diumenge, 21 d’octubre del 2012

L'eficiència a casa

FC Vilafranca 1 - CF Balaguer 0
Les dades del degà penedesenc al Municipal vilafranquí són clares i abrumadores: 4 partits disputats, 2 victòries, 2 empats i, el millor de tot, cap gol encaixat. Fer-te fort a casa significa tenir més de mitja feina feta per a complir l'objectiu, sigui quin sigui, que t'has marcat a principi de temporada.
A priori, el rival d'avui era propici per a seguir amb la bona ratxa però la realitat és que el Balaguer ha creat, com en els darrers anys, molts i molts problemes... Per sort, el bon treball en defensa de tot l'equip de Puchi ha acabat amb la recompensa del triomf.
 

El gol vilafranquí ha estat obra de Nacarino, al minut 23 i poc després d'entrar per Brian, aprofitant una passada en profunditat de Marcos. El Balaguer ha intentat empatar el partit de totes les formes possibles però no ha pogut derribar la muralla vilafranquina. La segona part ha estat de clar domini visitant però els futbolistes vilafranquins, una vegada més, han tirat de lluita i coratge per a defensar el marcador a favor. Tot i l'expulsió d'un jugador del Balaguer a poc més de deu minuts pel final, el Vilafranca ha acabat demanant l'hora al col·legiat.
Diumenge vinent, desplaçament a Vic amb la tranquil·litat d'ocupar una plaça relativament còmoda a la classificació.

Gran Reserva: L'afeccionat que no para d'animar en tot el partit. Va començar de viva veu, després amb un megàfon i ara ja disposa d'un bombo. Ell sol engresca tota la tribuna. Llàstima que no hi hagi més com ell...

Vi picat: Les lesions no ens estan respectant gaire aquesta temporada. A més, amb el greuge de les baixes de les darreres setmanes, fa que la plantilla del degà penedesenc sigui bastant curta d'efectius. S'està treballant en el tema però trobar allò que compleixi els requisits i encaixi dins de la relació qualitat/preu és difícil.