diumenge, 2 de setembre del 2012

De gamma extra

FC Vilafranca 1 - Terrassa FC 0
La setmana de Festa Major ha acabat de la millor manera possible: victòria i gran partit del Vilafranca. Si dijous, a la Diada Castellera de Sant Fèlix, els verds van tenir una memorable actuació davant les altres colles (entre elles els minyons), avui el degà penedesenc ha volgut estar a la mateixa alçada davant el Terrassa i ha ofert un encontre seriós, lluitant del minut 1 al 90 i gaudint, fins i tot, d'ocasions per a ampliar el resultat.

Els jugadors vilafranquins celebrant el gol de la victòria
(foto: Albert Prieto)

Malgrat perdre a Figueres, ja vam dir que l'equip havia deixat bones sensacions. Avui les ha tornat a deixar. El gol de Puchi, al minut 11, transformant un penal comés sobre Dani Delgado, ha estat suficient per a sumar els 3 punts tot i que l'equip ha fet mèrits per a fer-ne alguns més. Val a dir que el Terrassa ha tingut un parell d'ocasions clares també, sobretot una increíble de Miguel Ramos al minut 85 que ha evitat un empat que no haguès estat just.
És d'aquells dies que comences a enumerar jugadors que han realitzat un gran partit i no acabaries. Domínguez, Isma, Marcos, Font, Raúl Calvo, Oriol Molins,... Tots! Tots han estat a gran alçada.
L'equip il·lusiona i s'intueix que, jugant com avui, els rivals ho tindran molt difícil. El proper, un dels candidats a playoff: el Santboià. Serà diumenge vinent i de nou al Municipal.

Gran Reserva: Que ja hagin jugat 17 dels 20 jugadors que hi ha a la plantilla. Això només significa que és una plantilla compensada, que cadascú és important dins l'equip i que tothom tindrà la seva oportunitat al llarg del Campionat.

Vi picat: Al finalitzar el partit, uns quants seguidors del Terrassa han baixat a la zona de vestidors per a recriminar, amb males formes, que algun jugador del Vilafranca els havia "dedicat" la victòria (això sí, després de rebre diversos insults). Realment no sé el que ha passat però no té raò de ser que un partit totalment net i esportiu hagi acabat d'aquesta penosa manera.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

l'aficio del terrasa fotia pena, no paraben d'insultar puchi fill

sasgas ha dit...

No he pogut veure molts partits aquesta pretemporada, però entre el que m'ha comentat el meu company Lluís i el que he pogut veure avui, tenim equip suficient per afrontar aquesta temporada, aquest equip no ha perdut la seva identitat, continua amb el seu sacrifici, la seva lluita incansable durant els 90 minuts, Puchi cada any em sorprèn més, per quarta temporada consecutiva, fa un equip pràcticament nou, i ja des del primer dia arriben els resultats, evidentment això és mèrit del Mister, però també dels jugadors que saben adaptarse a un sistema que molts desconeixien, però que entenen a les primeres de canvi, avui tot l'equip es mereix un "10" Felicitats

Eitan ha dit...

Escric per felicitar la primera victòria de l'equip! N'estic segur que si tots van a una amb el "míster" aquest equip donarà molta guerra, com cada any ho ha fet. A seguir treballant!!

La prèvia ha dit...

@Eitan: Gràcies per les teves paraules. Molta sort per a aquesta temporada amb l'Olímpic Can Fatjó.

alba quirós ha dit...

potser que el que sigui penós és que aquesta graderia de (3a divisió) sigui totalment accessible al terreny. ja sigui per sota la valla (que no serveix quasi per res) o per les 3 escales que hi han.

lactitud d0ells tmb es digne a destacar negativament

A.V. ha dit...

Bon partit diumenge amb el Terrassa i bon espectacle d'entrega total dels jugadors vilafranquins, que si lluiten cada partit així tenim la permanènçia assegurada, sino més. Tenim un "Puchi" que viu els partits i una plantilla que s' entrega a tope.Què més volem?

La prèvia ha dit...

@alba quirós: Entenc que cada vegada la gent és més assenyada i té més sentit comú... Lo de les tanques i els fossars ha passat a la història.
@A.V.: Que vingui més gent al Municipal. I que com va passar diumenge, no sentim que estem en minoria.

08720 ha dit...

Vaig veure un bon Vilafranca Diumenge, seguint la tònica desde que hi ha en Puchi, al ser una gran part de la plantilla nova sempre hi ha aquell neguit però crec que si fan com Diumenge, si més no costarà de guanyar al Vilafranca. Per altra banda si les pretensions del Terrassa son pujar, o Diumenge ho van fer molt malament o ho tenen molt complicat.