diumenge, 5 de febrer del 2012

Temps per gaudir

FC Vilafranca 3 - CF Montañesa 1
I no ho dic pels 2ºC de temperatura d'aquesta tarda al Municipal ni per la minsa nevada d'aquest migdia que ens ha agafat a tots per sorpresa. No, no, evidentment que no. Em refereixo al fet de mirar la classificació de Tercera i veure el degà penedesenc al tercer lloc de la taula. M'ha fet falta consultar diversos webs i fins i tot el cada cop menys utitlitzat teletext de TV3 (pàg. 209) per acabar de creure'm-ho però és cert. Estem allà! Quan durarà? No ho sé. El que si sé és que faci fred o calor, plogui, nevi o faci sol lo que està fent aquest grup de jugadors va camí (si no ho és ja) de ser històric.


I és que els dilluns són menys "dilluns" si pots anar al teu quiosc de confiança a comprar el diari i llegir com el teu equip t'ha tornat a donar una alegria. I portem tres anys així! La llàstima és que hi ha molta gent que encara no ho sap apreciar ni valorar. En altres pobles o capitals de comarca, el fet de tenir un equip a 3a Divisió lluitant pels llocs capdavanters arrossegaria gent i gent al camp. Aquí no. Com sempre, els 100 i escaig espectadors de rigor. Si no s'enfilen els jugadors uns damunt dels altres i vestim de verd no tens quota mediàtica ni ressó. És el que toca, el que tenim o el que ens mereixem.
Com que Puchi mai serà "Català de l'Any"...


Gran Reserva: El golàs de Reyes (2-0) és d'aquells que es veuen pocs al llarg d'una temporada. A més, deixant de banda la canonada que entra per l'escaire, tota la jugada en sí és un clam envers aquells que diuen que el Vilafranca no sap jugar a futbol.

Vi picat: Que Raúl Calvo, un dels millors fitxatges d'aquesta temporada i dels darrers anys, hagi vist la cinquena targeta groga de la temporada i hagi de descansar diumenge vinent contra el Masnou. Fins a dia d'avui, havia disputat tots els minuts de Lliga (2070).

26 comentaris:

zasca .en to la boca ha dit...

tens raó previa, el que estan aconseguint aquesta jent no té preu, aquest grup humà es mereix tot el respecte i admiració per part de tot Vilafranca, llàstima que no ho sapiguem valorar prou, són ja tres anys i tot apunta que aquesta temporada continuarem gaudin, els que no vénen ... ells s'ho perden ...

Josep Sauleda ha dit...

Avui tant sols s'han venut sis entrades. A l'hora de començar el partit erem 50 persones a la tribuna i mentrestant l'equip de la Vila, el representant penedesenc a tercera, és tercer.

Anònim ha dit...

a la montanyesa ha acabat moya?

Anònim ha dit...

jo soc el primer que m'agradaria baixa al municipal de vilafranca a veurel pero paga 12 € u trobo desorbitat perque per aixo a vegades pots anar el camp nou penso que des del club tindrian que fer una campanya abaixan el preu i segur que vindria mes gent i fen mes propaganda,,,,,,,,,

Anònim ha dit...

aixo si felicitatts per els jugadors nomes es pot impressionant

joan ha dit...

Amb 12 euros al Camp nou no en tens ni per pagar el parking.
Crec que de campanyes per a captar nous socis i entrades regalades o a preus baixos n´hi han hagut moltes setmanes i la gent com sempre no ha contestat.
Quina llàstima.

Sherlock ha dit...

Bon dia bloggers! Com l'ocasió s'ho val, deixo per aquí el meu comentari. La única paraula valida és: ENHORABONA!!!! El Vilafranca està fent una campanya excel·lent a nivell de resultats.... I la setmana que ve ho podeu reafirmar ja que ve el cuer a casa... El partit pot servir per consolidar-vos en els llocs nobles de la taula!! Així que aprofiteu-ho i, aneu a animar l'equip!!! Des de fora, veient els comentaris, em resulta lamentable que només hi hagi 100 persones al camp veient el Vilafranca. Si no hi van ara, quan hi aniran?? Totalment d'acord amb La Prèvia, quan diu que si no són castells i vestits de verd... no tira a Vilafranca... La gent no és cansa de veure sempre el mateix?? De veure sempre els mateixos castells?? Tenen l'oportunitat d'anar a veure una cosa que mai s'ha vist i tot i així... prefereixen fent el de sempre... Nois... molt em temo que és el que hi ha... Però els que si aneu al camp, disfruteu!!!!!!! I molt!! Per cert, el 2n gol és un golàs d'equip que juga bé al futbol. Enhorabona! Aneu millorant el joc!! Ara, el primer gol... es els barullus de sempre eh jejejejej :) De bon rollo!! Una abraçada a tots companys!!
Salut!!

Anònim ha dit...

partits a 3 graderia ten puc dir molts ke siguin menys de 12 euros gamper contra el napoles partits de copa del rey etc........penso que pagar 12 euros cada setmana per veure el vilafranca es bastant desorbitat... intenteu arribar un acord amb els castellers aixi segur que tot vilafranca es el camp .........

Anònim ha dit...

que probin de fer publicitat quan juguin contra lespanyol b cornella prat etc i abaixin el preu havere si es venen nomes 6 entrades.

Anònim ha dit...

en cmptes de gastar-se diners amb el dia de la presentacio que va vindre aquella cantant que intenin fer una penya am la gent de la fundacio etc..........

unos jugadores dignos de admirá ha dit...

Que facin publicitat i baixin el preu el dia del Espanyol B, Cornellà, El Prat,... que voleu venir a veure el Vilafranca o els rivals d'entitat? Aquests dies us foteu!
També us podeu fer abonats i surt molt a compte!

Anònim ha dit...

Jo sóc de Vilafranca i m'encanta el futbol. Però no vaig a veure mai al Vilafranca. Prefereixo anar a Moja, la Múnia, el Molanta o fins i tot la Fundació, als quals em sento molt més proper.

Aquest club, heu de reconeixer, que està fent una bona feina a nivell d'equip, però que en l'apartat de gestió de l'entitat no ho poden fer pitjor. Com acabarà això? Amb un Vilafranca a regional d'aquí un parell d'anys. Sempre el mateix problema: es planifica a curt termini sense cap projecte de futur.

I això de fotre les culpes als castells... em sembla tan patètic. Haviam si ara seran ells els culpables de que no us vagi a veure a ningú.

Jo, i crec que parlo en nom de molta gent, prefereixo un Vilafranca amb pitjors resultats esportius, i millors resultats socials.

Salut

joan ha dit...

Un noi que parla amb un sobrenom de ànonim, poc cas li hem de fer.
L´any passat crec que es van fer packs de preus molt econòmics i segons va explicar la prèvia no van tenir gaire èxit.
i si tu anònim prefereixes veure els altres equips de la comarca ho trobo perfecte, tots els camps s´haurien d´omplir com els anys 80, tandebó.

joan ha dit...

Si voleu ser abonats , segons tinc clar tansols val 100 euros veure TOTA la temporada i si ho preguntau al club poder per 50 euros us deixarien veure la segona volta.
Pero n´estic convençut que tampoc et deu interssar gaire, ja que la gent no es vol gastar ni un duro pel futbol de casa, per això van a veure el Moja, fundació etç...amb tots els respectes.

Anònim ha dit...

si aguessin jugadors del penedes aixo canviaria i penso ke futbolisticament un 10 pero la politica de la directiva un 0

solo se que no se nada ha dit...

Algu sap si quan hi havia jugadors de la casa a tercera hi anaba molta gent?

solo se que no se nada ha dit...

algu sap si quan hi havia jugadors de la casa a tercera, els mitjans li donaven importancia?

Anònim ha dit...

Segons rumors, ben aviat tindrem uns packs de 4 entrades per veure els darrers 4 partits de lliga a un preu genial.
esperem aconteixements.

La prèvia ha dit...

A veure, perque hi ha molts fronts oberts i voldria respondre a tothom...
Sobre el preu de les entrades, totalment d'acord. És una aberració fer pagar 12 € per veure un partit de Tercera. Per desgràcia, és un preu similar al de tots els camps i no és un mal particular nostre. Ara bé, més aberrants són els 210 € del carnet de soci. Això sí que és una crida a que el club no tingui massa social. Des de la Junta no han fet el pensament que per una persona que paga 210 € podríem tenir 4 que paguessin 50 €? O 3 de 70? Així segur que hi hauria més gent al camp i no només per a un partit en concret, sinó al llarg de tota la temporada. Però com que els números es fan amb els peus...
Referent a la implicació de la vila, entitats, mitjans, etc... estem en lo de sempre. Per començar, hauríem de mirar-nos el melic i pensar perquè no hi ha cada diumenge mig centenar de nois de la Fundació (amb els pares que arrosseguen) animant l'equip a les graderies. No dic que sigui una obligació però si estaria bé des del club mirar de fer més nostre el Futbol Base i que des de la Fundació sentissin més seu el Vilafranca. És que a vegades sembla que siguin dues entitats antagòniques!
L'Ajuntament. Quan fa que no ve cap membre del govern al Camp Municipal a veure un partit? I si no venen, s'ha d'insistir el màxim per a que vinguin! I si tot i així continuen sense venir, doncs denunciar-ho públicament reclamant major implicació!
I dels mitjans, crec que el seguiment que fem les tres o quatre persones que seguim el dia a dia del club és del tot exhaustiu dins de les nostres limitacions. Ara bé, sempre es pot millorar i donar-li un paper més rellevant. Ja sabem però que vivim en una comarca on té més interés un partit de la Copa Ràdio Vilafranca que un partit de Tercera contra el líder.
En quan a que hauria d'haver-hi més jugadors de la comarca, és un debat tan gastat ja que no val la pena comentar res. Només diré que com viuen i senten el Vilafranca aquests jugadors, defensant els seus colors sense escatimar cap esforç, ho he vist poques vegades. I no són d'aquí! Però saben al club on estan. Un club centenari, amb història, amb tradició i amb "solera" dins del futbol català. Tot el que molta gent de la comarca encara no sap o no vol saber.


Ah, @Eloi, gràcies pels bons desitjos envers nosaltres. Te'ls tornem pel "teu" Vilanova. Vosaltres ja sabeu que és fer el playoff i espero que algun dia (proper o llunyà) nosaltres gaudim també d'aquesta fita. M'ha fet molta gràcia lo del primer gol, jejeje... Cuida't company!

Anònim ha dit...

Et donc tota la raó prèvia.
Pero no cal anar gaire lluny un ex jugador amb un rècord absolut de partits jugats amb el Vilafranca com es en Rafa Moral quan fa que no el veieu per les graderies del municipal per presenciar un partit del degà penedesenc?
doncs com voleu que la gent del poble hi vagi.
quin exemples són aquests?

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Des del blog, expressar el meu sincer condol a la família espirallenca per la mort del que va ser fins fa poc President del FB Espirall - Les Clotes, en Francisco Atienza "Tassoti" (43 anys), en un malhaurat accident de trànsit. (D.E.P.)
Tanmateix, el seu fill (Sergio Atienza) és jugador del Juvenil de la FE At. Vilafranca. Una abraçada molt forta!

vicenç ha dit...

ahir va morir en accident de trànsit en Francisco Atienza expresident de futbol de l´Espirall les Clotes, desde aquí el meu gran condol a tota la seva familia.

vicenç ha dit...

Perdona Lluís, no habia llegit et teu comentari anterior.

Anònim ha dit...

Podria anar mes gent al camp,es cert,pero ja us asseguru que si hagues gent d aqui la comarca i mes si son joves arrosegariem a moltisima mes gent...vas al camp de la munia o moja i al camp veus entre 150 i 200 espectadors molts dies!!

satèl.lit ha dit...

Tens tota la raó anònim 01.10 , i saps el perque?, doncs perque es gratis!!! tansols que fesin pagar 3 o 4 eurets nomès hi haurien els pares i alguna novia dels jugadors.

Anònim ha dit...

Estar clar que si hi va més gent a veure el Moja i la Múnia és perquè és gratis. Avui en dia abans que pagar per veure un partit amateur, t'envàs a fer un cafè al bar. Com també hi haurà més gent en un derbi de tercera catalana o un bon partit de quarta catalana que no pas en un partit del Vilafranca, perquè és gratis, i segon perquè hi ha gent de la comarca i hi van els amics a veure'ls (però tot i això no crec que els amics paguessin cada setmana per veure jugar).
Per últim, pels que diuen que no assiteix gent de la fundació (que no dic que assisteixi molta) però m'agradaria comentar que la meitat o més d'afeccionats del Vilafranca quan juga a casa, són gent de la Fundació, ja siguin entrenadors, jugadors o pares amb els seus fills, i sinó us ho creieu fixeu-vos-hi repassant tota la grada. Jo sòc de la Fundació i t'asseguro que coneixia tothom de la grada degut a la seva relació amb la Fundació.

Salutacions i ha seguir en aquesta dinàmica i haviam si a final de temporada podem entrar en playoff.