diumenge, 20 de maig del 2012

Tres empats i una victòria inútil

Una setmana després d'haver acabat la Lliga de 3a Divisió, ja han començat els playoff d'ascens a 2a B per als 4 equips catalans. El balanç després dels partits d'anada no és gaire positiu tot i que tots tenen encara opcions i les eliminatòries estan del tot obertes.
Ahir per la tarda, La Pobla de Mafumet guanyava per la mínima (2-1) al Laredo de Cantàbria. La valoració de lo bo o dolent del resultat té poca importància ja que, al mateix temps, el Nàstic de Tarragona consumava el seu adèu a 2a A i un teòric ascens de La Pobla no serviria de res. Els tarragonins s'agafen però a la remota possibilitat dels descensos administratius d'altres clubs (per impagaments) i miraran de continuar avançant rondes.

(foto: EL9)

El Manlleu, per la seva part, ha empatat a casa (2-2) davant el Las Palmas B -foto-. Els d'Osona s'han avançat per dues vegades al marcador però el filial canari s'ha endut un bon resultat de cara al partit de tornada.
També ha empatat (0-0) l'Espanyol B. En aquest cas, fora i en un camp mític del futbol espanyol com és Pasarón (Pontevedra). Sempre és perillós no marcar en camp contrari però, pel que he pogut veure del partit, entenc que la qualitat dels jugadors del filial perico s'imposarà la propera setmana a Sant Adrià.
El darrer en jugar ha estat el Prat que tenia un partit complicat contra el At. Sanluqueño gadità (un dels rivals més complicats). El partit també ha acabat en "X" (0-0). Situació similar a la de l'Espanyol B, comentada anteriorment, amb la diferència que una victòria "potablava" diumenge vinent al Sagnier significaria pujar directament a la categoria de bronze. Molta sort!!!

Gran Reserva: Que demà puguem veure a Puchi en la tertúlia d'Esports 21 a Penedès TV. Serà a partir de les 22:30 hores i promet ser apassionant.

Vi picat: Els amics del Caixa Penedès Patí Vilafranca que, després d'empatar (5-5) amb el Lleida, han dilapidat les seves opcions de tornar a l'OK Lliga. Una llàstima...

1 comentari:

terra ha dit...

Moltes Gràcies per tot prèvia i bon estiu!!!.
fins la propera.