diumenge, 13 de maig del 2012

L'oblidat, ni agraït ni pagat

FC Vilafranca 2 - CE Europa 3
Ha finalitzat la temporada i el Vilafranca ha assolit un meritori 8è lloc a 3a Divisió en el que és la 3a millor classificació del club en tota la seva història. I què? Us penseu que ho valora la gent? Doncs no. Avui ha estat el clar exemple. Poca gent per a acomiadar l'equip i alguns, a sobre, criticant certs jugadors adduint poques ganes (en un partit totalment de tràmit i amb la feina feta) o favoritismes per estar a l'onze titular.
Fals i penós! Perquè si per una cosa s'han caracteritzat aquests jugadors és per l'actitud amb la que han afrontat cada partit de Lliga. Però bé, són gent que o baixen al Municipal perquè no saben on més anar o que tenen dins encara aquella rancúnia envers aquest club per coses del passat que haurien d'estar més que oblidades. Si us plau, per a fer això, quedeu-vos a casa!


Altres coses que ens ha deixat el partit, el comiat de Rubén Ortiz com a jugador del degà penedesenc i de la pràctica del futbol degut als seus compromisos laborals. El club li ha lliurat una placa en agraïment pel temps que ha defensat els colors del FC Vilafranca.
No serà l'únic que abandoni el club. Puchi porta setmanes treballant en renovar bona part de la plantilla però malgrat això hi haurà alguns canvis (ja sigui per decisió del tècnic o perquè no accepten la proposta de renovació del club). En els propers dies, i a mida que anem sabent notícies al respecte, n'informaré degudament.

Gran Reserva: Els 2 gols marcats per Raúl Calvo han estat un bon premi a la gran feina que ha fet aquest jugador al llarg del Campionat. Probablement, junt amb Antolínez, els millors del Vilafranca.

Vi picat: El descens del Vilanova a 1a Catalana ens privarà de viure els, sempre emocionants, derbis intercomarcals del Penedès-Garraf. Tot i la victòria a Masnou (1-5), no dependre de tu mateix en la darrera jornada ha estat un hàndicap massa gran.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

si juntessim l'aficio vilanovina amb la temporada que heu fet seria ideal pero hem baixat, ens tocara agafar la carretera nova per veure partits de tercera, us animaren, sort!

terra ha dit...

Fantàstic Vilafranca.

Si avui el puchi no hagués volgut ser el pichichi de l´equip en solitari segurament hauriem guanyat el partit contra l´Europa; pero tampoc passa res.
Enhorabona i a descansar tot l´estiu.
Bones vacances.

David ha dit...

Bé, s'ha acabat la temporada, m'agradaria felicitar tant als jugadors, com al cos tècnic com a la directiva per aquesta temporada, ha estat una gran temporada, veure l'esforç de tots ells setmana rera setmana (Aquests sí que estan sols...)ja es prou cosa com per donar-los les gràcies.
El que expliques de la gent que ha vingut avui, doncs és el que hi ha... De fet jo em pensava que després de la temporada que han fet hi hauria una mica més de gent, però si hi treiem el dia de l'Espanyol, de la Pobla de Mafumet i el del Vilanova, la gent que hi va és la d'avui. És una llàstima, potser caldria fer-hi alguna cosa (no sé quina).
Realment ha sigut desagradable el capítol d'avui d'un seguidor discutint amb en Puchi, el comentari de "como es tu hijo.." no és pas cert, en Johnny ha demostrat de sobres la seva vàlua i crec precisament que el jugador que està més pressionat i que abans saltaria seria ell, és injust totalment el comentari d'aquest afeccionat, però el que tampoc trobo bé és que per molt que li inflin allò que ja sabem a l'entrenador i pel que segurament ha sentit diverses vegades, es posi a discutir d'aquella manera amb el partit en joc, l'entrenador hauria d'estar preparat per aquestes coses.

La prèvia ha dit...

@anònim 21:07: Ànims! No serà el mateix sense els apassionants derbis entre Vilafranca i Vilanova...
@terra: Fals! S'ha fet un fart de donar assistències i, en concret, a Valerio. Ja era màxim golejador (compartit). No li calia més.
@David: Subscric tot el que dius. De la A a la Z.

Uff! ha dit...

Bona feina, …bona feina és la què ha fet el company i, encara més amic Josep Sauleda, què desprès de QUARANTA ANYS (40), deixa la tasca d’informar, dia a dia, mes a mes, any rere any, temporada rere temporada.
Us podeu arribar a imaginar les pagines i pagines que ha omplert informant l’esdevenir de l’esport en general i del futbol en particular?. Quaranta anys al peu del canó, escrivint, comentant, debatin, en definitiva informant sense defallir ni un instant.
Josep, ets un clar exemple a seguir i espero i desitjo que des de les diferents institucions ho tinguin en compte i et facin un reconeixement, de totes totes merescut. De moment, serveixin aquestes humils ratlles com tret de sortida en suggerir-lo.
Per a mi, ha estat un autèntic plaer i un veritable privilegi haver-te conegut, haver treballat plegats unes “quantes” temporades i, sobre tot, que em consideris un amic ...que ho sóc!.
Gràcies per tot! ...bona feina.
Joan Sayol, un amic d’en Pep

La prèvia ha dit...

@Uff!: Totalment d'acord. Farem força comú per a que se li faci aquest merescut reconeixement.
I gràcies per fer servir el blog per a reclamar-lo. Una abraçada, Joan!

Anònim ha dit...

Gràcies Joan per les teves paraules (snif, snif)

pep sauleda

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Segons informa el portal esFUTBOL.net, el davanter del Vilafranca, Josu, estarà a prova amb l'UE Sant Andreu de 2a B. Recordo que Josu és un dels jugadors que s'ha compromés, a excepció que li sortís un equip de "campanetes", per a renovar de cara a la següent temporada.