diumenge, 3 de juny del 2012

Altes, baixes, interessen,...

El Vilafranca, com la resta de clubs a aquestes alçades d'any, està centrat en confeccionar la plantilla per a la Temporada 2012/13 a 3a Divisió. Fins a 9 futbolistes han abandonat la disciplina del degà penedesenc per diferents motius. Són: Reyes (Santboià); Kiki (Rubí); Sergi Pagés (Begues); Rubén Ortiz (retirat); i Ródenas, Dani García, Moha, Eitan i Santolalla (dels que es desconeix a hores d'ara el seu destí). Per tant, i en un principi, continuen Isma, Bacaicoa, Uri, Calvo, Antolínez, Guti, Márquez, Puchi, Dani Delgado, Valerio i Josu (tot i que aquest darrer està a prova amb el Sant Andreu de 2a B).


Pel que fa a noves incorporacions, només ha transcendit (al diari Sport del passat divendres) el nom del migcampista Oriol Molins (Montañesa). Tot i que era un dels jugadors amb qui s'estava negociant, des del club no han fet oficial el fitxatge però es podria dir que sí és oficiós.
Sense cap mena de dubte, una de les posicions a reforçar és la porteria (un dels llocs més importants dins l'esquema de qualsevol equip). En aquest sentit, Puchi està treballant acuradament i amb paciència per a trobar un parell d'efectius de garanties sota els pals. Un lateral dret, un central i un extrem són les altres demarcacions prioritàries.
Sé de bona font que s'ha parlat (a banda dels que s'han ofert ells personalment) amb diferents jugadors i és més que probable que al llarg de la propera setmana, un cop finalitzades les competicions on estaven immersos, es concretin els primers fitxatges. Cal recordar que una setmana abans de començar els entrenaments, el míster té pensat veure uns quants futbolistes a prova (molts de la comarca) que podrien completar la totalitat del planter.
Com és habitual, al blog tindreu la millor i màxima informació possible.

Gran Reserva: Dos equips més (com a segons classificats dels seus respectius grups de 1a Catalana) han certificat la seva presència a la Tercera de la propera temporada: Vilassar de Mar i Júpiter (un històric que torna a la categoria 10 anys després). A l'espera d'un o dos ascensos més a 2a B dels equips catalans (Manlleu i/o Espanyol B) queden, per aquest ordre, Palamós i Vista Alegre.

Vi picat: El fet d'haver reduït el pressupost un 25% respecte la passada temporada és un hàndicap a l'hora de fitxar jugadors. Tot i això, estic segur que, com en els darrers anys, el míster farà una plantilla competitiva al màxim.

2 comentaris:

David ha dit...

Suposo que totes són importants però per mi significatives són les baixes de Kiki, Dani García i Santollala.

joel7bochi ha dit...

ja s'ha concretat el segon fitxatje de l'equip es YANNICK VILES (reus deportiu) i juga de porter