diumenge, 29 de juliol del 2012

El nou i enèssim repte de Puchi

Dimecres 1 d'agost. Aquest és el dia que engegarà el nou projecte de Puchi al capdavant del Vilafranca. Al contrari de la resta d'equips de la categoria, que ja porten més d'una i fins i tot dues setmanes treballant, el tècnic barceloní sempre ha apostat per la fòrmula de pretemporades curtes però intenses i els resultats, a dia d'avui, han estat bons.
Similar al que va ocòrrer l'estiu passat, la plantilla ha sofert considerables variacions i només s'han quedat 8 jugadors a la disciplina del primer equip. Entre ells, Isma, Bacaicoa, Puchi i Valerio que perduren des del primer projecte de la Temporada 2009/10.

(foto: ara.cat)

Així, la composició del planter del degà penedesenc per a la Temporada 2012/13 que encetarà els entrenaments és la següent:
Porters: Yannick (Reus) i Guzmán (Montañesa).
Defenses: Bacaicoa i Isma (continuen), Javi González (Rubí), Domínguez (Vila-Seca) i Yebran (Badalona Juvenil).
Migcampistes: Raúl Calvo, Guti i Antolínez (continuen), Oriol Molins (Montañesa), Marcos García (Vilanova) i Nacarino (Montcada).
Davanters: Puchi, Dani Delgado i Valerio (continuen), Isaac Maldonado (Montañesa) i Michael (Sants).
Val a dir que estaran a prova Robert Font (Mollerussa) i Ángel García (Prat Juvenil).

En un altre ordre de coses, per a demà a les 20:30 hores, a la Sala d'Actes de l'Escorxador, està prevista l'Assemblea General Ordinària de Socis. En principi, i segons l'ordre del dia que ens ha fet arribar el club, res extraordinari al que ve sent habitual. Bé, una cosa ja sabuda com la reducció del pressupost en un 25% respecte a la temporada passada i poca cosa més. Esperar que abaixin el preu dels carnets és una utopia, oi? Per tant, seguirem sent el club més car de veure de tota la 3a Divisió.

Gran Reserva: A falta de confirmació oficial, qui sap si demà a l'Assemblea, és quasi segur que enguany es tornaran a emetre els partits que juguem a casa per Penedès TV. Sí, per internet també.

Vi picat: Juan David, un migcampista prodedent del Juvenil del Prat que estava molt il·lusionat per fer la pretemporada amb el Vilafranca, es va trencar el 5è metatarsià del peu dret i serà baixa entre un i dos mesos. Molts ànims!

6 comentaris:

08720 ha dit...

Sabeu si tornaran a fer l'abonament de temporada? Aquell que van fer la temporada passada a 70€.

Merci!!!

La prèvia ha dit...

@08720: Demà t'ho dic. Si no ho comenten a l'Assemblea ja t'ho preguntaré jo.

08720 ha dit...

Merci doncs!!

Ja diràs.

Anònim ha dit...

100 eurets.

La prèvia ha dit...

@BLOGGERS: Us deixo el més destacat de l'Assemblea celebrada aquest vespre:

A les 20:30 hores (en segona convocatòria) i amb 22 assistents (dels quals 19 eren socis) dóna inici l'Assemblea General Ordinària del FC Vilafranca a la Sala 4 de l'Escorxador de Vilafranca.

1.LECTURA ACTA ANTERIOR

2.INFORME ESPORTIU

El president Pere Montserrat cataloga d'exitosa la temporada passada on s'assolí la 8a posició a Tercera amb 53 punts tenint en compte que el Vilafranca era un dels equips amb el pressupost més baix.
Durant moltes jornades hi va haver la possibilitat de jugar el playoff per a pujar a 2a B però cal tocar de peus a terra i ser conscients que el club no hagués estat preparat per a una situació així.
Els socis assistents a l'Assemblea feliciten, en forma d'aplaudiment general, a Jugadors, Entrenadors i Junta Directiva per la gran temporada realitzada.

3.ESTAT DE COMPTES
El responsable de l'àrea financera, en Joaquim Pascual, exposa els números següents:

Temporada 2011/12
Ingressos: 169.711 €
Despeses: 189.000 €
El que fa un dèficit de 19.289 € tot i que s'està a l'espera d'ingressar uns 10.000 €, per la qual cosa, el dèficit quedaria a la meitat.

Temporada 2012/13
Ingressos: 114.600 €
Despeses: 163.855 €
Si bé en l'apartat d'ingressos es preveu recaptar uns 50.000 € més (no signats però si compromesos per part d'institucions,...)

Destacar que en concepte de salaris de la primera plantilla està previst destinar-hi uns 130.000 € (incloent els desplaçaments).

4.ACTUALITAT DEL CLUB
S'anuncia l'acord amb RTVVilafranca per a transmetre en directe per TV els partits a jugar com a local. L'Assemblea aprova la proposta que s'ha d'acabar de rubricar.

Els preus dels carnets de soci no varien. És a dir, que segueix valent 210 € (a pagar, si es vol, fraccionat en 3 terminis de 70 €).
Els Jubilats pagaran 105 € i el carnet d'abonat costarà 100 €.

El FC Vilafranca encapçala la iniciativa "Vilafranca Capital del Vi Solidària" on es jugarà un partit contra una Selecció de la Vegueria Penedès (dirigida pel tàndem Jordi Solé i Marc Bartra).
Serà el 18 d'agost a les 19:00 hores, al Municipal vilafranquí, i en benfici de l'Associació Ressò en col·laboració amb Càritas Vilafranca. L'entrada serà gratuïta però caldrà portar un aliment.
Totes les 260 entitats de la Vila així com tots els clubs de la comarca estan convidats a participar d'aquesta festa solidària.
Pel 7 d'agost està prevista una roda de premsa a la Sala Pau Boada de l'Ajuntament de Vilafranca per a presentar l'acte en societat.

Els partits de Lliga a casa es jugaran diumenge a les 17h excepte a l'hivern que es disputaran a les 12h del matí.

S'anuncia un control més exhaustiu a l'hora d'entrar al Camp de Futbol pel que fa al tema de passis. En aquest aspecte, l'entrada quedarà restringida a Àrbitres federats i Entrenadors de 3a Divisió o amb possessió del Títol Nacional. En cap cas, entrenadors de Futbol Base o de 1a Catalana a 4a Catalana.

Per acabar, s'està negociant la possibilitat d'arribar a un acord amb l'empresa Dotor per tal de fer enguany tots els desplaçaments en autobús.

5.PRECS I PREGUNTES
Res a destacar

Anònim ha dit...

aquest any tenia previst assistir-hi sovint amb el meu carnet d'entrenador, pero veient la negativa del club hi anire poquisim. ho trobo injust ja que pago cada any religiosament a la federacio