diumenge, 19 de febrer del 2012

Lliga de bojos

CF Amposta 4 - FC Vilafranca 2
Què en una mateixa jornada no guanyi cap dels 4 primers classificats és molt estrany. Però que perdin tots quatre... encara ho és més! Doncs això ha passat avui. A banda del Vilafranca, ni Prat (a casa amb el Balaguer), ni Terrassa (a Castelldefels), ni Manlleu (al camp de la Gramenet) han estat capaços de sumar cap punt. A més, el fet que el degà penedesenc jugués l'últim, sabent els resultats que s'havien donat al matí, deixa un mal sabor de boca per haver desaprofitat una gran oportunitat d'obrir forat.


Amposta sempre és una visita complicada. Tot i que ens els darrers anys s'havia tret bons resultats, històricament sempre havia estat un feu inexpugnable per al Vilafranca. És d'aquells camps on la pressió ambiental hi jugà el seu paper. Avui, amb més gent que altres partits per allò que coincidia el partit amb dia d'eleccions a la presidència del club ampostí, s'ha notat de valent i ha dut al seu equip cap a la victòria amén de coaccionar l'àrbitre en aquelles petites decisions controvertides (que, segurament, no tenen un factor decisori en l'esdevenir del resultat final però que minven la moral del contrari de mica en mica).
Per a que ho entengueu: no és el mateix xiular allà que al Municipal vilafranquí. El "factor públic" moltes vegades també juga i nosaltres no el tenim mai a favor. Què hi farem!

Gran Reserva: Des del club ens han convidat per a aquest dimecres a una roda de premsa amb motiu de la presentació d'una campanya per a portar gent al camp i gaudir del recolzament de l'afició. Èstà molt bé, però creieu que servirà de res? Veurem...

Vi picat: Prou dinars familiars en diumenge! Podria mirar-ho des de l'òptica que ara mateix estaria tornant d'Amposta amb el bus de l'equip i emprenyat per haver perdut... Sí, però us ho creieu o no, també voldria estar al costat dels jugadors en les derrotes.

6 comentaris:

terra ha dit...

Quina llàstima,podia ser la gran jornada.

El que veig es que en 2 partits ens han encaixat 7 gols, com pot ser?

Anònim ha dit...

El d'Amposta és vergonyós, no estic parlant del resultat, ja que considero que el Vilafranca avui no ha sabut aprofitar els temps del partit, l'àrbitre i jugadors nostres, s'han contagiat de la pressió hambiental, no hem perdut per l'àrbitre però crema molt els petits detalls, comentari a part l'aficion local, com animadors i posar pressió als contraris i àrbitres, un 10, però com persones un sota zero, no pot ser que els jugadors del Vilafranca, que estaven asseguts a la graderia, han tingut d'abandonarla pels insults rebuts i ja no parlo dels energúmens de la general, on ens han dit de tot menys bonics, insults que no vull reproduir en aquest escrit, i no parlo de "niñatos" sinó de persones grans que a casa no poden ni obrir la boca, la fama que tenen no és gratuïta

satèl.lit ha dit...

i el més curiós es que aquests dos equips són els que van a la cua de la classificació.
i diumenge el Rubí serà un altre os dur de rossegar.

joan ha dit...

Era la gran oportunitat de posar-se colíder per primer cop a l´història del F.C. Vilafranca, amb els seus mes de 100 anys.
Quina llàstima que l´equip de puchi no ho hagi aconseguit.

La prèvia ha dit...

@terra: També podríem dir que en els 3 darrers n'hem marcat 9, no? Són dinàmiques. Abans costava molt fer-nos un gol i ara els dos darrers classificats ens han fet 7. Explicació? Ni idea! Aquest vespre a Esports 21 potser els companys Sória i Sauleda saben donar-nos-en una.
@anònim 22:43: És el que hi ha...
@satèl.lit: Segur! A més, un equip que juga molt bé a futbol.
@joan: A la Jornada 8 ja ho vam ser! Llavors, empatats a 18 punts amb l'Espanyol B. Evidentment, no té la mateixa importància que haver-ho assolit a la Jornada 25.

David ha dit...

Anònim,

Si hi treiessim els insults, que això és lamentable, ja ens agradaria que al Municipal hi hagués la mateixa pressió. Seria important que en aquesta segona volta, tal i com està el tema,vingués una mica més de gent al camp, a veure què diuen en aquesta campanya. Tot i que els jugadors ja surten motivats, el fet de que el camp faci goig fa que els jugadors encara sortíssin amb un plus de motivació.