dijous, 9 d’agost del 2012

El Vilafranca més solidari

Dimarts passat, a la Sala Pau Boada de l'Ajuntament de Vilafranca, es va presentar en societat el "II Torneig Vilafranca Capital del Vi" enguany amb una vessant més solidària que mai. El partit, a disputar-se el dissabte 18 d'agost a les 19 hores entre el FC Vilafranca i una Selecció de la Vegueria Penedès, servirà per a recollir aliments per al "Rebost Solidari" que gestiona l'Associació Ressò.
El President del degà penedesenc, Pere Montserrat, manifestà que "hi ha moments en la vida que un ha de ser solidari i el FC Vilafranca no en podia quedar al marge". Per aquest motiu, des del club s'ha decidit encapçalar aquesta inciativa que pretén comptar també amb la col·laboració de les més de 260 entitats de la nostra vila que han rebut una invitació cadascuna per a afegir-se a la causa.


Així mateix, el Delegat de la FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran, va remetre a tots els clubs de la comarca a assistir-hi i cedir els seus respectius jugadors. En aquest aspecte, el seleccionador Jordi Soler (extècnic de La Granada) comentà que "sé de les dificultats que em trobaré a l'hora de fer la convocatòria per les dates en les quals es juga el partit. Tot i això, confio en fer un combinat competitiu i que planti cara al Vilafranca".
Marc Torrent, de l'Associació Ressó, opinà que "molta gent no és conscient de les necessitats que tenen moltes famílies de la nostra vila" i va mostrar el seu agraïment al FC Vilafranca per haver engegat aquesta activitat.
Per acabar, Raimon Gusi, tinent d'alcalde i regidor de l'Àrea de Cultura, Esports i Joventut, va fer una crida al poble vilafranquí per a que "entre tots fem d'aquest acte una demostració de solidaritat davant aquests moments de dificultat que estem vivint".
L'entrada al camp serà gratuïta. Només cal que cada afeccionat aporti un aliment (o més) dels considerats de primera necessitat (arròs, llet, farina, oli, sucre,...).
Ja ho sabeu: que no hi falti ningú!!!