diumenge, 17 de maig del 2009

Perill: descens

AD Guíxols 0 - FC Vilafranca 0
A veure com us ho explico... Resulta que s'ha sumat un punt molt important de cara a no perdre la categoria, però el que hauria de ser senyal de tranquil·litat, ho és de nerviosisme ja que la inesperada victòria del Manresa (0-1 a Montcada) redueix la distància amb la zona perillosa de sis a quatre punts. Ara tot queda pendent de dues darreres jornades d'allò més emocionants, amb quatre equips implicats en el descens (Vilafranca, Guíxols, Igualada i Manresa), enfrontaments directes i altres amb equips que lluiten per pujar a Tercera. Els que ja estan a Preferent després de la jornada d'avui són Morell i Martorell.

Ara podríem mirar les combinacions possibles, els goal-averages, triples i quadrúples empats,... Si de cas, ho deixarem per a entre setmana i ho resumiré dient que, bàsicament, depenem de que el Manresa no guanyi els dos partits que li resten (amb el Llagostera i a Guíxols). Si no els guanya, la probabilitat que el Vilafranca segueixi un any més a 1a Catalana és altíssima. D'aquí la importància de l'empat assolit avui a Sant Feliu.
El focus d'interés vilafranquí però, està centrat també en l'Assemblea de Socis convocada per a demà. L'estat de comptes (pèssim pel que es comenta) i la modificació dels estatuts del club seran els temes estrella, però segur que hi haurà torn també per a indagar una mica més en el futur esportiu en vistes a l'any vinent.
A mi m'ha dit un ocellet... que "Puchi" ja està fitxat i que vindran dos cotxes de Barcelona amb jugadors de la seva confiança. És de suposar, amb la crisi que patim, que seran vehicles amb energia solar i que jugaran de franc. Aixó sí que és sentir els colors!!!

Gran Reserva: Negoci a la vista, Pere!! Diumenge s'espera que el Benavent vingui acompanyat d'un bon nombre de seguidors per a mirar de celebrar l'històric ascens a Tercera. Ahir en el Llagostera-Olesa, l'entrada general valia 15 euros! Potser massa, oi?

Vi picat: Fitxem dos davanters per a solucionar la manca de gol i seguim sense veure porteria. Avui potser la mala sort també ha influït però no sempre és culpa de la gent de dalt. Tal com juguem (de malament), ni Forlán, ni Eto'o, ni cap altre atacant de talla mundial faria gols en aquest Vilafranca.

El futbol és així: "Le doy un dulce a quién meta un gol" (Luiz Felipe Scolari, 1948, ex-seleccionador brasiler).
No sé si funcionaria tampoc... I si plantem alls darrere la porteria? És que portem una ratxa... que Déu n'hi do!

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que esta proximo fin de semana se decidirá. El vilafranca se salva matemáticamente ¨sin jugarse nada con el Benavent¨ con , empate o derrota del Manresa (juega contra el Llagostera)o con derrota del Guixols (juega en campo del Olesa. Creo que tambien se salva matematicamente con empate del Guixols.

Unknown ha dit...

Mare de deu! Quin final de lliga. Els més experts i veterans ho sabran millor, però estem davant del campionat més apretat (tant per dalt com per baix) de tots els temps !!

Espero que aconsguiu la permanència, a fi de comptes no ho teniu molt difícil.

Lo dels 15 € d'entrada a Llagostera no e si es cert o no, però espero que no passi a Vilafranca, i que l'entrada sigui l'estandard d'entre 8 i 10 € per al soci visitant.

Espero que diumenge tots dos equips puguem celebrar els nostres objectius i que per tant sortim tots contents del Municipal de Vilafranca, on per cert jo ja vaig veure com aconseguieu un ascens a 1ª Catalana fa dues o tres temporades. Ves per on ara la situació es pot donar a l'inversa. Aquesta es la grandesa del futbol.

Salutacions!

Anònim ha dit...

Jo crec que abans de jugar contra el Benavent estarem salvats, ja que dupto que el Manresa guanyi al Llagostera, crec que perdrà o emptarà, i si tot i així el Manresa guanyés (cosa que no crec), molt probablement el Guixols no treurà res positiu del camp del Olesa que se´n van de pet cap Tercera Divisió.

Tot i així bon partit aquest diumenge al municipal.

javindreu ha dit...

El Benavent vindrà a totes, així que no confio en que el Vilafranca tregui res de positiu. El Manresa crec que treurà algun punt contra el Llagostera i si l'Olesa guanya sembla ser que deixarà encarrilada la salvació al Vila perquè la última jornada és un Guixols-Manresa i els dos no podran guanyar.És així Prèvia?
El que sí és trist és haver arribat a aquests extrems de fer números la penúltima jornada quan fins i tot algú va arribar a parlar de pujar.

Anònim ha dit...

algu podria explicar una mica com a anat l'assemblea d'avui?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Benavent)
1) Ascens i descens passen pel Municipal

Per si el partit en sí no era prou transcendent per als nostres interessos, cal afegir que després de la derrota patida a casa davant la Montañesa (1-2) en la darrera jornada, el conjunt del Segrià vindrà a Vilafranca en busca dels 3 punts que certifiquin matemàticament el seu ascens a 3a Divisió. Fins i tot, depenent dels resultats dels seus rivals directes, l'empat podria servir-los també.

La prèvia ha dit...

A veure bloggers, en total hi ha 2187 combinacions diferents comptant les dues darreres jornades dels equips implicats en el descens. Per tant, seria una "burrada" posar-nos a calcular en quin percentatge ens salvem o no. Així que la setmana vinent, que ja estarà tot més clar, "prometo" (en cas que faci falta, tant de bo que no...) de fer un estudi minuciós de la situació.
Ara bé, si el Manresa no guanya al Llagostera i/o el Guíxols perd amb l'Olesa, la salvació seria matemàtica ja que el Vilafranca no surt perdedor en cap dels possibles dobles, triples o quadrúples empats.
La classificació actual i els horaris dels partits són:

15. Vilafranca 41 punts
16. Guíxols 41 punts
17. Igualada 39 punts
---
18. Manresa 37 punts

17:00 h. Vilafranca-Benavent, Igualada-Montcada i Olesa-Guíxols
18:00 h. Manresa-Llagostera

La prèvia ha dit...

Hola albert, ja ets tot un asidu al blog. Lo de l'entrada a 15€ a Llagostera és del tot cert. Tranquil que aquí suposo que no passarà. Som un club "senyor". Només era una petita broma. El que sí t'he de rectificar és el que comentes sobre l'ascens que vam assolir.
Va ser exactament la darrera jornada de la Temporada 2004/05 i el Vilafranca necessitava per quedar segon i fer la promoció guanyar-vos i esperar que el Roquetenc ensopeguès a casa seva amb un Caprabo cuer i ja descendit feia setmanes. El resultat al Municipal vilafranquí fou 4-1 i a Roquetes 0-0 (per increíble que sembli). Allò ens donà opció a jugar amb el Cassà la promoció d'ascens a 1a Catalana que vam assolir finalment.

La prèvia ha dit...

Sobre l'Assemblea, comentar-vos el que ja s'ha explicat més o menys a Esports 21.
El punt principal del dia era el Seguiment Pressupostari del club.
En aquest sentit, la Junta ha explicat que es preveu un dèficit aproximat de 20.000 €, els quals són fruit de no haver complert la partida d'ingressos pressupostada a principi de temporada. Els factors que hi han intervingut són: socis que s'han donat de baixa (uns 30), un 20% menys de la publicitat estàtica prevista i els ingressos ordinaris (taquilles, rifes, jornades econòmiques,...).
Això ha ocasionat que els jugadors portin 10 dies sense cobrar i que difícilment podran pagar-los les dues darreres mensualitats.
Davant d'aquesta situació, s'ha demanat la "col·laboració" del soci per tal de paliar aquest dèficit. Després de descartar la possibilitat de demanar un prèstec bancari i de confiar poc en l'ajuda de l'Ajuntament de Vilafranca, s'ha decidit per votació que hi haurà una "derrama" en concepte d'augment de la quota de soci de l'any vinent. Aquest import, s'obtindria de dividir una de les dues mensualitats que s'adeuten a la plantilla (10.000€ aprox.) entre el nombre de socis (160 aprox.). Amb el qual, l'increment en el carnet de soci de cara a la Temporada 2009/10 podria rondar els 50-60€.

Altres temes que han sortit a la palestra són el "Cas Capilla". El president ha admitit que es va perdre el judici però que ara mateix s'ha apel·lat la resolució i s'està a l'espera d'esdeveniments. En tot cas, ha assegurat que al club no li costaria "un duro" perquè ell se'n faria càrrec.

És el mateix cas que el fitxatge de David Àvila. No ho ha dit textualment, però ha deixat caure que hi ha algú que sufragarà el seu cost i no serà pas el club. Blanco i en botella: leche (o en aquest cas, Pere Montserrat).

Unknown ha dit...

Tens raó prèvia, no recordava exactament els detalls però va ser així. Suposo que el Roquetenc es deie endur una sucosa recompensa.
Encara recordo l'abraçada que hem va fer en Pere Montserrat aquell dia fruit de l'alegria del moment.

Anònim ha dit...

Albert , seguro que no te contagio de algun mal , con esa abrazada ?

Unknown ha dit...

Home, ja fa tres anys d'allò, i la veritat es que per el moment vaig be de salut.

Anònim ha dit...

Albert, y miraste despues en la cartera si llebabas el mismo dinero?

javindreu ha dit...

prèvia t'has confòs, el que estava descendit feia setmanes era el Roquetenc i el que havia d'ensopegar era el Caprabo.

terra ha dit...

Anònim ets una mica despectiu i bastant barrut al fer aquests comentaris tant desagradables del president del teu club.

La prèvia ha dit...

Totalment cert javindreu, vaig confondre l'ordre dels equips. Sort que els bloggers esteu a l'aguait i no me'n deixeu passar ni una. Així m'agrada!
Anònim, estàs fregant el límit de lo permés. Pots fer tota la broma que vulguis però sense ofendre a ningú (sigui el president o qui sigui). Si no, em veuré obligat a eliminar segons quins comentaris.

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Benavent)
2) Amb vistes a la FCF

Tant Andreu Subíes, president del Benavent, com Pere Montserrat tenen la mirada posada en les eleccions a la Federació Catalana del proper 13 de juny. El màxim mandatari lleidatà va presentar la seva dimissió del càrrec de vicepresident de la FCF de cara a una possible tornada en alguna de les precandidatures anunciades.
D'altra banda, tot i no ser oficial, de tothom són sabudes les intencions del president vilafranquí de tornar a formar part també del màxim òrgan del futbol català.

vil4fr4nqu1 ha dit...

Estic fart de tantes bones ànimes que dónen els seus diners perquè vinguin megacracks, i a l'hora de sufragar el dèficit es facin els bojos, que el tema no va amb ells.
És que potser aquestes ànimes tenen algún compromís amb algú o té algún interès publicitari o laboral per fer aquest gest generós?
Amb els temps que corren, ningú fa res a canvi de res! Senyores, senyors: No cola!

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Benavent)
3) 375 minuts sense marcar

Aquests són exactament els que porta el degà penedesenc sense foradar la porteria contrària. Des de que el 19 d'abril a Morell, Corbi va marcar en el minut 75 de partit el 2-2, el Vilafranca ha estat incapaç de fer un sol gol als seus rivals. És a dir, s'han encadenat 4 partits amb el marcador a zero.
Si diumenge s'arriba al minut 84 sense haver pogut anotar, es batria el rècord negatiu de minuts sense marcar de tota la història del club que data de la Temporada 97/98 amb 458 minuts.

1) 458 minuts / Temp. 97/98 (3a Divisió)
2) 443 minuts / Temp. 70/71 (Reg. Preferent)
3) 386 minuts / Temp. 98/99 (3a Divisió)
4) 384 minuts / Temp. 72/73 (Reg. Preferent)
5) 375 minuts / Temp. 08/09 (1a Catalana) *

vicenç ha dit...

Ahir es va proclamar campió de la UEFA el Shaktar Donestk d´Ucraïna, un equip que vam tenir el privilegi de tenir a Vilafranca pel nostre Centenari on llavors era entrenat pel Bernd Shuster, enhorabona.

satèlit ha dit...

Veig que tenim l´empat assegurat; tant per l´arbitratges com per ambdós equips la X a la travessa ens beneficia a tots dos conjunts i crec que es el resultat més llògic que es produeixi i així per primer cop a l´història el Benavent de Segrià i treurà quelcom de positiu de Vilafranca.

La prèvia ha dit...

Hola vicenç, és veritat, però d'aquell equip que va venir a jugar a Vilafranca el 17 de febrer de 2004 (per cert, 0-1 i feia molt fred) no hi ha cap jugador que jugui actualment al Shakhtar Donetsk campió de la UEFA.
Només quedava un jugador, Brandao (que precisament marcà el gol de la victòria a Vilafranca), però va ser traspassat el desembre, en el mercat d'hivern, a l'Olympique de Marsella per uns 6 milions d'euros.
I satèlit, dubto que a ells els vagi tan bé l'empat com a nosaltres.
M'explico: el Benavent sumaria 69 punts, i en cas de victòria de Olesa, Marianao i Masnou, tots tres es quedarien amb 66 punts. A més, la darrera jornada hi ha un Benavent-Olesa i l'equip lleidatà té el "goal-average" perdut amb el Marianao Poblet i el Masnou.
D'acord que guanyant el darrer partit a casa en té prou,... però vols dir que no preferiran assegurar-ho aquest diumenge?

La prèvia ha dit...

L'APUNT (Vilafranca-Benavent)
4) Terreny prohibit

No se li ha donat gens bé al Benavent el Municipal vilafranquí en les dues vegades que l'ha visitat. En la primera, la Temporada 2004/05, sortí derrotat per 4-1 (amb gols de Rafa Porras, Torrents, Condis i Luismi) en la darrera jornada del Campionat. I en la darrera, la Temporada 2007/08, també va perdre. En aquella ocasió, per la mínima (1-0 amb gol d'Eloi).

Anònim ha dit...

Prèvia,
Si Olesa guanya Vilafranca ja està salvat!!!

Anònim ha dit...

Y si el Vilafranca gana también! Siempre tenemos que esperar que los demás nos resuelvan la papeleta.

Unknown ha dit...

Hi ha disponible el video de la prèvia del partit de diumenge a la web del Benavent per si el voleu consultar.

Salutacions.

www.fcbenavent.com

vil4fr4nqu1 ha dit...

"Albert" ho sento per vosaltres però diumenge hi haurà robo amb el preu de les entrades, així que si voleu celebrar l'ascens in situ a afluixar la mosca i si nó ho haureu de veure per internet.
Però és que si als socis se'ns exigeix una derrama per fer front al dèficit que tenim, si la junta no aprofita aquesta oportunitat de negoci, seria una falta de respecte cap el soci.

Unknown ha dit...

Sincerament, prefereixo no valorar aquest comentari.
Estic segur que el tracte del F.C. Vilafranca envers al F.C. Benavent serà tant o millor que el que va rebre el club Penedesenc en terres del Segrià

La prèvia ha dit...

Hola Albert, segurament el preu de l'entrada sigui de 10 € com cada diumenge. Només en les ocasions que la Junta ha determinat Jornada Econòmica, l'entrada s'ha apujat fins als 12 €. I tot i que queda per fer-ne una de les tres que es van anunciar a principi de temporada, el club no ha notificat res oficialment. Ara que, vist el funcionament de l'àrea de comunicació..., tampoc n'estaria del tot segur.
Sort i que guanyi el millor!

terra ha dit...

Albert, quantes persones creus que poden assisitir al municipal vilafranquí aquest diumenge de Benavent de Segrià?
I et recordaré que a primera El Valladolid farà pagar 75 euros als aficionats del sporting un increment d´un 30 per cent més cares de lo normal i ho trobo de lo més llògic del món, que ferieu vosaltres si tinguessiu l´oportunitat?
Seguramnet l´entrada a Vilafranca hauria de valdre uns 12 euros com a mínim.

Anònim ha dit...

Prèvia qui està al càrrec de l´area de comunicació del F.c. Vilafranca? com es diu?

Anònim ha dit...

Mañana todos los aficionados del Vilafranca a dar apoyo al equipo, ultimpo partido en casa, donde se certificará la permanencia matemática (quizas por resultados ajenos) y para despedir a muchos de los jugadores que será su ultimo partido en Vilafranca.

Unknown ha dit...

Home, tampoc espereu 500 persones, penseu que Benavent es una població petita de 1300 persones. Tot i això suposo que 25 o 30 persones es possible que es desplacin.

Sigui com sigui ens veiem demà i que guanyi el millor. Salutacions.

La prèvia ha dit...

Hola anònim, la mateixa pregunta em faig jo.

Albert, crec que una expedició de 25 o 30 persones per a un equip que s'està jugant pujar a 3a Divisió per primera vegada a la història és molt poc. Tenint en compte, lo típic, que molts seran directius, acompanyants,... Què vendrem llavors? 15 entrades en total? És a dir, 150 € de recaptació? Ni per pagar l'àrbitre, tu...

Sherlock ha dit...

Companys molta sort pel partit del Benavent!! A veure si guanyeu i us salveu definitivament!!
Des de Vilanova SALUT!!!

Eloi

forbiden ha dit...

per larbitre no pero ya tens per un linier no?i per la teva cervesta de la mitja part k ya cumensa a fer kaloreta pinxol

sort