diumenge, 7 d’octubre del 2012

Setmana de Copa de les Regions UEFA

La 3a Divisió s'ha aturat dues setmanes degut a la disputa de la Copa de les Regions UEFA per part de la Selecció Catalana Amateur (amb la presència del jugador del degà penedesenc, Antonio Domínguez). Tan sols s'han disputat 2 partits avançats a la Jornada 9 (corresponents al Dia de Tots Sants). Ahir Santboià i Vic van empatar (0-0) en un partit insuls i aquest matí Gramenet i Rubí han fet el mateix (1-1) a Can Peixauet.
Per tant, l'activitat futbolística relacionada amb la Tercera i el FC Vilafranca està centrada a Ucraïna.

La Selecció va ser rebuda per Ivan Tibau (Secretari General de l'Esport) abans de marxar a Kíev
(foto: FCF)

La Selecció, després d'una petita concentració al CAR de Sant Cugat del Vallès des del passat divendres, ha viatjat aquest migdia cap a Kíev on hi estarà allotjada al llarg de tota la setmana vinent. Allà s'enfrontarà, dins del Grup 7 de la Fase Intermitja, a les Seleccions de Bèlgica (dimarts, 14h), Eslovènia (dijous, 14h) i Ucraïna (dissabte, 13h). El campió d'aquest grup es classificarà per a la Fase Final de la competició.
Al blog trobareu tota la informació sobre la competició amb una acurada prèvia dels partits (el dia abans), crònica (el mateix dia) i les evolucions del "vilafranquí" Domínguez.