diumenge, 26 d’agost del 2012

Clatellada

UE Figueres 1 - FC Vilafranca 0
Quan semblava que tot estava encaminat per a que el degà penedesenc tornés amb un punt de la seva visita a Figueres, un gol de Marc Mas al minut 87 ho ha llençat tot per terra. Amb poc (o nul) temps de reacció, el Vilafranca ha acabat perdent un partit que ha merescut empatar (era el resultat just) i que, amb una mica de sort, fins i tot podria haver guanyat.

Puchi ha estat molt vigilat per la defensa empordanesa
(foto: uefigueres.cat)

El partit ha començat amb respecte mutu per part d'ambdós equips. Un intent de rematada de cap d'Antolínez davant del porter Ureña i un xut creuat des de la frontal de Puchi han estat les ocasions vilafranquines més clares. Pels locals, un tret de Marc Vila i un cop de cap de Pol Compte que ha refusat amb encert Miguel Ramos.
A la represa, el Vilafranca ha sortit decidit a buscar la porteria contrària i Michael ha gaudit d'una immillorable ocasió per encetar el marcador. Era el minut 62 quan una passada de Maldonado l'ha controlat dins l'àrea el camerunès però la bona sortida d'Ureña amb els peus ha evitat el gol vilafranquí.
El Figueres insistia en atac però la bona actuació de la defensa penedesenca, amb un Domínguez inconmensurable, presagiava l'empat a zero fins que a manca de tres minuts per al final, Marc Mas ha culminat dins l'àrea una jugada personal fent el gol de la victòria empordanesa.

Gran Reserva: L'arbitratge del debutant a la categoria Muñoz Baquero. Ha fregat quasi la perfecció. Evidentment, algun error d'apreciació haurà tingut però pel que fa a coherència a l'hora d'interpretar el reglament, un 10.

Vi picat: Això de jugar a les 16:30 al mes d'agost amb aquestes temperatures... Quan s'aturava el joc per lesió veure als 22 jugadors anar a la banda (buscant l'ombra) bebent aigua i refrescant-se com a bojos m'ha recordat imatges del Mundial de Mexic'86. Només faltaven aquelles famoses bossetes.