diumenge, 27 de maig del 2012

Ascens històric del Prat i èxit català

Aquest matí he pogut viure "in situ" l'ascens a 2a B del Prat. La victòria (2-0) davant l'At. Sanluqueño, combinat amb l'empat (0-0) de l'anada, propicia que l'equip potablava jugui la temporada vinent a la categoria de bronze del futbol espanyol per primera vegada a la seva història. Molt content pel company d'El Prat Ràdio, en José David Muñoz -foto-. Un gran professional i una excel·lent persona que sempre ens ha tractat molt bé en les visites al Sagnier. Per cert, prop de 2000 persones han omplert el camp! Feia goig l'ambient que hi havia...


Pel que fa als altres representants de la 3a Divisió, èxit absolut.
L'Espanyol B ha guanyat fàcil (3-0) al Pontevedra i ha fet bo el pronòstic que el situen com clar candidat a ascendir de categoria. Els de Raul Longhi, amb tots els efectius disponibles, són un conjunt temible.
El Manlleu ha estat capaç de vèncer (1-2) al camp de Las Palmas B tot i que no duia un bon resultat del partit a casa jugat la setmana passada. Els d'Osona, després de la moral que hauran agafat, es veuen capaços de tot.
I La Pobla de Mafumet va eliminar ahir al Laredo assolint l'agònic gol de l'empat (1-1) en el minut 97 de partit. Cal recordar però que els tarragonins no poden pujar i que cada ronda que passin anirà acompanyada de l'emprenyada de l'equip que deixi a la cuneta (com va passar ahir a Cantàbria).

Gran Reserva: Figueres i Rapitenca van assolir l'ascens a Tercera en quedar campions dels seus grups de 1a Catalana. L'ascens del Prat comporta que els 2ns classificats també pujaran directament sense necessitat de guanyar la promoció. A hores d'ara serien Vilassar de Mar i Júpiter (tot i que Palamós i Vista Alegre encara tenen alguna opció).

Vi picat: La cara amarga de la derrota l'hem vist en els companys de la TV de Sanlúcar de Barrameda. Les llàgrimes en acabar el partit eren el reflex de la il·lusió que hi poses en el teu equip a banda de fer la teva feina. Això és l'esport, això és el futbol.

2 comentaris:

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Dos dels jugadors que han causat baixa ja tenen equip per a la temporada vinent. El lateral dret Kiki jugarà amb el Rubí (l'equip de la seva ciutat i on es va formar) i el davanter Reyes ha fitxat pel Santboià (on coincidirà amb el porter Marc Ramírez que ha deixat la Montañesa).

terra ha dit...

Són dues baixes considerables.
em sap greu.