadors, es bó pel vila que ens arbitri ell en un partit tan important com el d´aquest diumenge a Guixols.

satèlit ha dit...

del nou fitxatge Avila, em pensaba que tindria millor debut ja que el diumenge passat era Sant Joan d´Àvila i pensava que seria el Seu dia, pero veig que no va resultar gaire, oi?
I de la seva fitxa que pel que es diu es força elevada voleu dir que la paga el club?
jo diria que no.

Anònim ha dit...

clamarament la fitxa d'aquest jugador la paga pere montserrat

vicenç ha dit...

Prèvia com ha anat el sorteig de les entrades de la gran final, recordeu que el numero ha estat el 17350, heu tingut sort una vegadca més??

javindreu ha dit...

Prèvia, vols dir que el sr.Salamanca el coneix algú del Vilafranca?Si dius que va estar al camp ningú ni se'n devia donar compte.
A veure qui ens porten per la temporada que ve... Si ve Puchi preparem-nos amb els canvis al minut 10, les esbroncades continues, el joc aeri, ... Jo sincerament no em crec que vingui, o millor dit, intento no creure-m'ho.
Del nou fitxage Avila, res, venir, cobrar i marxar, no hi ha més.

La prèvia ha dit...

Hola satèlit, no recordo amb tants detalls com tu lo de l'àrbitre de diumenge. Només espero que faci bones les estadístiques i continuem guanyant (o si més no, no perdre) quan ell ens xiula.
És de suposar que si fa pocs dies es comentava que hi havia pocs diners a la "caixa" del club, ara no n'hi haurà per pagar la mega-fitxa d'aquest jugador. Per tant, és molt possible que, com comenta l'anònim, la pagui el president Pere Montserrat. Estaria bé que aquests "actes generosos" i detalls cara a la galeria, els tingués amb els socis abaixant-los la quota i posant ell la part proporcional (perquè cada any paguem més i veiem menys futbol).
I una altra cosa, posem-nos en la pell dels jugadors. Que pensaríeu si a mitja temporada us fan vendre números de loteria entre els vostres amics i familiars per tal de poder cobrar les nòmines i resulta que portem un jugador per a jugar els 4 partits finals cobrant un dineral?
javindreu, no sé si molta gent a Vilafranca coneix o no a Quique Salamanca. El que és segur és que podria entrar en les "quinieles" de futuribles a la banqueta vilafranquina ja que és un entrenador que habitualment treu rendiment als equips que dirigeix. Ara bé, tot i que el president diumenge va comentar que s'havia parlat amb molts entrenadors i no només amb "Puchi", avui el diairi SPORT també anuncia que té tots els números per a dirigir el Vilafranca la temporada vinent.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Guíxols-Vilafranca)
2) Camí d'igualar un rècord negatiu

Només ha passat en dues ocasions en tota la història del FC Vilafranca. I és el fet que no es guanyi cap partit dels 10 darrers de campionat. A manca de tres jornades pel final, si no s'assoleix una victòria en el que queda de Lliga s'igualaria aquest negatiu reegistre que ja es donà en les Temporades 53/54 (1a Regional) i 98/99 (3a Divisió).

Temporada 1953/54 : 0 PG - 1 PE - 9 PP / 9 GF - 49 GC
Temporada 1998/99 : 0 PG - 2 PE - 8 PP / 7 GF - 31 GC
Temporada 2008/09 : 0 PG - 2 PE - 5 PP / 3 GF - 8 GC * (ratxa actual)

Anònim ha dit...

creo que mñn en el mundo ya saldra el nuevo mister del vilafranca para la temporada que viene, "puchi" del poble sec!!!

^Showtime^ ha dit...

per cert, buendia y almendros dl llagostera eren jugadors d'aquell cassa q va venir fa 2-3 temporades a jugar aqui i sempre acabava amb "trifulca" oi?

Anònim ha dit...

Jo com a soci del vilafranca des de fa molts anys, aviso, si el señor Puchi l´any que ve aterra aquí Vilafranca, em borro de soci. Ja està bé! Això del Puchi espero que sigui una broma de mal gust, sino ja ho he dit, ja m´han vist el pél a mi. Una humil opinió.

Anònim ha dit...

opinu igual que aquest soci si ve puchi a mi no em veureu pel camp. Nose yo si amb aquest entrenador voldran vindre jugadors i encara pitjor que alguns jugadors d'aquest any vulguin plegar perque aquest puchi es l'antifutbol.

Anònim ha dit...

i si a tot aixos li afexim lu ke vol aprovar la junta en la assamblea de dilluns...

hasta los huevos ha dit...

Yo si viene el Puchi a Vilafranca tambien me borro. Total, me hago socio del Espirall que tiene gente de casa y veré mejor fútbol.

La prèvia ha dit...

Hola ^Showtime^, no només aquests dos jugadors militaven al Cassà que va perdre la promoció amb el Vilafranca la Temporada 2004/05, sinó que també els defenses Nené i Reyes.
Jo compro cada dia el "diari oficial" del club (Mundo Deportivo) i avui no diu res de res sobre el tema "Puchi". És una cosa que només cal oficialitzar-la i suposo que esperaran (per decència i respecte) a que acabi la temporada.
Això sí, que ningú s'esborri de soci!!! No veieu que és el que realment volen? Tenir quanta menys gent que pugui oposar-se a les seves propostes per a portar el club al terreny que els interessa. D'aquí la importància de tots els socis a assistir a l'Assamblea del proper dilluns!!

Rubiselo ha dit...

pq sapigueu, avila, no cobrara res d'aqui a final d temporada, pero deu tenir algun contracte mes entre mans... aixi q no digueu q ve a cobrar i marxa.

La prèvia ha dit...

Hola Rubiselo, doncs ja el podríem haver fitxat a principi de temporada si juga de franc aquest noi...

L'APUNT (Guíxols-Vilafranca)
3) A evitar el 17è lloc

Des de que el 1991 es creà la categoria de 1a Catalana, el Vilafranca hi ha participat en 13 de les 18 temporades. Fins ara, la pitjor classificació era el 16è lloc de la Temporada 2002/03 (que comportà baixar a Regional Preferent degut als descensos compensats). A manca de 3 jornades pel final de Lliga, el Vilafranca (15è i 40 punts) lluitarà per a evitar empitjorar aquesta classificació amb l'Igualada (17è i 38 punts) i el Guíxols (16è i 40 punts).

Anònim ha dit...

man dit que ha cobrat 2000 euros x adelantat!
nose a qui creurem rubiselo one!

vil4fr4nqu1 ha dit...

Un diu que no cobra res i un altre diu que cobra 2000 euros, que és més del triple dels 600 de màxim establert aquesta temporada. Qui diu la veritat? Jo crec que és més probable que l'Àvila vingui de manera altruista perquè sent els colors.

javindreu ha dit...

Sí,jo també crec que a Vilanova no tenia res a fer(no cobren desde febrer, almenys aixo ha dit un canal vilanoví) i ha vingut aquí a salvar al seu Vilafranca i a cost 0. Perquè era del Vilafranca desde petit eh?No ho sabíeu això?
Algú es creu que un jugador que d'aquest recorregut i passat de rosca vindrà a Vilafranca sense cobrar un duro? Som una mica inocents tots plegats. Aquesta fitxa la pagarà el president de la seva butxaca, posaria la mà al foc.

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Javindreu" vas molt equivocat. El president no posarà un duro de la seva butxaca, primer els anticipa per dir que gràcies a ell el club sobreviu, però després ens apuja la quota als socis i ara vol imposar-nos darrames i al final acabem pagant els seus capricis.
El pitjor de tot és que en projectes esportius no hi ha hagut mai constància, en l'aspecte social no s'ha treballat gens i el seu discurs de club econòmicament sanejat s'ha fos, o sigui que ja no li queda res.
Si tingués dignitat hauria de dimitir i convocar eleccions.
Ens va fer creure que amb ell aniria millor que amb el Paco Fos, que muntaria una estructura professional i que arribariem a Segona B. La veritat és que mai vem saber valorar la tasca del Paco Fos, cada any acumulava dèficit però era mínim i esportiva i socialment estàvem millor.

La prèvia ha dit...

Jo estic amb en javindreu en l'aspecte que segurament sigui cosa del Pere la despesa del fitxatge de David Ávila. Si no, la "plorera" d'unes setmanes abans a Vilafranca TV perque el club no té prou diners no tindria gaire sentit. I si no fos així, seria d'una hipocresia màxima!!! Veurem si dilluns, a l'Assemblea, treiem l'entrellat de tot plegat.
Totalment d'acord amb tu vil4fr4nqu1, en aquell temps potser no es va valorar prou la feina de Paco Fos i la gent que tirava endavant el club (Junta, Futbol Base,...). Segurament, ara, amb el panorama actual i l'esdevenir que ens espera, sigui quan es començarà a valorar.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Guíxols-Vilafranca)
4) El porter més amonestat

Álex Ródenas, amb 3 targetes vermelles en el que portem fins ara de Lliga s'ha convertit, igualant a Cano (Temp. 98/99), en el porter amb més expulsions en una mateixa temporada en la història del FC Vilafranca. Així mateix, les 9 targetes grogues que ha vist són, de llarg, el major nombre d'amonestacions per a un porter vilafranquí.

Cano (1989-02) = 293 PJ / 17 TG - 8 TV / 365 gols encaixats
Molina (1982-87) = 110 PJ / 10 TG - 1 TV / 133 gols encaixats
Ródenas (2008-09) = 23 PJ / 9 TG - 3 TV / 24 gols encaixats *
Manel (1987-90) = 86 PJ / 9 TG - 0 TV / 139 gols encaixats
Massana (1993-97 i 2004-06) = 126 PJ / 8 TG - 0 TV / 131 gols encaixats

terra ha dit...

Valorant al nostre porter titular: Rodenas, et diré que es un bon porter, pero encara recordo molt el de les temp. passades. Toi i així està fent una digna temporada i crec que ha encaixat pocs golets per això si ha rebut masses targetes, sobretot vermelles, i moltes d´elles ben tontes i buscades.
Em sorpèn que en Massana no haguès vist mai la vermella amb 126 partits; deunidó amb el noi de les Gunyoles.

La prèvia ha dit...

Hola terra, particularment també crec que Ródenas té condicions de bon porter (allò que se'n diu maneres) però el "maten" dues coses: que es capaç de llançar per terra una gran actuació amb una badada monumental en un mateix partit i aquesta actitud un pél xulesca en determinades ocasions. Per a mi, la gran virtut que ha de tenir un porter és la sobrietat i la capacitat de donar tranquil·litat a la seva defensa. I no sé si Ródenas compleix amb aquesta premisa. De totes maneres, és un porter per a aquesta categoria sense problemes.
Comparteixo el que comentes de Massana i afegiria una altra cosa: va tenir la "mala sort" (o no) de coincidir en la mateixa època que Cano (un dels millors porters de la història del Vilafranca) i ja se sap que dos porters de gran nivell en una mateixa plantilla és una situació difícil perque aquesta posició determinada demana continuïtat. Per tant, va haver d'emigrar buscant altres oportunitats i va arribar a jugar forces anys amb el Vilanova a 3a Divisió. De no haver coincidit, segurament estaríem parlant del porter amb els millors registres vilafranquins. Ah, i recordem que Massana és qui ostenta el rècord absolut d'imbatibilitat a la porteria del degà pendesenc amb 606 minuts (assolit la Temp. 2004/05).

Sherlock ha dit...

Hola, Javindreu. La informació que a Vilanova no cobren des del febrer a quin medi la vas sentir?
Es que aqui a Vilanova no ho hem sentit mai això! Que no vol dir que no sigui cert eh!!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Guíxols-Vilafranca)
5) La travessa de FutbolCatalunya.com

Segons els internautes d'aquest portal, els pronòstics pel Guíxols-Vilafranca són:
1 = 37 %
X = 37 %
2 = 26 %

javindreu ha dit...

Hola eloi, ho van dir a un canal de televisió del garraf divendres per la tarda. Van dir que als jugadors se'ls adeudava els mesos de març, abril i lògicament el de maig. També van dir que Palanca s'havia acomiadat caballerosament del club i que el partit que teniu a Banyoles segurament debutaria algun del B.

La prèvia ha dit...

Hola bloggers, de vital importància s'ha convertit el partit d'aquesta tarda al camp del Guíxols després dels resultats d'aquest matí a 1a Catalana.
El Manresa, amb la seva victòria al camp del Montcada (0-1), s'ha col·locat a tan sols tres punts del Vilafranca. Per la seva part, l'Igualada ha empatat al difícil camp del Marianao Poblet (1-1) i es queda un punt per sota del degà penedesenc. A més, la derrota del Benavent a casa amb la Montañesa (1-2) comporta que el conjunt del Segrià vingui la setmana vinent al Municipal vilafranquí en busca de la victòria que certifiqui l'ascens a Tercera.
Tant de bo treiem quelcom positiu de la visita a Sant Feliu o el patiment s'allargarà unes setmanes més. En cas de triomf, el Vilafranca eludiria matemàticament el descens.

javindreu ha dit...

Prèvia, saps com va el Vila?

La prèvia ha dit...

Hola javindreu i demés bloggers, final del partit a Sant Feliu de Guíxols amb empat (0-0).
Aquest puntet pot valdre el seu pes en or! (Tot i que encara no és matemàtica la salvació...).