diumenge, 23 de setembre del 2012

Activat el Pla Golcat

FC Vilafranca 0 - UE Castelldefels 0
Des d'avui ha quedat activat el Golcat (Pla Especial d'Emergències per manca d'encert davant de porteria). Només 1 gol a favor en 5 partits és el pobre balanç golejador del Vilafranca en el que portem de temporada. No hi ha manera de foradar les porteries rivals i avui, per a més inri, fins i tot Puchi ha fallat un penal en el primer minut de joc...

Puchi ha xutat a fora, des dels 11 metres, a la dreta del porter Álvaro
(foto: Álex Gallardo)

Sens dubte, aquesta jugada podria haver canviat l'esdevenir del partit ja que els visitants, en l'acció del penal s'han quedat amb 10 homes per l'expulsió de Lacambra.
Poc s'ha notat la superioritat numèrica vilafranquina i el Castelldefels s'ha mostrat com un equip ordenat i amb molt rigor tàctic que l'ha permès esgarrapar un punt merescut.
Destacar que en la segona part s'han anul·lat dos gols al Vilafranca per fora de joc de Dani Delgado i Valerio. Són d'aquelles jugades tant dubtoses que s'ha de donar el benefici del dubte a l'assistent.

Gran Reserva: Robert Font, per la seva manera de jugar, deixant-se la pell en cada acció, s'ha guanyat l'estima de l'afició vilafranquina en el poc temps que duu al club. Avui, en el tram final de partit i després de rebre una puntada a la cara d'un propi company que l'ha deixat KO, s'ha aixecat sagnant i ha abandonat el camp depressa i corrents per a no perdre temps. Exemple de compromís!

Vi picat: Em comenten que el Júpiter no deixa entrar al seu camp als jugadors de la categoria per a veure els partits. Potser està en el seu dret però no és gaire "ètic". No passa res. Que els clubs en prenguin nota i facin el mateix amb els jugadors grisgranes.

7 comentaris:

terra ha dit...

Per mi el vi picat hauria de ser que els colegiats donen inici els partits abans d´hora.
Avui mateix el partit entre el Vila i el Castelldefels ha començat 4 minuts abans de les 5 de la tarda, pq.????.

08720 ha dit...

Per mi un dels pitjors partits del Vila des de fa temps, a més avui ha passat pel Municipal un equip que no té res de res, segurament és dels fluixets de la categoria i tot i així i amb 10 durant tot el partit ha merescut guanyar. Ànims pel Vilafranca, s'ha d'acabar aquesta dinàmica negativa al davant el més aviat possible. Per mi els millors avui Domínguez, Font i Isma.

La prèvia ha dit...

@terra: No ho sé però s'està convertint en un fet habitual darrerament.
@08720: El Castelldefels ens té una mica la mida presa. No crec que sigui tan mal equip com dius. No hauria de patir per salvar categoria.
Al darrere estem bastant bé. Som la 3a millor defensa del campionat. El "problema" està que no hi ha manera que entrin els gols. Això són dinàmiques. La temporada passada va haver una ratxa de partits que feiem 3 o 4 gols i també els encaixàvem. Va com va.

Anònim ha dit...

és més fàcil començar abans que no començar tard i donar explicacions a l'acta de perquè s'ha començat tard. estem en unes categories que entre la revisió, el passeig champions, les fotografies i el sorteig poden fer que el partit comenci fora d'hora. Això sí, l'hora és l'hora i s'hauria de començar puntual..

Sherlock ha dit...

Bona tarda bloggers!
Us recomano que no us poseu nerviosos. Els gols aniran arribant. Això tot just comença i, a vegades, amb tants jugadors nous costa agafar la dinàmica. Però no patiu home! Només necessiteu un parell de partits amb bons resultats per tornar a gosar de confiança! Us desitjo el millor! Molta sort!
Salut!

La prèvia ha dit...

@Eloi: Gràcies! Segur que diumenge tornarem de Palamós amb un bon resultat.
Molta sort també per al "teu" Vilanova. 7 punts de 9 possibles és un bon balanç per a començar. Ara us venen 4 partits teòricament complicats. A veure si em passo algun dia pels Alumnes Obrers o t'apropes tu pel Municipal i ens veiem!

Anònim ha dit...

Sequera de gols, 5 partits 1 gol. Diumenge al minut 1 es falla un penal que ens val 3 punts, res a dir expulsió,es queden amb 10 jugadors,mes 89 minuts per endavant per poder marca però una davantera mol fluixa i poc creativa amb jugades de gol, no troba porteria, deixant el resultat amb un empat just pero amb més ensurts que marqués el Castelldefels que el Vila.
Tenim una defensa molt bo
na però una davantera que no fa gols, esperem que en "Puchi "hi trobi la solució