dijous, 27 de setembre del 2012

Debut i gol de Domínguez amb Catalunya

Catalunya 2 - Irlanda 1
Immillorable debut del central del Vilafranca, Antonio Domínguez, amb la Selecció Catalana Amateur. El jugador tarragoní ha sortit al descans, substituïnt Cano, i ha trigat poc més de 10 minuts en marcar el que fins llavors era el 2-0. Ha estat en una rematada de cap i a la sortida d'un còrner.
A banda del gol, Domínguez ha quallat un partit seriós en defensa com en ell ve sent habitual i, el més important en aquests casos, no ha pres mal...

Marcador final a la Nova Creu Alta de Sabadell
(Imatges d'Esport 3)
 
El partit s'ha posat de cara ben aviat per a Catalunya ja que Enric Gallego, davanter del Cornellà, ha inaugurat el marcador al minut 2 de joc amb un xut amb la cama esquerra. Abans del descans, una entrada de Cano a Wehelan ha propiciat que el futbolista irlandès haguès d'abandonar el terreny de joc en llitera amb una més que probable fractura de tíbia.
Irlanda ha reduït distàncies immediatament després del gol de Domínguez, mitjançant Lacey, i ha intentat empatar el partit fins al darrer instant però sense èxit.
Ara la Selecció Catalana jugarà dimecres vinent, al CAR de Sant Cugat, davant el Gavà el seu darrer amistòs abans de viatjar a Ucraïna per a jugar la Fase Intermitja de la Copa Regions UEFA. Tant de bo amb Domínguez entre els seleccionats...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I quan s'ha de jugar aquesta fase intermitja a Ucrania? A veure si l'haurem de perdre per uns dies!

La prèvia ha dit...

@anònim 22:29: No. Es juga del 8 al 14 d'octubre i és quan hi ha l'aturada de 2 setmanes a 3a Divisió.