diumenge, 5 d’agost del 2012

Il·lusió, treball i ambició

Primera setmana d'entrenaments acabada. Servidor, que ha estat cada tarda al peu del canó, pot afirmar que tornarem a tenir un equip competitiu a semblança dels darrers anys. Dir ara mateix si hem guanyat o perdut en l'intercanvi de peces que hi ha hagut és agosarat i depén també dels gustos de cadascú. De nou, la barreja de veterans amb ganes de seguir aportant i ajudant als més nous junt amb la joventut de futbolistes amb ganes de fer quelcom important serà la clau d'aquest equip.
Puchi té les coses clares i ara només falta que els jugadors assimilin els conceptes de mica en mica. De fet, la pretemporada (a banda de per a agafar forma física) està per a això.


El primer "test", i de consideració, serà aquest proper dimecres al Torneig d'Històrics. El degà penedesenc s'enfrontarà, en un triangular, al Sant Andreu (2a B) i al Mollet (1a Cat). Dimarts trobareu al blog penjades la prèvia d'aquests partits i posteriorment la crònica del que ha estat l'estrena en competició del nou Vilafranca de Puchi.

Gran Reserva: Que un jugador amb el currículum de Raúl Calvo manifesti que es troba molt a gust al Vilafranca, que és el millor club on ha estat i que la seva idea és, sempre que les forces acompanyin, acabar aquí la seva carrera futbolística parla molt bé del nostre club i el tracte envers els jugadors.

Vi picat: En canvi, un detall a milorar haguès estat aprofitar l'Assemblea per a reconèixer públicament la tasca periodística del company Josep Sauleda que ho deixa després de 40 anys dedicats a fer cròniques del degà penedesenc per a diferents mitjans (Tothom, El 3 de Vuit, Mundo Deportivo,...). Com se sol dir, ningú és profeta en la seva terra.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Sauleda s'afegeix a la llista.... i van 3... el Salvador Nebot, el Joan Sayol i ara ell...... és la societat catalana actual... mentres estan dins de l'all tot cou..... quan surten els ignoren.... és un avis a navegants.... els hi passarà el mateix