diumenge, 30 de setembre del 2012

Hem vist porteria

Palamós CF 0 - FC Vilafranca 1
Victòria de vital importància per al degà penedesenc l'assolida a Palamós. Un gol del menut Brian Quijada al poc de començar la segona part ha servit per a que el Vilafranca tornés a guanyar fora de casa després de molt temps (no ho feia des del 25 de març al camp del Vilanova) i trenqués una llarga ratxa sense marcar que ha durat 405 minuts (des de que Puchi anotés davant el Terrassa a la Jornada 2).

Les noves xarxes de les porteries de l'estadi palamosí han dut sort al Vilafranca

El partit ha estat dominat per al Vilafranca de principi a fi i s'ha fet mereixedor dels 3 punts de totes totes. Si bé a la primera part les ocasions han estat escases a ambdues porteries, l'inici del segon temps ha estat premonitori del que ens esperava. La tripleta atacant Brian, Dani Delgado i Puchi han gaudit de dues ocasions clares en el transcurs d'un minut i poc després Marcos i de nou Puchi han rondat el gol. Aquest ha arribat al minut 56 quan Brian ha aprofitat una assistència de Puchi per a engaltar una volea que ha entrat prop l'escaire després de tocar el pal esquerre de la porteria de Bayona.
A partir d'aquí, el Palamós s'ha mostrat més nerviós encara i el degà penedesenc podria haver augmentat l'avantatge al marcador ja que Dani Delgado i Antolínez han fallat sols davant del porter de forma incomprensible...
Ara aturada de dues setmanes per la disputa de la Copa Regions UEFA. El Vilafranca aprofitarà per a disputar un parell d'amistosos per a no perdre el ritme de competició. El primer, aquest dijous al Municipal davant el Cubelles de 2a Catalana.

Gran Reserva: Cabia la possibilitat, després del darrer precedent amb el Palamós, que fos un partit calent i difícil de xiular. Res de res, els jugadors s'han emprat amb un "fairplay" total i l'àrbitre no ha tingut cap tipus de complicació.

Vi picat: Només s'han escoltat alguns insults en contra del degà penedesenc des dels radicals de darrera d'una porteria. Això i una pancarta que deia "Vilafranca, ni oblit ni perdò". Per sort tot ha quedat en això, en crits.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt be per el vilafrancaaa!!!!